Prejsť na hlavný obsah
Fenjal Vitality revitalizačný sprchový krém

Recenzie Fenjal Vitality

revitalizačný sprchový krém

Chcete pri každodennom umývaní dodať telu hydratačnú a revitalizačnú starostlivosť? Sprchový krém Fenjal Vitality Pomegranate Oil & Green Tea sa o to postará. Pokožku zanechá dokonale čistú, no zároveň zvlhčenú a vyživenú. Užite si vďaka oleju zo semien granátového jablka dlhodobý pocit sviežosti, pohodlia a neuveriteľne jemnej a hladkej pokožky.

Kúpiť

Chcete pri každodennom umývaní dodať telu hydratačnú a revitalizačnú starostlivosť? Sprchový krém Fenjal Vitality Pomegranate Oil & Green Tea sa o to postará. Pokožku zanechá dokonale čistú, no zároveň zvlhčenú a vyživenú. Užite si vďaka oleju zo semien granátového jablka dlhodobý pocit sviežosti, pohodlia a neuveriteľne jemnej a hladkej pokožky.

Kúpiť

Fenjal Vitality recenzia8

5.0
10
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Voní nádherně chci takovou vůní i v parfému
    Kópia recenzie od Denisa S. z notino.cz
    15. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Po sprchování krásně hebká pokožka, příjemná vůně, jsem s kosmetikou Fenjal velmi spokojena. Doporučuji:-)
    Kópia recenzie od Iva z notino.cz
    24. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Pekna vona, husty, nevysusa pokozku
    Katarina
    30. júla 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Váhala jsem, jestli si tento sprchový krém koupit, tak jsem se nechala přesvědčit pozitivními recenzemi a byla to dobrá volba. Krásně voní a pleť zanechává příjemně hebkou.
    Kópia recenzie od Jana z notino.cz
    16. februára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Rozhodně můj neoblíbenější sprcháč - krásně voní, má příjemnou krémovou konzistenci a nevysušuje. Celkově mám značku Fenjal hodně ráda - bezkonkurenční poměr cena/výkon :)
    Kópia recenzie od AN_JP_0x940CF938F98E08EFD23727EB74B1FBA0 z notino.cz
    8. februára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Sprchový gel Vitality od Fenjal mi zpříjemňuje večerní sprchování už pár týdnů a doufám, že mi jen tak nedojde :) Má opravdu moc hezkou vůni a je na kůži strašně příjemný.
    Kópia recenzie od AN_JP_0xB93D89585A4306F67D71105DB0133790 z notino.cz
    8. februára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Vynikajúci sprchový krém,dobre sa nanáša,aj dostatočne pení.Vhodný pre všetky vekové kategórie počas celého roka.Ja ho môžem len doporučiť.
    AN_JP_0x8FE3624A9004E9786E316C299BE105A3
    16. februára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Vynikajúci účinok na suchšiu pokožku. Príjemná, nevtieravá vôňa, ktorá dlho vydrží. Jednoduché použitie, žiadaný účinok. Pokožka je čistá, jemná, stačí ju potom krémovať len 2x do týždňa. Odporúčam používať, zjednodušuje starostlivosť o pokožku celého tela a má žiadané účinky.
    domaniková
    5. októbra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?