Prejsť na hlavný obsah
HERMÈS 24 Faubourg parfumovaná voda pre ženy

Recenzie HERMÈS 24 Faubourg

parfumovaná voda pre ženy

Druhá mocnina svetla.
Náruč slnkom rozvinutých bielych kvietkov, záhadnosť a zmyselnosť vanilky a santalového dreva.

Kúpiť

Druhá mocnina svetla.
Náruč slnkom rozvinutých bielych kvietkov, záhadnosť a zmyselnosť vanilky a santalového dreva.

Kúpiť

HERMÈS 24 Faubourg recenzia20

4.5
17
1
1
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. vůně úžasná a vydrží celý den.
    Kópia recenzie od Karla z notino.cz
    11. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Za mňa TOP vôňa,ak máte rady silné vône,ktoré zanechajú po vás stopu v miestnosti. Dodá vám pocit luxusu,výnimočnosti a elegancie.
    Katarína B.
    2. augusta 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Klasika. Kupuji pro maminku, která tuto vůni používá již 30 let.
    Kópia recenzie od Marta z notino.cz
    22. júla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Velmi vyrazna a elegantni vune pomerancoveho kvetu, nasladla ambrou, dodavajici sebevedomi a vintage nadech.
    Kópia recenzie od Silvie z notino.cz
    25. novembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Sila! Vôňu som kúpila na základe recenzií, ktoré som o nej čítala a kúpu neľutujem. Luxusná, sofistikovaná, originálna a silná vôňa ktorej výdrž a intenzita sú mimoriadne. Je to cítiť, že vôňu vyrábali naozaj odborníci. Pozor! Opatrne s ňou, pretože môže spôsobiť migrénoidné stavy.
    Strunka
    22. októbra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. 24 Faubourg je vůně, která se vám vryje do paměti. V dobrém slova smyslu. Je to klasická, silná, hřejivá a smyslná vůně. Hodí se pro zralou, atraktivní ženu, která se ráda halí do luxusu. Doporučuji předem vyzkoušet. Ne každá žena tuto vůni unese.
    Kópia recenzie od Jit z notino.cz
    6. decembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Tak aby som neurazila nikoho, kto ju pouziva, lebo to nie je mojim cielom... tato vona, po ovonani vzorky, je strasne tazka kolinska, ked si pozeram zlozenie, tak tam mali pridat aj repelent a panske pripravky na holenie z 19. storocia. Tam nie je ani sladkost, ani kyslost, ani drevo, ani tabak, ani nic ine, iba a len kolinska, taka ze ozaj kolinka- panska. Za tie peniaze... Kolko skvelych voni uz nevyrabaju a taketo deduskove poklady su na trhu asi naveky:) Paradox.
    Veverka
    29. marca 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Nechápala jsem dříve recenze, které hrubě odsuzují některé vůně.Dnes jsem vyzkoušela opakovaně tuto vůni a říkám nelichotivě pro mne téměř páchne. používám H elixír des Merveilles tu miluji. Ale neodsuzuji, jen připomínám, že každý má jiný vkus a proto raději vyzkoušejte než objednáte.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x5EE20A1D8AAD250061E752177B5BFFC1 z notino.cz
    5. novembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Kupuji jiz hodne dlouho a pokazde jsem stejne nadsena jako kdyz jsem ji citila poprve. Doporucuji koupit i neco z telove rady a pouzit spolecne.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x0D01ADDEE9F26D57BE1DDFFC2EE91927 z notino.cz
    3. novembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. krásna celoročná vôňa
    Dana
    30. augusta 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Jsem z ní nadšená! Je pro mě návyková a budu si objednávat dalši balení - na podzim/ zimu ideální...
    Kópia recenzie od AN_JP_0xBA6329C26FCC7C0A50E6AF49D6EADD88 z notino.cz
    31. júla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Krásná vůně pro zralé ženy a má výdrž-doporučuji
    Kópia recenzie od Jiřina z notino.cz
    23. apríla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Velmi elegantní podmanivá vůně, musím si k ní znovu a znovu přivonět.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x610C8A9205CF753F424237B39AF6E538 z notino.cz
    28. februára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Velmi elegantní podmanivá vůně, musím si k ní znovu a znovu přivonět.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x610C8A9205CF753F424237B39AF6E538 z notino.cz
    28. februára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Vznešená, svěží vůně pro zralé a sebevědomé ženy.
    Kópia recenzie od AN_JP_0xB0AD2D9E85503789364B325BBB4D6E93 z notino.cz
    16. januára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Milujem ju, ale používam výlučne, keď mrzne ;)
    Lea
    16. decembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Veľmi elegantná vôňa, zaujímavá, nevšedná. Používam najmenej 20 rokov.
    Dana
    5. mája 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. velice příjemná dlouho trvající vůně
    Kópia recenzie od simona z notino.cz
    21. januára 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Nie je to láska na prvé privoňanie, ale ak jej dáte šancu budete príjemne prekvapené. Rozvinie sa do príjemnej krémovej vône s nádychom pomarančového kvetu. Je veľmi elegantná a klasická. Môže sa stať láskou na celý život.
    Zuzana
    26. februára 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Vona je skor vhodna na zimnejsie obdobie. Dost vyrazna. Je zaujimava, ale nie vyslovene zenska.
    Lenka
    28. januára 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?