Prejsť na hlavný obsah
GUERLAIN Météorites Light Revealing Pearls of Powder tónovacie perly na tvár

Recenzie GUERLAIN Météorites Light Revealing Pearls of Powder

tónovacie perly na tvár

Chcete doviesť svoj make-up do absolútnej dokonalosti? Ikonické tónovacie pleťové perly Guerlain Météorites sú ako čerešnička na torte pre vaše líčenie. Prirodzene rozžiaria celkový look a dodajú vašej tvári dokonale pestovaný vzhľad. Tak, ako to vie len legendárny púder z multifarebných perál, ktorý vám odhalí tajomstvo hviezd.

Kúpiť

Chcete doviesť svoj make-up do absolútnej dokonalosti? Ikonické tónovacie pleťové perly Guerlain Météorites sú ako čerešnička na torte pre vaše líčenie. Prirodzene rozžiaria celkový look a dodajú vašej tvári dokonale pestovaný vzhľad. Tak, ako to vie len legendárny púder z multifarebných perál, ktorý vám odhalí tajomstvo hviezd.

Kúpiť

GUERLAIN Météorites Light Revealing Pearls of Powder recenzia20

4.4
40
8
1
5
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Velká spokojenost 🫶🏻
    Kópia recenzie od Romana z notino.cz
    30. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Poslední tečka líčení, takový polibek luxusu na závěr, nádherné balení, nádherná vůně. Asi fakt ocení jen milovnice líčení. Za mě maximální spokojenost!
    Kópia recenzie od Kateřina z notino.cz
    5. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Výborný na záver celého líčenia , rozjasní, zjednotí , používam denne a dlhodobo . Spokojnosť
    Dada
    25. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Miluji.
    Kópia recenzie od Petra N. z notino.cz
    7. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Voní pěkně, efekt 0 😀
    Kópia recenzie od Anna B. z notino.cz
    10. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. Spokojenost. Udělají krásný lesk a nádherně voní.
    Kópia recenzie od Kessie z notino.cz
    18. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  7. Naprosta dokonalost. Mam odstin Clair, na pleti udela prekrasny finis, zachyti svetlo. Vypadam sveze, jako bych se skvele vyspala. Navic omamne voni a baleni je luxusni. Dotek luxusu kazdy den na tvari. K dokonceni perfektniho make-upu idealni.
    Kópia recenzie od Klara H. z notino.cz
    28. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  8. Tento produkt má od rozjasnenia dosť ďaleko. Púder od pupa milano alebo dermacol perly za zlomok ceny rozjasní viac. Presne ako píšu niektoré ženy nižšie len na doťuknutie na koniec. Vôňa krásna aj obal, ale čakala som nejaký wow efekt no nedostavil sa a za tie peniažky ho dopoužívam, ale viac si ho nekúpim v odtieni clair.
    Miriam
    13. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  9. Dělá krásný efekt na pleti.Krásně voní..
    Kópia recenzie od Denisa T. z notino.cz
    10. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  10. Krásné zmatni a soucasne rozzáří pleť. Je téměř neviditelný. Úžasné voní a nejlepší je, že ho na tváři vůbec necítím, na rozdíl od jiných pudru.
    Kópia recenzie od Markéta Š. z notino.cz
    29. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  11. Krásně voní, projasní pleť na celý den.
    Kópia recenzie od Kessie z notino.cz
    21. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Perly krásně prozáří pleť. Na první pohled to není vidět, jen v určitých úhlech světla a na fotkách to vytvoří odraz světla a oživení vzhledu.
    Kópia recenzie od Romana z notino.cz
    26. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  13. Horší verze kompaktních meteoritek. Perly jsou velmi tvrdé, velmi málo produktu se zachytí na štětci. I když mám nejtmavší verzi, nelze mluvit o bronzujícím efektu. Několik perel jsem rozdrtila, aby se na štětci něco udrželo. Ale i přesto je to skvělý produkt, na pleti neviditelný, rozjasní, sjednotí, má trochu zmizíkovací schopnost, co se týče pórů. O vůni se nemusíme bavit, ta je neodolatelná. Kdyby se perličky líp nanášely, jsou tyhle meteoritky špičková záležitost. Jestli koupím znovu, zatím nevím. Pokud nenajdu lepší věc, pravděpodobně ano.
    Kópia recenzie od Lucie z notino.cz
    17. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  14. Za ty peníze, žádný efekt. Jen hezky voní
    Kópia recenzie od Lenka Z. z notino.cz
    27. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  15. Meteoritky jsem si moc oblíbila, zmatní, rozjasní, finish je dokonalý.
    Kópia recenzie od Michaela z notino.cz
    4. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Velké zklamání. Už bych nekoupila. Za tuto cenu, žádný efekt.
    Kópia recenzie od Zora H. z notino.cz
    26. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. na vyuzijetie ako samostatny puder mi nevyhovuju, pretoze makeup mi az tak nezafixuju, ale pouzivam ich ako posledny krok po pudri, bronzeri a licenke na rozjasnenie a je to nadherne.
    Petra
    9. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  18. Klasika od Guerlain Krasne vonia a rozjasni Vydržia roky bez zmeny aj vona
    Hana
    19. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Krasne vonia a obal je nadherny
    Adriana
    26. júla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Perly byly pro mne v původní sestavě příliš lesklé, proto jsem si dala bílé perličky se třpytkami zvlášť a používám je jen omezeně. Po tomto "zásahu" nemají Météorites chybu.
    Kópia recenzie od Ivana K. z notino.cz
    21. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?