Prejsť na hlavný obsah
Elizabeth Arden Splendor parfumovaná voda pre ženy

Recenzie Elizabeth Arden Splendor

parfumovaná voda pre ženy

Uniknite pred spaľujúcim letným teplom a osviežte sa ľahkou kvetinovou vôňou. Elizabeth Arden Splendor Eau de Parfum for Women predstavuje v teplých mesiacoch skvelý výber. Omamná vôňa tejto kvetinovej kytice vás bude sprevádzať celé hodiny. Ponorte sa do tajomnej atmosféry tejto vône a zanechajte nezabudnuteľný dojem.

14,32s kódom springtime
Kód zadajte v košíku
-20%
Kúpiť

Uniknite pred spaľujúcim letným teplom a osviežte sa ľahkou kvetinovou vôňou. Elizabeth Arden Splendor Eau de Parfum for Women predstavuje v teplých mesiacoch skvelý výber. Omamná vôňa tejto kvetinovej kytice vás bude sprevádzať celé hodiny. Ponorte sa do tajomnej atmosféry tejto vône a zanechajte nezabudnuteľný dojem.

Kúpiť

Elizabeth Arden Splendor recenzia20

4.2
27
1
6
2
3
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Klasika je klasika z nejakého dôvodu, myslím si. Trend voňať ako krb s blčiacim plameňom či plastelína je také trendy, ale podľa mňa vône ako táto budú magnet na komplimenty dávno po tom, ako táto móda upadne do zabudnutia... Mne stačil jediný dúšok a stresujúci deň v práci sa zmenil na príjemný relax v kvetinovej záhrade s jazmínovým čajom v starodávnom porceláne. Koľko modernych vôní máte doma, čo má takúto schopnosť? Nie každému bude pasovať: hyacint na začiatku je trochu príkry a po niekoľkých hodinách vôňa vyprchá do trochu vintage vône kozmetickej taštičky, niečo univerzálne ako nivea krém. Na mne osobne to stále vonia dobre, ikeď niekto by možno povedal, že to vôňu diskvalifikuje pre mladšie ročníky. Vôňa sama o sebe je však ľahká a "mydielková". Niekto tu spomínal podobnosť s The 5th Avenue... Nie v konkrétnych zložkách, avšak robí rovnaký kvetinový, uvoľnený, každodenne použiteľný dojem. Nie je veľa parfémov, z ktorých si kupujem najväčší flakón a naozaj len zopár, z ktorých chcem mať aj veľkú fľaštičku do zásoby. Dávam si tak týždeň, kým ma tento zlomí a stane sa mojím ďalším miláčikom.
    Nina
    18. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. neměla jsem vůbec kupovat, hrozné
    Kópia recenzie od Jana z notino.cz
    2. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Koupila jsem, jakmile jsem si přečetla, že se dá použít jako náhrada za dnes již nevyráběnou vůni od Muelhens - My Melody Dreams. EA není špatná a v letních dnech se bude hodit, ale na Melody absolutně nemá. Nikdy nezapomenu, jak jsem pokaždé byla Melody zcela příjemně ochromená, to se mi u EA nestalo. V každém případě její vůně je nevtíravá, příjemná a jemná. Melody možná připomíná - velmi vzdáleně - chybí mi tam ten pocit: “WAU! To je Nááádhera! Tak tohle chci na celý zbytek života!!!!” - ten jsem zažívala jen s Melody, škoda, že už se neprodává.
    Kópia recenzie od Renata z notino.cz
    20. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Objednala som na základe recenzií a neľutujem, cítim ju stále, je super, je nevtieravá, zaujímavá vôňa a super cena
    Renáta
    4. septembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Velmi krásná, lehká vůně. Na léto jako stvořená. Je lehce květinová, neobtěžující ani v největších vedrech a je zajímavá - nezaměnitelná. Za mě po 5th nejlepší Ardenka. Výdrž a projekce střední, vzhedem k nízké ceně super. Mnohé dražší vůně vydrží méně. A flakonek je nádherný.
    Kópia recenzie od Romana z notino.cz
    26. februára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Veľmi výrazná kvetinova vôňa s nádychom korenia a intenzívnou vôňou konvaliniek, aj ked niesu uvedené v popise ja ich tam jednoducho cítim :) Vôňu som kupovala ako darček pre starku a myslim ze toto je presne kategoria žien 60+ pre kotore je tento parfem určený. Osobne si ju neviem predstavit na mladej babe ale tak 100 ludi 100 chutí :) Výdrž slušná
    AN_JP_0x2539A5F051F671F366541BFCE57F34D5
    25. marca 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Dost karafiatova, malá výdrž. Klasická Ea 5 th Avenue je mnohem lepsi
    Kópia recenzie od Eliska z notino.cz
    19. januára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Koupeno podle recenzí.Bohužel pro mě nezajímavá vůně,doporučila bych spíš pro ženy vyššího důchodového věku.
    Kópia recenzie od Zuzana z notino.cz
    30. novembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Koupila jsem tuto vuni,na poprve mi nesedla,pozdeji jsem se k ni vratila a dostala mne je pro mne nejlepší Ardenka,držák vuně!!..výdrž vuně užasná později se rozvine do příjemne vuně,mužum i ženám vonī každý se mne ptá čím voním..za mne ano,cena super...koupila jsem ji ne parfemech .cz tu nejvetši velikost za super cenu..
    Kópia recenzie od AN_JP_0x40A4EA7DC290D4FE6F03868B4FC84206 z notino.cz
    26. júna 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. bohužel , za mě nejhorší ardenka, těžká, jakoby stará vůně, bolehlav jak vyšitý, ještě že cena nic moc, půjde k popelnicím, snad udělá radost bezdomovcům
    Kópia recenzie od AN_JP_0xF40C6917FF64B4478BB5E3B0DB863F03 z notino.cz
    14. marca 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Příjemná a dlouhotrvající vůně
    Kópia recenzie od AN_JP_0xBA6329C26FCC7C0A50E6AF49D6EADD88 z notino.cz
    1. februára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Celkem drží asi tak 1hodinu,pak není cítit nic.
    Kópia recenzie od AN_JP_0xD260E3049C04E5D2D1174FDF5375CC3A z notino.cz
    10. septembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Tento parfum som si objednala na základe recenzií a zloženia, ale nepáči sa mi, je to výrazná kvetinová vôňa pre staršie dámy, cítim tam konvalinku. Škoda, lebo 5th od EA zbožňujem.
    Zuzana
    23. novembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. moc hezká-dlouho vydrží,i po vyprání
    Kópia recenzie od lucie z notino.cz
    16. novembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. NECHÁPU BOLESTI HLAVY Z TĚŽKÉ VŮNĚ. TO ASI NA SEBE LEJETE ÚPLNĚ JINOU VŮNI. TOHLE JE NAPROSTO LEHKÁ, AŽ VODOVÁ VOŇKA, VHODNÁ DO LETNÍCH VEDER. VŮNĚ JE JEN NÁDECH, SVĚŽÍ. ASI JE TU NĚKDO POPLEŤUŠKA, NEBO JSEM Z TOHO JELEN!
    Kópia recenzie od YVONNE z notino.cz
    9. augusta 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Tato vůně neni můj šálek kávy ..... vůně je příliš těžká,není příjemná mně ani mému okolí ...... bolí mi z ní hlava.Opravdu si na sebe nezvykneme..... zkoušela sem ji několikrát ale prostě to nejde .....
    Kópia recenzie od Petra z notino.cz
    30. júla 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Hezká vůně,hlavně když se rozleží.Já osobně jsem jí už nevnímala,ale lidé kolem mě se ptali,čím tak krásně voním.Po několika dnech,jsem zjistila,že oblečení stále nádherně voní.Takže za mě:doporučuji.
    Kópia recenzie od Dana H. z notino.cz
    3. januára 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Objednala som si ju len podľa toho, že bola v modrom balení, nie je zlá, ale niečo mi v nej vadí......
    Gabika
    11. novembra 2014
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. To jsem zase jednou sáhla vedle. Objednala jsem si ji naslepo jen dle recenzí a Vašich hodnocení a spokojená nejsem. čekala jsem něco jiného, lehkou letničku. Toto je těžký bolehlav. Po prvním stříknutí jsem myslela že z toho odéru omdlím, postupně se rozležela do docela přijatelné vůně která se ale dle mého hodí rozhodně do chladného počasí. Nevím zda si na sebe zvykneme, zas tak náročná ve vůních nejsem, že by se to nedalo vydržet...ale spíš poputuje jako dárek dál. Ještě že nebyla tak drahá.
    Kópia recenzie od macinka z notino.cz
    14. augusta 2014
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Vůně jak stvořená do letních veder. Připadá mi osvěžující, vodní, květinová, ostrá tedy vůbec, naopak velmi jemná, ale okolí ji vnímá a příjemně. Na to, že je to EA je cena velmi příznivá.
    Kópia recenzie od Pippi z notino.cz
    3. augusta 2014
    Bolo hodnotenie užitočné?