Prejsť na hlavný obsah
Embryolisse Moisturizers vyživujúci hydratačný krém

Recenzie Embryolisse Moisturizers

vyživujúci hydratačný krém

Doprajte svojej pleti intenzívnu starostlivosť, vďaka ktorej bude dokonale pružná, zamatovo hebká a hodvábne jemná. Vyživujúci hydratačný krém Embryolisse Moisturizers Creme Riche Hydrantante ošetruje suchú a veľmi suchú pleť, skrášľuje ju a intenzívne hydratuje. Súčasne podporuje prirodzenú obrannú bariéru pleti, podporuje bunkovú obnovu a zbavuje nepríjemného pocitu napätosti a jemných liniek spôsobených dehydratáciou. Krémová textúra krému prináša upokojenie a dlhotrvajúci pocit komfortu.

6,40s kódom woman
Kód zadajte v košíku
-20%
Kúpiť

Doprajte svojej pleti intenzívnu starostlivosť, vďaka ktorej bude dokonale pružná, zamatovo hebká a hodvábne jemná. Vyživujúci hydratačný krém Embryolisse Moisturizers Creme Riche Hydrantante ošetruje suchú a veľmi suchú pleť, skrášľuje ju a intenzívne hydratuje. Súčasne podporuje prirodzenú obrannú bariéru pleti, podporuje bunkovú obnovu a zbavuje nepríjemného pocitu napätosti a jemných liniek spôsobených dehydratáciou. Krémová textúra krému prináša upokojenie a dlhotrvajúci pocit komfortu.

Kúpiť

Embryolisse Moisturizers recenzia20

4.7
140
12
3
9
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Je super ,pleť je jemná a žiarivá.
    Anka
    24. februára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Naozaj nechapem, preco je okolo tohto kremu taky boom, odporna starecka vona a asi najhorsia mozna podkladova baza, akykolvek makeup na tom klze a robi mastny efekt uz aj pri troske produktu na tvari.
    Livia
    23. februára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Skvělý hydratační krém. Pleť je nádherně hladká a vyživená. Koupím znova.
    Kópia recenzie od Libuše z notino.cz
    24. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Nerozumiem tomu veľkému hypu około tohoto krému. Je fajn, ale očakávala by som oveľa viacej
    Viktória
    15. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Jako vizážistka rozumím nadšení kolem tohoto produktu. Krém se krásné vsákne a přijde mi vhodný na různé typy pleti. Je to takový univerzál. Jako uživatelka je za mě krém fajn, ale nejsem z něho absolutně nadšená. Mám smíšenou pleť a klidně bych snesla něco výživnějšího.
    Kópia recenzie od Tereza z notino.cz
    6. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. Kupuji opakovaně, výborný pod make-up v zimě pro mou smíšenou zralou pleť. Občas použiji i jako masku.
    Kópia recenzie od Věra K. z notino.cz
    22. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  7. Krásné hydratovaná pleť, kupují opakovaně. můžu jen doporučit
    Kópia recenzie od Vasylyna z notino.cz
    22. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  8. Po dlouhém hledání skvělý hydratační krém, který vyživuje a není mastný. Mám smíšenou pleť a v létě mi vyhovuje sám o sobě, v zimě k němu přidám trochu oleje. Vůně je za mne úplně v pohodě, ale jsem zvyklá na spíš eko kosmetiku a preferuji, když výrobky nejsou výrazně parfémované.
    Kópia recenzie od Lenka M. z notino.cz
    18. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  9. Jako vizazistka už používám 5 let , skvely podklad pod make up, hydratace . Nejlepší
    Kópia recenzie od Vera z notino.cz
    9. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  10. Pouzivam cca dva tydny a zatim jsem celkem spokojena. Krem je lehky, krasne se roztira a vstrebava do pokozky. Jeho vune je mirne specificka, ale casem si na ni clovek zvykne. Na moji mastnejsi plet se sklonem k akne mi podle me prozatim vyhovuje.
    Kópia recenzie od Hana K. z notino.cz
    28. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Nejlepší hydratační krém, makeup s ním vypadá úžasně. Vyplatí se každá koruna!
    Kópia recenzie od Aneta z notino.cz
    5. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Vynikajuci krem az na tu vonu.
    Mirka S.
    16. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  13. velmi prijemný krém kupila osm na zaklade recenzie niekde na YT. mala so mvelke ocakavania ktoré sa v rámci kvality produktu naplnili avsak strasne ma hnevá to balenie, tá tuba v 21. storočí by sa tú cenu produktu mohli vymyslieť niečo lepsie.
    eva B.
    4. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  14. Najlepší hydratačný krém na pleť aky som mala.
    Zuzana p.
    21. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  15. Používam krém aj ako masku na tvár, keď bola suchšia v tomto počasí a mne veľmi pomohol.
    Mar
    15. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Zakúpený podla recenzií. neľutujem. vyhovuje mi, hydratuje, šupinky zmizli. Rýchlo sa miňa ;-)
    Hanka V.
    13. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  17. Můj velmi oblíbený produkt. Kupuji opakovaně již druhým rokem. Krásně hdytatuje, pleť ho hned vsákne. Nevyjdu ráno z domu, aniž bych se jím nenamazala. Za mě velká spokojenost.
    Kópia recenzie od EN z notino.cz
    7. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  18. Ačkoli průběžně zkouším i nové krémy, tento je stálice, pořád se k němu vracím. Konzistence je skvělá, dobře se roztírá, rychle vsakuje (do mé suché pleti). Nedráždí, necuckuje, a skvěle kooperuje s následující péčí. Pleť po jeho použití vypadá opečovaně, a je hladká. Voní tak lékařsky, nevadí mi to.
    Kópia recenzie od Eva M. z notino.cz
    9. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Takovy normalni hydratacni kremik. Mohl by mit zaklapavaci vicko, protoze to tocici trochu zdrzuje.
    Kópia recenzie od Marika z notino.cz
    30. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Na zimu nejlepší pletovy krém. Rychle se vstřebá a 100% hydratuje bez pocitu zařízení. Je nekomedogenní
    Kópia recenzie od Petra S. z notino.cz
    24. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia