Prejsť na hlavný obsah
Elizabeth Arden Green Tea Lavender toaletná voda pre ženy

Recenzie Elizabeth Arden Green Tea Lavender

toaletná voda pre ženy

Zahaľte sa aj vy do vône, vďaka ktorej budete mať skvelú náladu po celý deň. Dámska toaletná voda Elizabeth Arden Green Tea Lavender je vyjadrením optimizmu a pocitu absolútneho šťastia.

9,43s kódom women
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Zahaľte sa aj vy do vône, vďaka ktorej budete mať skvelú náladu po celý deň. Dámska toaletná voda Elizabeth Arden Green Tea Lavender je vyjadrením optimizmu a pocitu absolútneho šťastia.

Kúpiť

Elizabeth Arden Green Tea Lavender recenzia20

4.1
14
3
4
1
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Levná zajímavá levandule s troškou citrusu. S čajem si tento tón rozumí velmi dobře. Voní moc hezky a svěže, ale nejspíš i kvůli tomu nevydrží dlouho. Určitě ji doporučuji pro méně náročné, kteří chtějí ušetřit.
    Kópia recenzie od Markéta Š. z notino.cz
    31. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. čekala jsem hořce kořenitou vůni, ale tato je příliš obyčejná, květinová, sladká. po levanduli ani stopa, převládá umělohmotný navoněný "zelený čaj". pro mě nepoužitelná, snad jen na wc.
    Kópia recenzie od Mila V. z notino.cz
    6. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Jsem moc spokojená, rychlé dodání a výrobek byl za velmi dobrou cenu a velmi příjemná vůně,
    Kópia recenzie od Jedinaková B. z notino.cz
    16. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Příjemná aromaterapie. Výdrž sotva pul hodiny. Je malinko jiná než klasika ( tu ráda nemám)...tady ta levandule prostě je....na léto dobrý, ale kvůli bídné výdrži nechci. Mám prťavou třicítku, tu vypotřebuji a rozhodně další nekoupím.
    Kópia recenzie od Ivet z notino.cz
    25. januára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Príjemná svieža vôňa levandule.
    Edita
    8. novembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Vůně na letní období,svěží,romantická.
    Kópia recenzie od Monika H. z notino.cz
    9. novembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Moc příjemná osvěující letní vůně. Mám ráda vůni levandule, proto jsem ji zkusila místo Green Tea. Nezklamala.
    Kópia recenzie od Eliška z notino.cz
    27. júla 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. výborná vůně,jak všechny od této značky
    Kópia recenzie od AN_JP_0xE22C20817EE8A240F8426B79466DF266 z notino.cz
    29. januára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Roky som v lete verná značke elizabeth arden green tea - tak som tento rok skúsila po prvýkrát aj green tea "summer" a "lavender". Podľa mňa - na leto ideálne, nevtieravé, príjemné - aj keď lavender sa musí najprv trochu na pokožke rozvinúť.....ale potom voní príjemne.
    AN_JP_0x3BDA40A70CA5F350AE6D8F0D63A7824B
    4. augusta 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Moc příjemná, používám roky klasický Green Tea a chtěla jsem vyzkoušet i levandulovou - ale tak nějak necítím rozdíl, levandule tam skoro vůbec není poznat (spíš vůbec). Ale celkový dojem příjemný.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x4A55B058AD13DA2AB2107783A736D02F z notino.cz
    24. apríla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Vôňa vydrží krátka a je málo intenzívna,necítim z nej veľmi levandule....Predstvavolala som si jej vôňu inak
    AN_JP_0xC3B8C6D40F85898FAECF38BF2671A324
    28. februára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Nádherná vůně, nemůžu se jí nabažit. Miluji její jemné a svěží tóny levandule a zeleného čaje, je skutečně tak osvěžující, jak jen slibuje!
    Kópia recenzie od AN_JP_0xFF506EB46A9D8F1E342C0CAB0FB26299 z notino.cz
    28. februára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Podobná ostatním z řady Green Tea, dost výrazná, ale nijak originální. Levanduli moc ani neucítíte, snad tam je. Flakon a provedení je kvalitní. Do koupelny na poličku pro celou rodinu a na dlouho.
    Kópia recenzie od AlenaH z notino.cz
    1. novembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Moc pěkná vůně ale vydrž hodně slaba po chvilce už není vůbec cítit
    Kópia recenzie od Anna z notino.cz
    2. augusta 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Krásná lehoučká a na léto jak dělaná,připomíná mi něco z dětství,něco přírodního,možná louku
    Kópia recenzie od Ivka z notino.cz
    22. marca 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Skvelá vônička, jedna z tých naj z radu Green Tea! Nádherne svieža, šťavnatá, príjemná: aj keď sa rozloží, základ vône je krásny, inšpirujúci... Rozhodne odporúčam!
    Estik
    28. januára 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Fajn vôňa, svieža... Spokojná :-)
    dada
    18. januára 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Příjemná vůně, jen jsem čekala, že levandule bude výraznější. Maličko mne ale zklamalo, že voní hodně podobně jako vůně za pár korun. Nicméně na letní dny jako dělaná.
    Kópia recenzie od Markéta z notino.cz
    6. októbra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. moc pěkná vůně,ale moc lehká a málo vydrží.
    Kópia recenzie od Věra z notino.cz
    13. augusta 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Veľmi pekná, svieža citrusová vôňa, ale je pravda, že nevydrží voňať dlho, treba ju párkrát za deň prestriekať... Tú levanduľu tam cítiť len troška, čo je dobre, lebo inak by to asi bola dosť silná vôňa. Mne vyhovuje, na horúce letné dni je tak akurát :-)
    Ellie
    3. júla 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?