Prejsť na hlavný obsah
Dolce&Gabbana Light Blue toaletná voda pre ženy

Recenzie Dolce&Gabbana Light Blue

toaletná voda pre ženy

Nechajte zaplaviť svoje telo aj myseľ hrejivými lúčmi. S toaletnou vodou Dolce & Gabbana Light Blue sa už s prvým privoňaním razom ocitnete na sicílskych plážach plných sviežeho vánku a rozpáleného piesku. Neprehliadnuteľne v nej rozoznáte aj prísľub iskrivej letnej noci.

71,23s kódom women
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Nechajte zaplaviť svoje telo aj myseľ hrejivými lúčmi. S toaletnou vodou Dolce & Gabbana Light Blue sa už s prvým privoňaním razom ocitnete na sicílskych plážach plných sviežeho vánku a rozpáleného piesku. Neprehliadnuteľne v nej rozoznáte aj prísľub iskrivej letnej noci.

Kúpiť

Dolce&Gabbana Light Blue recenzia20

4.6
574
91
29
16
23
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Je to stávka na istotu. :-)
    Miriam F.
    8. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Skvělá citronová vůně
    Kópia recenzie od Natálie z notino.cz
    5. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Som veľmi, ale veľmi sklamaná. Výdrž a intenzita vône je úplne minimálna - ako keď je čistá voda zmiešaná s miernym závanom vône, ktorú je cítiť len na prvý moment. Kupovala som na Vianoce 3 rôzne vône z tohto e-shopu a u všetkých je výdrž a intenzita rovnaká. Za veľa peňazí doslova žiadna muzika. Ďalšie vône som už kupovala inde
    Eva
    29. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Krásná, svěží vůně, jsem moc spokojená
    Kópia recenzie od Eva z notino.cz
    27. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Nejskvělejší značka
    Kópia recenzie od Jarka z notino.cz
    13. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. Nejlepší z jemných vůní, lehce nasládlá s perfektní výdrží. Dříve jsem ji používala jenom na léto, dnes už ji jedu celoročně. Kombinuji z důvodu velké spotřeby ještě se stejnou parfémovou vodu ve značce Aristea, která mne stojí cca tři stovky :-)
    Kópia recenzie od Lenka z notino.cz
    7. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Vůně je skvělá, jen nemá absolutně žádnou výdrž, což je škoda :/
    Kópia recenzie od Monika z notino.cz
    6. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  8. Pro mě hrozně čpavá až dusivá.
    Kópia recenzie od lepe z notino.cz
    3. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Výdrž vůně a intenzitu nemohu posoudit, je to dárek, ale dotyčná si kupuje tento parfém opakovaně, je moc spokojena.
    Kópia recenzie od Vendy z notino.cz
    28. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  10. Pořad skvělá ♥️
    Kópia recenzie od Lucie z notino.cz
    13. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Vždy sa rada vráciam k tejto sviežej vôni, mám s ňou spojené leto;, slnko, more a piesok a svieža vôňa Dolce Gabana vo vlasoch …
    Radka
    20. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Dlouhodobě používaná vůně pořád se k ní vracím.
    Kópia recenzie od Kamila z notino.cz
    17. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  13. výborné
    Kópia recenzie od Marie T. z notino.cz
    14. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  14. Vůně úžasná, výdrž horší. V poměru cena, výkon hodně drahá.
    Kópia recenzie od Dita z notino.cz
    31. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Krásný parfém
    Kópia recenzie od B. V. z notino.cz
    9. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  16. Nekupovat neskutečně předražena zředěná . To její imitace za 500 voní mnohem líp a déle. Notíno se stavá největším prodejcem ředěných vůní.
    Kópia recenzie od Marcela z notino.cz
    5. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. krásny
    Monika
    23. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Tuto vůni znám už přes 20 let a pořad je neskutečně předražená. Nchápu co je naní tak extra. Jsou mnohem hezčí vůně za lepší cenu.
    Kópia recenzie od Anet z notino.cz
    19. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Krásná svěží vůně
    Kópia recenzie od Hana V. z notino.cz
    19. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Nádherná, svěží, mladá vůně, která mě provází víc než 25 let. Díky ní jsem zapamatovatelná. Je prostě úžasná.
    Kópia recenzie od Monika F. z notino.cz
    16. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia