Prejsť na hlavný obsah
Garnier Fructis Goodbye Damage posilňujúci šampón pre poškodené vlasy

Recenzie Garnier Fructis Goodbye Damage

posilňujúci šampón pre poškodené vlasy

Rozlúčte sa s poškodenými vlasmi a rozštiepenými končekmi. Šampón Garnier Fructis Goodbye Damage obnovuje pevnosť vašich vlasov a vyživuje ich. Po každom umytí sa budú vaše vlasy krásne lesknúť a budú chránené pred vysokými teplotami. 

3,08s kódom woman
Kód zadajte v košíku
-30%
Kúpiť

Rozlúčte sa s poškodenými vlasmi a rozštiepenými končekmi. Šampón Garnier Fructis Goodbye Damage obnovuje pevnosť vašich vlasov a vyživuje ich. Po každom umytí sa budú vaše vlasy krásne lesknúť a budú chránené pred vysokými teplotami. 

Kúpiť

Garnier Fructis Goodbye Damage recenzia20

4.5
104
29
23
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Nejlepší šampon co existuje , vyzkoušela jsem spousty šamponů : dove, kadeřnický schwarzkopf , plantur21, kadeřnický goldwell , nivea, pantene, ziaja a žádný mi nepasoval , ze všech jsem měla mastné kořínky a konce uplně suché až lámavost , a pokaždé jsem se vrátila ke garnier, tenhle mi vlásky pokaždé pěkně umyje a takže zůstávám u tohoto fešáka :) :) DOPORUČUJI !!!
    Kópia recenzie od Iva.V z notino.cz
    4. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Super vůně, kvalita, skvělý výsledek
    Kópia recenzie od Gábina z notino.cz
    14. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Dobry , vonia pekne
    Erika J.
    19. apríla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Nejlepší šampon FOREVER!
    Kópia recenzie od Anna z notino.cz
    6. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Sampon dobre vonia a zaroven jeho bohata pena vlasy umyje dokonale ale so zachovanim prirodzenej vlhkosti a bez vysusania. Zatial najlepsi z rady Garnier. Super lesk
    Patrik H. R. - Testované prostredníctvom All2test.com
    14. októbra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Sampon dobre vonia a zaroven jeho bohata pena vlasy umyje dokonale ale so zachovanim prirodzenej vlhkosti a bez vysusania. Zatial najlepsi z rady Garnier. Super lesk
    Kópia recenzie od Patrik H. R. - Testované prostredníctvom All2test.com z notino.cz
    14. októbra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. S týmto šampónom som veľmi spokojná. Je ideálny pre poškodené vlasy. Po umytí ich mám prijemne hebké, hydratované a svieže. Vôňa je taktiež veľmi príjemná a pripomína mi nejaké tropické prostredie.
    Radka J. - Testované prostredníctvom All2test.com
    14. októbra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. S týmto šampónom som veľmi spokojná. Je ideálny pre poškodené vlasy. Po umytí ich mám prijemne hebké, hydratované a svieže. Vôňa je taktiež veľmi príjemná a pripomína mi nejaké tropické prostredie.
    Kópia recenzie od Radka J. - Testované prostredníctvom All2test.com z notino.cz
    14. októbra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Garnier Fructis Goodbye Damage posilňujúci šampón pre poškodené vlasy krásne vonia, ľahko sa nanáša a dobre pení. Po umytí a osušení sa vlasy ľahko rozčesávajú, neostali krepaté. Moje vlasy ostali dlho svieže, lesklé a hebké až ku končekom.
    Markéta B. - Testované prostredníctvom All2test.com
    14. októbra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Garnier Fructis Goodbye Damage posilňujúci šampón pre poškodené vlasy krásne vonia, ľahko sa nanáša a dobre pení. Po umytí a osušení sa vlasy ľahko rozčesávajú, neostali krepaté. Moje vlasy ostali dlho svieže, lesklé a hebké až ku končekom.
    Kópia recenzie od Markéta B. - Testované prostredníctvom All2test.com z notino.cz
    14. októbra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Sampon damage je za me super vlasy jsou po nem pevne pripadaji mi zdrave a krasne hebke,pouzivam uz ponekolikate.Nadherne voni krasne peni a dobre se davkuje.Muzu jen doporucit a mam jemne vlasy.
    Leona K. - Testované prostredníctvom All2test.com
    14. októbra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Sampon damage je za me super vlasy jsou po nem pevne pripadaji mi zdrave a krasne hebke,pouzivam uz ponekolikate.Nadherne voni krasne peni a dobre se davkuje.Muzu jen doporucit a mam jemne vlasy.
    Kópia recenzie od Leona K. - Testované prostredníctvom All2test.com z notino.cz
    14. októbra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Šampón je príjemný na používanie, pení tak akurát, vlasy dostatočne vyčistí a pekne vonia.Je dostatočne vyživujúci a aj balenie je veľké (t.j. oplatí sa). Oceňujem ekologickosť obalu.
    Soňa R. - Testované prostredníctvom All2test.com
    14. októbra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Veľmi príjemný šampón. Bála som sa, že bude zaťažovať aj moje mastné vlasy, ale vôbec. Pekne ich vyčistí, vyživí a vlasy sú krásne jemné. Och a tá vôňa je ako vždy dokonalá
    Alexandra Č. - Testované prostredníctvom All2test.com
    14. októbra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Veľmi príjemný šampón. Bála som sa, že bude zaťažovať aj moje mastné vlasy, ale vôbec. Pekne ich vyčistí, vyživí a vlasy sú krásne jemné. Och a tá vôňa je ako vždy dokonalá
    Kópia recenzie od Alexandra Č. - Testované prostredníctvom All2test.com z notino.cz
    14. októbra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Jeden z mojich najobľúbenejších šampónov, tá vôňa ma vždy dostane. Rozhodne odporúčam každému, kto hľadá kvalitný šampón, po ktorom vlasy vyzerajú zdravé a žiarivé.
    Miriam R. - Testované prostredníctvom All2test.com
    14. októbra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Jeden z mojich najobľúbenejších šampónov, tá vôňa ma vždy dostane. Rozhodne odporúčam každému, kto hľadá kvalitný šampón, po ktorom vlasy vyzerajú zdravé a žiarivé.
    Kópia recenzie od Miriam R. - Testované prostredníctvom All2test.com z notino.cz
    14. októbra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Šampón krásne vonia a dobre pení. Vlasy nazaťažuje, no sú viditeľne pevnejšie, lesklejšie a ľahko rozčesateľné. Odporúčam použiváť s kondicionérom rovnakej produktovej rady.
    Kópia recenzie od Mirka Z. - Testované prostredníctvom All2test.com z notino.cz
    14. októbra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Šampón Goodbay Damage mi celkom vyhovuje. Vlasy nie sú po umytí zaťažené, ani rýchlo nezmastnejú. Pokožka hlavy a vlasy sú umyté, pení skvelo. Má príjemnú ľahkú konzistenciu takže ho stačí máličko. Vyhovuje mi aj jeho príjemná exotická vôňa.
    Kópia recenzie od Tatiana B. - Testované prostredníctvom All2test.com z notino.cz
    14. októbra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Šampón Goodbay Damage mi celkom vyhovuje. Vlasy nie sú po umytí zaťažené, ani rýchlo nezmastnejú. Pokožka hlavy a vlasy sú umyté, pení skvelo. Má príjemnú ľahkú konzistenciu takže ho stačí máličko. Vyhovuje mi aj jeho príjemná exotická vôňa.
    Tatiana B. - Testované prostredníctvom All2test.com
    14. októbra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?