Prejsť na hlavný obsah
Ducray Kelual DS ošetrujúci šampón proti lupinám

Recenzie Ducray Kelual DS

ošetrujúci šampón proti lupinám

Svrbiaca pokožka hlavy dokáže poriadne znepríjemniť deň. Šampón proti lupinám Ducray Kélual DS uľaví podráždenej vlasovej pokožke. Obsahuje účinnú formulu čistiacich a aktívnych látok, ktoré dokážu bojovať proti faktorom spôsobujúcim vznik lupín a svrbenie pokožky.

Kúpiť

Svrbiaca pokožka hlavy dokáže poriadne znepríjemniť deň. Šampón proti lupinám Ducray Kélual DS uľaví podráždenej vlasovej pokožke. Obsahuje účinnú formulu čistiacich a aktívnych látok, ktoré dokážu bojovať proti faktorom spôsobujúcim vznik lupín a svrbenie pokožky.

Kúpiť

Ducray Kelual DS recenzia20

4.9
93
5
1
1
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Účinný šampón,dcére vždy uľaví od ťažkostí
    Zuzana
    15. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Spokojnosť - odporúčam 👍
    Denisa
    8. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Mala som po celej hlave hrozne suché lupiny, ktoré som mohla zoškrabovať a o citlivej pokožke ani nehovorím. Skúšala som desiatky šampónov, ale nikdy mi niktorý nepomohol tak ako tento. Už po 2 umytiach sa pokožke vlasov uľaví. Prestala som na chvíľu používať, ale musela som sa k nemu opäť vrátiť. Už nikdy nevymením. Vaše vlasy vám budú vďačné. Najlepší šampón na svete!
    Kópia recenzie od Júlia F. z notino.cz
    10. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Zkusil jsem vše, od alternativních produktů po produkty z lékárny. Nic nepomohlo. Toto je jediný produkt který mě pomohl. Úplně !
    Kópia recenzie od Zdenek z notino.cz
    4. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Pôsobí proti lupinám
    Dagmar
    25. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. Přítel trpěl na zarudlou kůži ve vlasech a loupala se mu kůže ve vlasech, tento produkt opravdu pomohl. Nemůže si vynachválit
    Kópia recenzie od Denisa z notino.cz
    21. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  7. Málokdy píšu recenze na výrobky, ale tady musím udělat výjimku. Od covidu jsem měla velký problém s lupy, ekzém ve vlasech a svědivá pokožka. Vyzkoušela jsem mnoho výrobků z reklam, lékáren a nic nepomohlo. Až na tento šampon. Jsem absolutně nadšená, už po prvním mytí mě přestala hlava svědit a po třetím či čtvrtém mytí zmizely lupy. Ač je maličký, vydržel cca měsíc a teď už používám jen udržovací šampon. Pokud máte stejné problémy, nebojte se do tohoto šamponu ty peníze dát, opravdu vám pomůže. Doporučuji!!
    Kópia recenzie od Petra J. z notino.cz
    14. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  8. Šampon používán při lupénce ve vlasové pokožce. Jediný šampon, který mi pomohl zastavit a vyléčit lupénku ve vlasech. Držte se návodu,vyplatí se to. Od téhle značky Ducray používám i další šampony, na citlivou pokožku,na hydrataci a denní mytí vlasů. Doporučuji všem kdo má lupy, lupénku nebo seborea. Po prvním použití velká úleva. šampony používám víc jak rok .
    Kópia recenzie od Ivana z notino.cz
    9. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Skúšala som veľa šampónov. Iba tento šampón mi pomáha proti lupinám a zapálenej pokožke hlavy. Ja môžem iba odporúčať.
    Vlasta G.
    18. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  10. Okamžitě zabírá!
    Kópia recenzie od Týna P. z notino.cz
    17. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. rychlé vyřízení objednávky
    Kópia recenzie od Věra z notino.cz
    13. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  12. Účinný
    Kópia recenzie od Markéta z notino.cz
    8. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Šampón spnil,či bolo uvedené,len pri jemných vlasoch ešte zjemňuje tým.pádom masnejú skôr.
    Mirka
    28. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Šampon používán při lupénce ve vlasové pokožce. Velmi nepříjemná záležitost. Jediný šampon, který mi pomohl eliminovat a dokonce zastavit a vyléčit vlasovou pokožku při lupénce. Při dodržení návodu jsem použila i Od téhle značky i Rebalanční šampon od Ducray. Vřele doporučuji všem koho trápí lupy, lupénka či seborea. Už po prvním použití velká úleva.
    Kópia recenzie od Sylva V. z notino.cz
    24. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  15. Super sampon,posobi tak ako je napisane v navode.Netreba pouzivat sustavne,staci aj podla potreby.
    Slavomira N.
    20. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  16. Po 7 rokoch, čo som mal problémy s lupinami, som konečne našiel šampón, ktorý mi pomohol. Používal som rôzne typy šampónov, cenovo cez 30 eur, aj Alcepin, ktorý mi bol doporučený. Máte to tiež tak, že keď ste si kúpili šampón proti lupinám, tak ste ich mali ešte viac? Ja som to mal často, až dokým som nevyskúšal Ducray. Nakoniec som natrafil náhodou na tento produkt, prečítal som si recenzie a kúpil som si hneď dve dávky a výsledok? Po dvoch umytiach, zo mňa konečne nesnežilo ako v decembri. Konečne, keď som si prehrabol vlasy, som mal super pocit, vlasy jemnejšie, kľudné, úplne super produkt, očividne aj lacnejší produkt dokáže urobiť viac. Výhoda je pre mužov, že nám to vydrží dlhšie, nakoľko je to veľmi malé balenie a tým, že musíte šampón naniesť dvakrát, tak sa rýchlo míňa, a preto pre ženy odporúčam nakúpiť si do zásoby, každopádne odporúčam.
    Marek
    15. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  17. Výborný šampón, mám pocit, že zabral už po prvom použití. Kúpila som pre syna, ktorému nezabral na lupiny ani Nizoral. Používa ho spolu s vodou k šampónu Squanorm a tiež je výborná. Je to menšie balenie, ale za to účinné, určite sa oplatí.
    Katka
    10. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  18. Účinný šampón na seboreu
    Iveta
    8. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Rychlá účinnost
    Kópia recenzie od Marcela z notino.cz
    2. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Dlho som hľadala šampón na svrbiacu pokožku hlavy a na seboreu (vyskúšané niekoľko druhov šampónov za niekoľko rokov), a našla som ho! Kúpila som si ho na vyskúšanie na základe recenzií na stránke Notino. A musím povedať, že už po 1. použití mi svrbenie ustúpilo a po 2.použití mi zmizli aj ružové fľaky a lupiny na vlasovej pokožke. Nakoľko je to malé balenie len 100ml (za cca 12,-euro), kupujem vždy v akcii 2 ks do zásoby. Je to výborný šampón na lupiny, na seboreu a svrbiacu vlasovú pokožku, má jemnú vôňu a vlasy sú po umytí jemné. Odporúčam kúpu!
    Sisa73
    10. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia