Prejsť na hlavný obsah
Eucerin DermoCapillaire šampón proti vypadávániu vlasov

Recenzie Eucerin DermoCapillaire

šampón proti vypadávániu vlasov

Pomôžte svojim vlasom získať stratenú silu. Šampón proti vypadávaniu vlasov Eucerin DermoCapillaire obsahuje keratín a kreatín – dve aktívne zložky, ktoré sa prirodzene nachádzajú v našom tele. Práve ony dodávajú vlasom potrebnú pevnosť a silu.

Kúpiť

Pomôžte svojim vlasom získať stratenú silu. Šampón proti vypadávaniu vlasov Eucerin DermoCapillaire obsahuje keratín a kreatín – dve aktívne zložky, ktoré sa prirodzene nachádzajú v našom tele. Práve ony dodávajú vlasom potrebnú pevnosť a silu.

Kúpiť

Eucerin DermoCapillaire recenzia20

4.3
17
2
1
1
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. mysliet si, ze sampon pomoze na vypadavanie, je naivne. na pokozke hlavy je tak kratko, ze nie je sanca, aby realne ucinne latky posobili na korienky vlasov. vlasy mi teda vypadavaju stale uplne rovnako, ale zazrak som necakala. ak niekto tvrdi, ze mu (hociaky) sampon pomohol, tak mu zrejme prestali vlasy vypadavat same (mal docasne vypadavanie v dosledku stresu, choroby atd). musim ale napisat, ze sampony eucerin su inak velmi kvalitne a setrne k pokozke. tento by som ale odporucala ludom, ktori maju radi kremove sampony a nemasti sa im tak rychlo pokozka hlavy. mne ovela viac vyhovuje od eucerin sampon proti lupinam - po nom mam aj velmi pekne vlasy, ktore su inak dost frizzy.
    Iva S.
    26. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Ucinok zatial nemozem hodnotit z dovodu kratkeho pouzivania ale dobre peni a vlasy nevysusa
    Petra
    12. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Po několika měsíčním používání jsem nezaznamenala účinek. Tedy krom sušších konečků.
    Kópia recenzie od Dáda z notino.cz
    3. apríla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Vlasy možná přestali trochu padal, ale vlasy vydrží svěží půl dne pak se začnou mastit, takže už znovu nekoupím 😒
    Kópia recenzie od Adel z notino.cz
    26. novembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Moj priatel vravi, ze si vsimol rozdiel. Vypadava mu menej vlasov po umyti. Pouziva to uz asi mesiac.
    Lauren
    20. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. OK
    Kópia recenzie od Eva z notino.cz
    1. februára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Vlasy mi neprestali padať, mne žiaľ nepomohol. :(
    Katka
    12. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. dobrá značka, opakovaně používám, spokojenost
    Kópia recenzie od Iva z notino.cz
    5. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Tento sampon mi velmi vyhovuje, vypadavaju mi vlasy v ramci hormonalnych zmien a celkom mi pomaha. Odporucam.
    Katarina Z.
    29. septembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Šampón je úplne úžasní
    Katarína
    4. februára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Konečně šampon na vypadávání vlasů u kterého jsou vidět výsledky, vlasy jsou husté a zdravé, kombinuji s vlasovou vodou stejné řady, za mě Top!!
    Kópia recenzie od Marta z notino.cz
    13. januára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Jemný, pěnící, lehce vonící a vlásky jsou oživené, pokožka hlavy zdravá, vhodný pro každodenní použití. Vydrží dlouho, stačí malé množství, takže cena je tak akorát.
    Kópia recenzie od Tereza z notino.cz
    6. januára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Používám ho přes půl roku pravidelně a přijde mi, že jsem nikdy tak dlouhé a objemné vlasy neměla. Vyplatí se
    Kópia recenzie od Šárka z notino.cz
    13. novembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Šampon jsem si oblíbila, nezklamal a hodně mi pomohl od vypadávání vlasů
    Kópia recenzie od Gábina z notino.cz
    22. októbra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. vyskúšala som mnohé iné šampony. tento ma prekvapil, je dokonalý. ďakujem
    Krumlová Š.
    7. mája 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Po pravidelném používání mi přestaly tolik vypadávat vlasy a zlepšil se i objem vlasů.
    Kópia recenzie od Simona z notino.cz
    26. januára 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. pomohol mi
    AN_JP_0xC4A806825828211FA8EA6CCF7E6B491E
    16. októbra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Kvalitní šampon,vlasy jsou po něm jemné,hebké,krásně voní i pění,vlasy zatím pořád padají,uvidíme až dopotřebuji balení,zatím používám krátce :)
    Kópia recenzie od Jitka z notino.cz
    11. októbra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Výborný vlasy mi o dosť menej padajú odkedy používam
    AN_JP_0x082F81C92B3D70291F590F4C7123E6E5
    22. mája 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Ahojte, tento šampón môžem len e len odporúčať. Vyskúšala som veľa značiek šampónov, ale len tento mi pomohol. Pokožka po ňom nesvŕbi, padanie sa zmiernilo a to som si len tretí krát umyla vlasy. Vrelo odporúčam, ja som spokojná :)
    Tinka
    6. februára 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?