Prejsť na hlavný obsah
Giorgio Beverly Hills Giorgio toaletná voda pre ženy

Recenzie Giorgio Beverly Hills Giorgio

toaletná voda pre ženy

Užívajte si nežné kvetinové okúzlenie po celý deň. Toaletná voda Giorgio Beverly Hills Giorgio ukrýva tisíce okvetných lístkov, ktorých vôňa skvele podčiarkne vašu ženskosť a prirodzený pôvab.

18,02s kódom woman
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Užívajte si nežné kvetinové okúzlenie po celý deň. Toaletná voda Giorgio Beverly Hills Giorgio ukrýva tisíce okvetných lístkov, ktorých vôňa skvele podčiarkne vašu ženskosť a prirodzený pôvab.

Kúpiť

Giorgio Beverly Hills Giorgio recenzia13

4.1
8
4
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. S vôňou som spokojna
    Svetlana B.
    6. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Najlepšia na leto. Používam dlhodobo.
    O
    17. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. mam ju 1 krat...a kupena len podla recenzii ..je krasna letna vona ,,,mam aj modre balenie aj ta je super na leto,,,
    Jarka K.
    21. mája 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Asi před 8 lety jsem si jí koupila naslepo a tenkrát se mi nelíbila. Nosila jsem Amour a Stellu... Za ty roky se mi vkus změnil a pročuchala jsem se dál, a je mi 40. Znovu jsem ji koupila a tentokrát se mi líbí moc. Ty bílo-žluté pruhy krabičky podle mě zastupují květy ylang-ylangu (srovnávám s esenciálním olejem ylang, podoba maximální!)a gardénie. Je to hodně květinové, poměrně pudrově sladké a celé to voní jako bohatě květinová škrobenka na prádlo. Taková veselá slunečná. Vůně čistoty a elegance, nostalgie. Stačí opravdu maličko, vydrží celý den.
    Kópia recenzie od AN_JP_0xBF1EEA3CE59A574D879BD32421708144 z notino.cz
    9. júna 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Ještě, že jsem vyzkoušela vzorek. Bohužel mi nesedí. Takto voní luxus? Možná v 80. letech. Přijde mi laciná, chemická, řvavá.
    Kópia recenzie od L. z notino.cz
    26. marca 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Dostala jsem dárkem. Bohužel mi vůbec nevoní. Nejhorší co jsem kdy měla! Asi se spíš hodí pro starší dámy. Vůně se hodně dlouho drží.
    Kópia recenzie od Jarka z notino.cz
    24. novembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Toto je najoblubenejsia znacka mojej maminy. pouziva ju uz vyse 20rokov a uplne sa s nou stotoznila. malo vydrzi velmi dlho. :)
    AN_JP_0x938F45C22931F65E4C85A17DA5234943
    1. novembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Krásná vůně s dlouhou výdrží.
    Kópia recenzie od zb z notino.cz
    4. februára 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Znám z devadesátých let, teď jsem koupila z nostalgie... Nejdřív jsem se trošku lekla, ale když se vůně rozvoní, musím jen souhlasit, že se jedná o luxusní vůni, lépe: vůni luxusu. Rozhodně koupě nelituji!!!
    Kópia recenzie od Karolina z notino.cz
    14. augusta 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Krásna , letná svieža vôňa.
    OLA
    4. mája 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Vrátila jsem se k Beverly Hills po asi patnácti letech a voní mi stejně krásně jako před lety.
    Kópia recenzie od Zuzana z notino.cz
    4. mája 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Nadherna vune.
    Kópia recenzie od Michaela z notino.cz
    30. marca 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Georgio vune mne provazela od roku 1981 az do 1992,lidmi kolem byla popsana jako vune bohatstvi a luxusu. Zkusila jsem mnoho znacek a na "stara" kolena se opet vracim k Georgio Beverly Hills a verte nebo ne,opet vonim luxusem,a opet lide kolem mne obdivuji vuni. Asi jsme si souzeni-Georgio a JA
    Kópia recenzie od Zdena z notino.cz
    20. novembra 2014
    Bolo hodnotenie užitočné?