Prejsť na hlavný obsah
DIOR Miss Dior toaletná voda pre ženy

Recenzie DIOR Miss Dior

toaletná voda pre ženy

Nová Miss Dior Eau de Toilette je omamnou a sviežou kvetinovou vôňou. Predstavuje divoký tanec ruže z Grasse a ľahučkého závoja konvalinky. Žiarivá Miss Dior je v nekonečnom kolotoči života a lásky.

Kúpiť

Nová Miss Dior Eau de Toilette je omamnou a sviežou kvetinovou vôňou. Predstavuje divoký tanec ruže z Grasse a ľahučkého závoja konvalinky. Žiarivá Miss Dior je v nekonečnom kolotoči života a lásky.

Kúpiť

DIOR Miss Dior recenzia20

4.4
38
5
2
3
3
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. chci ji vratit ale uz jsem otevrrla baleni nepouzila jsem ale zjistila jsem ze to je jina vonavka nez jsem chtela
    Kópia recenzie od vero z notino.cz
    3. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Milovala jsem původní Miss Dior Cherie, která voněla jako jahody s cukrem. Jen nikdy nebyla úplně "pro mě", volila jsem pro sebe decentnější parfémy. Jenže! V těhotenství se mi vždycky převrátí vkus, takže jsem místo nahořklých decentních orientálních vůní dostala chuť na něco sladkýho a drzýho. Miss Dior Cherie se dávno nevyrábí, ale ukázalo se, že současná toaletka je jí docela podobná. Jahody ve složení sice chybí, ale "náturu" má podobnou té původní EdP - jen není tak přeslazená. Podle mě to je poměrně výrazná vůně, typem připomínající coco mademoiselle, ve které mi ale vadí přemíra "pepře", Miss dior je hladší (ale tím pádem i trochu průměrnější). Přijde mi trošku přidrzlá, ale nebude obtěžovat okolí ani když si ji všimne. Nejsem fanynka pačuli, ale na mé kůži je ten základ skoro neznatelný, takže pokud pačuli taky nemusíte, stojí za pokus. Podle mě to je sladkká líbivka s obstojnou výdrží, která se na mě po docela silném začátku rozvoní do příjemné čisté vůně. Vidim ji spíš na den, ale mladší ročníky s ní neudělají ostudu ani večer :)
    Kópia recenzie od nina z notino.cz
    21. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. I když ji na sobě sama po chvíli přestanu cítit, okolí mi vždy chválí jak krásně voním. Ze všech vůní, co jsem vyzkoušela, tuto mám nejradši. Při méně častém používání vám vydrží i několik let.
    Kópia recenzie od A z notino.cz
    12. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Nepáči sa mi.. Mala som vzorku 2 ml a táto vôňa je naozaj pre staršie dámy. Niečo mi v nej veľmi prekáža. Odporúčam najprv vyskúšať a potom kupovať.
    Júlia
    27. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Vynovena verzia obohatena o korenenu exploziu ruze z Grasse. Je uzasna a myslim ze tato nova verzia z roku 2019 sa fakt vydarila. Milujem tuto toaletku a nedam na nu dopustit.
    Diorette
    9. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Vůně je velmi ženská a květinově elegantní, nevydrží celý den, ale mě osobně nevadí se za den navonět třeba dvakrát.
    Kópia recenzie od Caya z notino.cz
    13. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Ráda se k této vůni vracím, svěží, květinová
    Kópia recenzie od Blanka z notino.cz
    3. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Krásna jedinečná vôňa.
    Zuzana R.
    6. januára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Byla radost
    Kópia recenzie od Eliška z notino.cz
    4. októbra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Můj dojem?? velice příjemný moc pěkně voní a jsem s ní velice spokojená a výdrž?? Tak je známo že když si nosánek zvykne na vůni tak už ji přestanete vnímat ale okolí chválí tak je to v pořádku
    Kópia recenzie od Parfém z notino.cz
    17. septembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Naprosta spokojenost
    Kópia recenzie od Klara P. z notino.cz
    17. apríla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Je tu nepochybná podoba s Chanel Madmoiselle... Mne sa táto vôňa páči podstatne viac.. je niečím strašne zaujímavá, taká rafinovane sexy
    Missa
    3. novembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. ...slabý vývar chanel mademoiselle
    Zuzana
    2. novembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Minimalistická svieža vôňa vhodná pre sofistikované mladé dámy
    YSL
    31. októbra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. maximálna výdrž...ženská, kvetinková...luxusná...jedinečná
    AN_JP_0x1E9DDDAF28C85B20F77E6FD239608239
    4. septembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Nádhera,nádhera.Jemná,svěží.....úžasná.A má výdrž :-) Musím na ní našetřit zllaťáčky.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x0F91402F2F47B96AFC534A9623C7C9AB z notino.cz
    30. júla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Skvela vona,neprekombinovana,cista a zenska
    AN_JP_0x794BA7D621D6FD29C27C6DD7E97FC953
    17. mája 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Toaletní vodu Miss Dior mi přivezl přítel před čtyřiceti lety z ciziny, další jsem kupovala v Tuzexu za bony. Nějaká žena mi řekla, že je to vůně pro starší ženy. Vůbec ne. Její vůně je jemná, nevtíravá, příjemně se rozloží a voní. Podle ceny nelze "toaletku" hodnotit. Pořád se k Diorovi vracím, je nesmrtelný. Myslím si, že Dior Miss Dior je od roku 2013 jinak balená, je to příjemnější. Cena Notina je přijatelná. Doporučuji i mladým ženám.
    Kópia recenzie od Marcela z notino.cz
    10. marca 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Mám ji už tak dva roky a používám ji skoro v kuse (jedno léto jsem ale musela "vysadit," protože voněla i vosám a včelám). Trošku silnější, ale i pro mladé je skvělá. Opravdu dlouhá výdrž - cítím ji ze sebe celý den. Je to taková moje klasika a láska, ke které se budu vždy vracet.
    Kópia recenzie od Simona z notino.cz
    22. januára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. symfónia jemných, sviežo - romantických a maximálne lahodných kvetov! som prekvapená ( v dobrom ), že vôňu cítim aj po 3!!!!! hodinách. totiž, ked som v parfumérií skúšala tester, tak som ho po 30 sekundách vôbec necítila a to ho na mňa predavačka nastriekala riadnu dávku, keďže som frflala, že dior vyprodukoval niečo tak drahé, s takou biednou výdržou. no ale musím uznať, že som veľmi spokojná a kúpu odporúčam :DDDD
    AN_JP_0x365443C93D8AD66F0245D808A74CCA85
    9. januára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?