Prejsť na hlavný obsah
DIOR Diorshow Waterproof riasenka predlžuje a zhusťuje mihalnice vodeodolná

Recenzie DIOR Diorshow Waterproof

riasenka predlžuje a zhusťuje mihalnice vodeodolná

Špirála prehliadkových mól s efektom predĺženia mihalníc vo vodeodolnej variante. Diorshow spája svoju legendárnu XXL kefku s jedinečnou krémovou formulou pre vytvorenie profesionálneho objemu na mieru. Aplikujte „cik cak“ pre postupné vytvorenie objemu.

Kúpiť

Špirála prehliadkových mól s efektom predĺženia mihalníc vo vodeodolnej variante. Diorshow spája svoju legendárnu XXL kefku s jedinečnou krémovou formulou pre vytvorenie profesionálneho objemu na mieru. Aplikujte „cik cak“ pre postupné vytvorenie objemu.

Kúpiť

DIOR Diorshow Waterproof recenzia17

3.9
9
4
1
2
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Perfektní kvalita
    Kópia recenzie od Ingrid z notino.cz
    13. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Kupuji již poněkolikáté a jsem spokojena. Dříve jsem kupovala modrou voděodolnou řasenku od YSL, ale bohužel již není dlouho na skladě. Ta byla ještě lepší než tato od Dioru, ale zaplať pánbůh za tuto.
    Kópia recenzie od Eva z notino.cz
    20. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. trochu zklamání, rozmazává se a má až příliš velký kartáček
    Kópia recenzie od Gabriela P. z notino.cz
    1. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. nelepí, řasy jsou husté a modrá barva skvělá, používám léta
    Kópia recenzie od Dana z notino.cz
    7. decembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Po dlhšom používaní môžem čestne prehlásiť, že už si ju nekúpim. Riasenka sa otláča, a po 2hodinách vyzerám ako panda. Prestala som ju používať a som veľmi sklamaná...zostala mi doma kefka Dior za 30Euro...no aj to sa stáva :)
    Aďka
    16. júna 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Tak ako si ako ju nanesiete tak ju večer krásne odlíčite. Riasenka je skvelá! nedrobí sa, žiadne hrudky a zlepené mihalnice. Ak potrebujete krásny "pancier" na deň toto je TOP
    Adriana
    21. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Špirála je skvelá , riasy nezlepí , pekne vytočí , nedrolí sa . Je naozaj úžasná! Odporúčam!
    Marta Š.
    10. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Dobre drziaca prijemna na oci. Jedna z mala, po ktorej sa mi nezapalia oci.
    Veronika
    4. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Skvělá konzistence, žádná neodličitelná “guma”, jak je u voděodolných řasenek zvykem. Výborně drží a přežije i focení ve vodě! Jediný problém mám s tím, že Dior testuje kosmetiku na zvířatech. Pokud bych našla produkt ve srovnatelné kvalitě, který takto netestuje, byl by to pro mě jednoznačný důvod ke změně.
    Kópia recenzie od Helena U. z notino.cz
    16. decembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Mela jsem ji 2x. Dobra, vypada prirozene, ale zadny zazrak to neni, ve stejne cenove kategorii jsou urcite i lepsi. Take je to jedna z mala rasenek, ze ktere se mi slzi oci, a nasledne cela parada steka :( Ted hledam za ni lepsi alternativu.
    Kópia recenzie od Xenie z notino.cz
    3. decembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Kupuji v odstínu chestnut už léta. Hnědých řasenek tolik není, voděodolných už vůbec ne. Výborně se nanáší, drží celý den, nedělá žmolky, neslepuje, nemaže se a večer ji přitom krásně odlíčím. Odpoledne u bazénu ale zase fakt nevydrží. Ale na léto, kdy se člověk potí, nebo na deštivé počasí stačí bohatě. Dělá efekt přirozeně hustých, dlouhých řas.
    Kópia recenzie od Kristýna z notino.cz
    13. septembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Nespokojenost, i po několikátém nánosu není žádný výsledek - řasenka nedělá ani objem, ani prodloužení, natočení nic.
    Kópia recenzie od Terka z notino.cz
    15. mája 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Nanasa sa dobre, avsak uz po par hodinach zacne tvorit tmave flaky pod ocami - akoby sa pri zmurkani otlacala, neviem.... Pouzila som 2x a viac nebudem. Spiralu od Dior som si kupila prvykrat a cakala som ovela viac. Mozno som mala iba smolu na zly kus, tazko povedat.
    Jana
    12. júla 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Táto úžasná mascara ma prekvapila. Jej opis úplne odpovedá realite. Zistila som, že sa oplatí do nej zainvestovať, určite si ju ešte kúpim.
    AN_JP_0x30A1B7F554BDFFCDA15CE596ACAD5C22
    28. augusta 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Vyborna rasenka, dela velmi prirozene rasy, prodluzuje, zduraznuje, ale neslepuje. Narozdil od napr. Le Volume de Chanel se ani po celem dni nedroli a nedela smouhy pod ocima.
    Kópia recenzie od AN_JP_0xA19866999DE307B7CD804D61D6577E3D z notino.cz
    31. júla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Řasenka se nanáší po malých vrstvách, je potřeba líčení opakovat, krásně dělí jednotlivé řasy. Na základě dotazu na zdejším CHATU jsem si objednala nejdříve na zkoušku - za YSL - voděodolná odstín 4 Majorelle Blue 6,9 ml, který již není v barevné variantě dostupný. Na obrázku vypadá světlejší, než jaká je skutečnost, s barvou jsem spokojena, odpovídá skoro variantě YSL, vydrží celý den bez drolení, zároveň se dobře odličuje.
    Kópia recenzie od hanelore z notino.cz
    25. apríla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Poměr cena x kvalita je OK
    Kópia recenzie od Pavla z notino.cz
    6. novembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?