Prejsť na hlavný obsah
Dove Invisible Dry Antiperspirant tuhý antiperspirant proti bielym škvrnám 48h

Recenzie Dove Invisible Dry Antiperspirant

tuhý antiperspirant proti bielym škvrnám 48h

Vlhké a biele škvrny na obľúbenej blúzke sa stanú minulosťou

3,40s kódom women
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Vlhké a biele škvrny na obľúbenej blúzke sa stanú minulosťou

Kúpiť

Dove Invisible Dry Antiperspirant recenzia20

4.6
21
3
1
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Hezká jemná vůně. Spolehlivý, koupila jsem opakovaně.
    Kópia recenzie od Tatiana M. z notino.cz
    9. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. This keeps me fresh all day and doesn't have a smell that is too strong for the underarms. It is lightly fragranced and works beautifully to prevent unwanted odours.
    Kópia recenzie od Twambilire C. z notino.cz
    1. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Antiperspirant si kupujem opakovane, používam ho do fitka, aj do práce, nesklame ani v horúčavách. Má príjemnú vôňu, takže telesný pach nemá šancu preraziť :D biele škvrny na oblečení robí zrejme menšie ako iné značky. Keď sa mi minie, kúpim opäť :)
    Ľubica
    8. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Hledala jsem lepší za přijatelnou cenu, ale tenhle zatím vychází dobře. I když se občas drolí, tak člověk nesmrdí :)
    Kópia recenzie od Anna D. z notino.cz
    24. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Když ho necháte po aplikaci chvilku zaschnout, tak funguje spolehlivě. Žádné skvrny a drží celý den bez nutnosti nanášet znovu.
    Kópia recenzie od Lucie z notino.cz
    29. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Velké zklamání....
    Kópia recenzie od A. M. z notino.cz
    8. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Deodorant poměrně hezky voní. Malinko na oblečení dela bílé fleky, ale když ho kapku rukou v podpaží rozetřete tak je to dobrý. Každopádně mi hodně ucpává kůži a ta pak nemůže dýchat a to mi způsobuje pocení. Zanechá to na kůži takový film a ten musím večer následně důkladně umýt. Znovu nekoupím
    Kópia recenzie od Nikola z notino.cz
    26. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Moje stálice, účinný
    Kópia recenzie od Tereza K. z notino.cz
    24. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Za mě nejlepší deodorant. Jiný mi nevyhovuje.
    Kópia recenzie od Kateřina R. z notino.cz
    9. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Odporúčam, príjemný, ľahký, účinný
    Marcela
    19. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Účinný antiperspirant s příjemnou vůní.
    Kópia recenzie od Jana z notino.cz
    7. septembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. JEMNÁ VŮNĚ
    Kópia recenzie od Růžena M. z notino.cz
    3. septembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Jednoducho skvelý
    Eva
    31. októbra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Velmi dobry antiperspirant, davam si ho aj vecer po sprche, pretoze nie je ani citit a nakolko kojim sa aj potim viac.Nezanechava stopy na obleceni ani zapach. Naozaj odporucam.
    Monika
    27. marca 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Splní co slibuje
    Kópia recenzie od AN_JP_0xB5EF1A5B97109ED5B153771C639F9DF6 z notino.cz
    2. februára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Jemná vôňa Výdrž priemerná
    Nika
    29. decembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Příjemně voní, funguje a hlavně opravdu nebarví oblečení. Používám už několikátý.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x42E342371D4F7C605D8DA0602B6BD7B4 z notino.cz
    18. októbra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Oproti jiným 48hod antiperspirantům i od jiných značek Dove Invisible splňuje účel - pocení redukuje na delší dobu, minimálně po délku jednoho dne bez nutnosti opakovaně nanášet a opravdu příjemně a nenásilně voní. Takže ho používám jako lehčí variantu, protože mám pocit, že tolik nezanáší pleť, i přes výdrž jde jednoduše smýt a nenechává nepříjemnou vrstvu na pokožce. Na oblečení viditelně neulpívá! ale je potřeba počkat chvíli na zaschnutí ;-)
    Kópia recenzie od AN_JP_0x2D886437AA49F18891C745144163D66E z notino.cz
    4. augusta 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Tuhý antiperspirant od Dove - příjemně voní. Snižuje pocení, nedělá skvrny. Ani nedráždí pokožku. Jsem s ním spokojená.
    Kópia recenzie od AN_JP_0xC3F138A70770268D29CB77FB1D8BF12E z notino.cz
    7. júla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Do fitka nosím hodně často černé vršky a tento bílé fleky opravdu nedělá, což oceňuji. Příjemná parfemace.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x6F42EC30250B821BC62C427B1B967981 z notino.cz
    31. mája 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?