Prejsť na hlavný obsah
GUERLAIN Mitsouko parfumovaná voda pre ženy

Recenzie GUERLAIN Mitsouko

parfumovaná voda pre ženy

„Mitsouko“ v japončine znamená „tajomstvo“ a symbolizuje vášnivú a tajomnú ženskosť. To všetko sa ukrýva aj v parfumovanej vode pre ženy Guerlain Mitsouko. V jej záhadnej, dokonale vyváženej a zamatovej vôni ucítite šťavnatú broskyňu, hrejivé aromatické korenie a drevito-zemité tóny lesného porastu.

Kúpiť

„Mitsouko“ v japončine znamená „tajomstvo“ a symbolizuje vášnivú a tajomnú ženskosť. To všetko sa ukrýva aj v parfumovanej vode pre ženy Guerlain Mitsouko. V jej záhadnej, dokonale vyváženej a zamatovej vôni ucítite šťavnatú broskyňu, hrejivé aromatické korenie a drevito-zemité tóny lesného porastu.

Kúpiť

GUERLAIN Mitsouko recenzia20

4.1
14
3
3
3
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Kamaradka mi ji ukazala pred lety. Voni tak čistě mýdlově a krasně se rozvoní. Vydrží dlouho na těle a na oblečení (kabátě) i týdny. Stačí dvakrat striknout a mate postarano na cely den.
    Kópia recenzie od Dominika z notino.cz
    20. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Toto je parfumove umenie. Klenot medzi parfumami. Tato vona jednoznacne nesadne kazdemu a niektorym bude aj smrdiet, ale to je uplne v poriadku. Nie kazdy moze ocenit tuto komplexnu a narocnu klasiku. Machova dubovina, ruza, broskyne, skorica...majstrovske dielo od Guerlainu spolocne s modrou hodinkou.
    Strunka
    13. novembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Je to krasna chypre vune, vnimam ji jako vuni liskovych orisku jeste v zelene slupce. Hodi se snad vsude, na kazdou prilezitost a v kteremkoli rocnim obdobi. Ma vydrz i silaz, ale neni otravna ani nijak rusici. Ticha nadhera.
    Kópia recenzie od Silvie z notino.cz
    21. apríla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Prostě není ze současné doby a je to okamžitě znát.. Extra silná vůně. První čtyři hodiny po nanesení velmi výrazná někdy až nesnesitelná. Pak je to ale nádhera, je jemná a zároveň silná prostě úžasná! Na oblečení vydrží velmi dlouho. Dávám si ho na šátky a šály, vydrží tam několik týdnů i měsíců.
    Kópia recenzie od Ivana z notino.cz
    8. februára 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Koupila jsem vzorek a jsem ráda-na mě je moc výrazná,ale kdo má rád-orientálky,tak to bude to pravé ořechové
    Kópia recenzie od Ingrid z notino.cz
    8. októbra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Jediné co cítím je mýdlo a zase mýdlo. Je silná, ostrá, rozhodně nesedne každému, naslepo bych nekupovala.
    Kópia recenzie od Mirka z notino.cz
    11. júla 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Milujem ju! Veľmi špecifická vôňa, ktorá vás prenesie do starých čias. Žiadnu kvetinovú nevtieravú a naivnú kvetinovú alebo sladkú ženskosť nečakajte. To je vôňa pre ostrieĺanejšiu ženu...prvý-krát som ju testovala v Benátkach a tam to teda sadlo ako...je v nej starosvetskosť zmiešaná s rozhodnosťou a pevnosťou ženy v ťažkom zamatovom hábite povyšívanom najluxusnejším hodvábom. Živočíšnosť a priamosť starých čias na ženský spôsob. Určite začnite malým testerom.
    Mirka
    14. júna 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Zaujímavá, nevšedná vôňa. Neviem ju identifikovať, ale páči sa mi a občas ju používam. Neodporúčam kupovať naslepo. Kvalita a majstrovstvo Guerlainu sa v nej nezaprie.
    AN_JP_0xC0484B845D11F82B14DFD89936163A37
    7. januára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Když jsem poprvé Mitsuko použila říkala jsem si "co to je za strašný smrad", až semi z toho udělalo úplně nevolno, připomínala mi ty ruské voňavky v dřevěném obalu, jestli si pamatujete. Ale potom, se to na mě nějak rozleželo a musím říct, že se mi začíná líbit, ale je opravdu silná.
    Kópia recenzie od AN_JP_0xA43212E4A660716FCBB53204306A1A38 z notino.cz
    24. apríla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Velmi krásná, luxusní, neobyčejná. Miluji orientálky, dlouho asi 10 let jsem používala Opium. Mitsouko jsem dostala jako dárek k naroz. a úplně mě dostala. Je to nádherná, vytříbená vůně.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x568632105FEE7B0AD55C32ADD2AD45F3 z notino.cz
    25. februára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Ako spomínajú dámy predo mnou, určite záleží na chémii pokožky. žiaľ na mne sa táto klasika nerozkladá najlepšie a cítim iba hŕbu ovocia, ktoré leží na kope už pár dní... Výdrž je slušná, intenzita tak isto. Chcela som ju mať rada, ale s touto vôňou si nerozumiem, určite však treba vyskúšať a uvidíte samé, ako sa rozloží na vás :)
    AN_JP_0xB53F2AF8DA052FFD4490C36C93CBBA0C
    9. októbra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Krásná vůně, také jsem ji objevila při čtení knihy a léta na ni myslím, no a nyní ji mám a jsem moc spokojená :-)
    Kópia recenzie od AN_JP_0x0F91402F2F47B96AFC534A9623C7C9AB z notino.cz
    6. septembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Keď ovoniam túto vôňu, zrazu mám pocit akoby som otvorila starú šatníkovú skriňu nejakej nóbl dámy z 20. rokov minulého storočia. Kvalitná , netuctová a zarastená vôňa. V žiadnom prípade neodporučam kupu naslepo.
    Lenka
    16. augusta 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. V žiadnom prípade nekupujte naslepo, veľmi záleží na chémií s pokožkou, u Mitsouko detto!
    MIMA
    1. augusta 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Nádherný parfém...z čias, keď ešte parfémy boli parfémy. Je to však nevyspytateľná vôňa, určite odporúčam nekupovať naslepo a viac krát pred kúpou vyskúšať.
    mariamia
    21. mája 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Je super. Patří mezi nejlepší vůně, neobyčejné, bohaté složkami, elegantní. Žádná obyčejná "vodička". Unese jen ta, která ji dovede ocenit. :-)
    Kópia recenzie od zdenka z notino.cz
    5. februára 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Táto vôňa je veľmi zvláštna. Prvé 2 hodiny som cítila iba dym, nie dym nepríjemný, ale ako keby horelo ružové drevo, či dymiace vonné tyčinky. Potom to mierne ustúpilo. Nosiť by som ju nevedela, určite.
    Maja
    28. novembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Mitsouko používám druhý rok a jsem velmi spokojena. Tato vůně je hodně stará, ale osloví i mladší ženy.Hned to není to pravé,ale po chvilce se vůně rozvine . Objevila jsem ji při čtení knihy.,objednala a už u ní zůstala.
    Kópia recenzie od Gabina z notino.cz
    9. septembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Mitsouko je veľmi špecifická vôňa a určite nie je pre každého, buď ju zbožňujete alebo neznášate. Ja patrím do tej prvej skupiny. Napriek tomu, že nie je moderná ani svieža ako sa to dnes nosí je veľmi príťažlivá a svojská. Vždy ju rozoznáte od ostatných. Ja odporúčam verziu edp.
    Zuzana
    26. februára 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Poznám vôňu tohoto parfému a je super! Žiadny parížsky nevestinec!......
    Milka
    27. novembra 2014
    Bolo hodnotenie užitočné?