Prejsť na hlavný obsah
Garnier Essentials osviežujúci odličovač očí pre normálnu až zmiešanú pleť

Recenzie Garnier Essentials

osviežujúci odličovač očí pre normálnu až zmiešanú pleť

Máte citlivé oči a ich odličovanie je pre vás nepríjemné? Osviežujúci odličovač očí Garnier Essentials je vhodný pre normálnu až zmiešanú pleť. Jemne odstráni make-up a zároveň rešpektuje krehké okolie očí. Odličovač obsahuje rastlinné čistiace zložky, výťažky z nevädze a hrozna a alantoín pre čistú a sviežu pleť. Odličujte sa bez nepríjemného podráždenia.

4,20s kódom woman
Kód zadajte v košíku
-30%
Kúpiť

Máte citlivé oči a ich odličovanie je pre vás nepríjemné? Osviežujúci odličovač očí Garnier Essentials je vhodný pre normálnu až zmiešanú pleť. Jemne odstráni make-up a zároveň rešpektuje krehké okolie očí. Odličovač obsahuje rastlinné čistiace zložky, výťažky z nevädze a hrozna a alantoín pre čistú a sviežu pleť. Odličujte sa bez nepríjemného podráždenia.

Kúpiť

Garnier Essentials recenzia20

4.1
24
2
1
7
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Neodlíčí voděodolnou řasenku! Příště nekoupím.
    Kópia recenzie od Lenka B. z notino.cz
    9. februára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Odličovač je super, příjemný na pleť.
    Kópia recenzie od Eva z notino.cz
    13. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Mám citlivé oči a jen tak mi něco nesedne. Tento produkt používám už roky a je naprostá špička. :-)
    Kópia recenzie od Veronika N. z notino.cz
    7. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Mamka používá léta, jiný mít nemůže. Tenhle nepálí.
    Kópia recenzie od Růža z notino.cz
    1. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. používám denně, je fajn, bez problému, nemám co vytknout
    Kópia recenzie od Veronika z notino.cz
    20. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Nejlepší odličovač očí, co znám. Používám už roky. Krásně odlíčí, nijak nedráždí, neštípe do očí.
    Kópia recenzie od Klára K. z notino.cz
    1. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  7. Řasenku neodíčí na 100% ale jinak na pleť super.
    Kópia recenzie od Monika M. z notino.cz
    12. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  8. Obyč odličovač, nepálí, ale ani neodlíčí bůh ví jak rychle. Příště už nekoupím, radši nějaký dvojfázový..
    Kópia recenzie od Veronika z notino.cz
    22. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Vobec neodlicuje vodeodolny make up, aj ked na obale sa píše, ze ano. Inak prijemny, nestipe
    Lenka S.
    19. februára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Píšete, že neodlici vode odolnú špirálu.. Bože ženy na, to potrebujete dvoj z lôžkový olejový ahoj odličovač tento aspoň nezaťažuje viečka som spokojná
    Andrea
    14. septembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Skvělý odličovač očí, kupuji opakovaně. Výborný poměr cena kvalita. Vhodný i pro citlivé oči, lehce odličuje odolné řasenky Meybelline, které nedrobí a drží dlouho (ne voděodolné, ty nepoužívám).Doporučuji.
    Kópia recenzie od Jana D. z notino.cz
    17. mája 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Pouzivam roky, jeden z mala odlicovacov bez olejovej zlozky- co mne maximalne vyhovuje, odlici super, stipanie oci len ked sa dostane vacsie mnozstvo pripravku do oci
    Tina
    21. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Tento odličovač očí mi naprosto vyhovuje. Nemám totiž ráda dvousložkové olejové. Je jemný, nedráždí ani nevysušuje oční okolí. Odlíčí téměř vše. Já ale úplné odlíčení nepotřebuji, protože pokračuju s odličováním pleti olejem, takže vždy ještě přejedu řasy s ním a tím doodlíčím úplné zbytky. Stále se k němu vracím. Navíc má příjemnou vůni.
    Kópia recenzie od Tereza V. z notino.cz
    11. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Vyzkoušela jsem již hodně přípravku na odlíčení, dávám si hodně vrstev rasenky a s žádným odlicovacem jsem nebyla spokojena tak, jako jsem s tímto. V očích nestipe, rasy pěkne odlici, spokojenost. Jiny nekupuji.
    Kópia recenzie od Kateřina z notino.cz
    10. októbra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Z odličovačů očí jsem už vyzkoušela leccos, ale vždy jsem se pokorně vrátila k tomuto. Je jemný, příjemně voní a rychle se vsakuje do odličovacího tamponku (některé jiné prostředky z něj stékají). Běžnou řasenku odlíčí bez problémů, na voděodolnou je třeba postup zopakovat. Jen mě trochu mrzí, že už se nevyrábí modrá varianta pro citlivé oči.
    Kópia recenzie od Darja z notino.cz
    21. septembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Jediný odličovač očí, který mi nezpůsobuje reakci v podobě červených, suchých míst a oteklých očí. A to jsem vyzkoušela i mnohonásobně dražší kousky. S řasenkou si poradí (tamponek nechávám chvíli přiložený na oku).
    Kópia recenzie od Dita z notino.cz
    30. augusta 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Osvědčil se mi způsob, že dám přípravek na tamponek a poté na chvíli příložím na oko a pak pokračuji v odličování.
    Kópia recenzie od Monika z notino.cz
    4. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Jsem spokojená, funguje dobře.
    Kópia recenzie od Boumová J. z notino.cz
    13. decembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Výrobek mě zklamal, řasenka nejde dobře dolů šetrným způsobem. Koupila jsem poprvé a taky naposledy.
    Kópia recenzie od Peťa z notino.cz
    4. decembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. vodeodolnú špirálu vôbec neodlíči a neskutočne po ňom štípu oči.. škoda peňazí
    KvB
    28. augusta 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?