Prejsť na hlavný obsah
Dtangler Hair Brush kefa na vlasy

Recenzie Dtangler Hair Brush

kefa na vlasy

Už žiadne ťahanie ani zamotávanie! Kefa na vlasy Dtangler Hair Brush má špeciálne rozložené štetiny tak, aby sa dokázali ohnúť a prispôsobiť nad zamotaným miestom a upravili vlasy jemne a bez mechanického poškodenia či polámania. Pomôže vám tak skrotiť kučery bez zbytočnej bolesti a navyše ich zanechá úžasne jemné a lesklé.

Kúpiť

Už žiadne ťahanie ani zamotávanie! Kefa na vlasy Dtangler Hair Brush má špeciálne rozložené štetiny tak, aby sa dokázali ohnúť a prispôsobiť nad zamotaným miestom a upravili vlasy jemne a bez mechanického poškodenia či polámania. Pomôže vám tak skrotiť kučery bez zbytočnej bolesti a navyše ich zanechá úžasne jemné a lesklé.

Kúpiť

Dtangler Hair Brush recenzia20

4.5
155
23
14
8
8
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Mohli by ste uvádzať názov reálnej farby kief na vlasy,na obrázku je barbie ružová ale v skutočnosti je otrasná fialová.Bola by som ho aj vrátila,ale platiť dopravu za vlastné mi pri 6e kefe fakt za to nestojí.Som nespokojná nabudúce už tento produkt od vás nekúpim
    Sofia
    23. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Hřeben jako takový je super...akorát na SHEINU jsem ho koupila pár dní zpět za 60 kč...na chlup stejný..ve stejném obalu :)
    Kópia recenzie od Anet z notino.cz
    16. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. ,moderní vzhled, praktický do ruky, češe dobře
    Kópia recenzie od Leja z notino.cz
    15. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Tento hřeben používám již roky a kromě toho, že je hezký, tak je jinak celkově perfektní.
    Kópia recenzie od Jana z notino.cz
    4. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Dobre se drzi, cisti.
    Kópia recenzie od Kat z notino.cz
    6. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Jsem s tímto kartáčem spokojená, dobře rozčesává, netahá, příjemná cena a hezké vzory
    Kópia recenzie od Tereza z notino.cz
    25. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  7. Spokojenost.
    Kópia recenzie od Klara z notino.cz
    21. februára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Spokojenost používáme ho s dcerou už několik let.
    Kópia recenzie od Iveta z notino.cz
    14. decembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Naprostá spokojenost. Spolehlivě rozčeše zacuchané vlasy- mokré i suché. Netahá vlasy jako klasický kartáč a štětiny se nelámou. Koupila jsem si již několikátý, abych měla vždy jeden po ruce.
    Kópia recenzie od Zuzka z notino.cz
    7. septembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Очень мягкая. Подходит для редких волос. Жёсткие волосы не розчешит.
    Ira
    1. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Moc fajn kartáč - mám už 4 roky a štětiny se vůbec nelámou. Jen se špatně vymývá
    Kópia recenzie od Barbora z notino.cz
    11. augusta 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. krásny dizajn, perfektne rozčesané vlasy niekoľkými ťahmi, neťahá vlasy
    Gréta
    26. júna 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Skvěle rozčeše mokré vlasy a celkově lepši nez klasicky tangle
    Kópia recenzie od Denisa z notino.cz
    26. septembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Tenhle kartáč je sázka na jistotu, kupujeme pořád dokola.
    Kópia recenzie od Jana z notino.cz
    24. apríla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. hezký design, pohodlný do ruky, netahá, zakoupen pro dceru.
    Kópia recenzie od Milena z notino.cz
    15. januára 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Po dlouhé době jsem se rozhodla vyměnit kartáč na vlasy. Byla to velmi dobra volba
    Kópia recenzie od Martina z notino.cz
    17. septembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Skvělý, jsem spokojená. Opakovaný nákup.
    Kópia recenzie od Catrine z notino.cz
    3. augusta 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Super na rozčesání dlouhých vlasů - doporučuji všem :-)
    Kópia recenzie od Petra z notino.cz
    21. mája 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Nejlepší hřeben co mám. Netahá a navíc se dobře drží.
    Kópia recenzie od Petra z notino.cz
    17. apríla 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Naprostá spokojenost!
    Kópia recenzie od Nikola z notino.cz
    5. apríla 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?