Prejsť na hlavný obsah
HERMÈS Parfums-Jardins Collection En Méditerranée toaletná voda unisex

Recenzie HERMÈS Parfums-Jardins Collection En Méditerranée

toaletná voda unisexKúpiť
Kúpiť

HERMÈS Parfums-Jardins Collection En Méditerranée recenzia20

4.2
20
7
2
3
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. I love it!! Milujeeeem, proste nemam slov :D ❤️
    Betty
    14. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Je hodně kořeněná, ale taková jižní, mediterrání, moc pěkná a originální Hermes, jen krátce vydrží, jak píší všichni....
    Kópia recenzie od Dana W. z notino.cz
    26. júla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Jedinečná, úchvatná, jedu v ní naprosto stoprocentně, nejradši bych se v ní vykoupala, ostatní pro mě ztratily jiskru. Je velmi originální, samozřejmě ne pro každého
    Kópia recenzie od Dagmar B. z notino.cz
    13. júla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Cítím citrón, drahé dřevo, bergamot, vanilku. Je to taková souhra jiskřivého optimismu, čistoty a nádhery, že neodolám a někdy ji na sebe stříknu i doma(triko+leginy). Škoda, že na mě nedrží celý den. Ale dlooouho jsem Hermesovy zahrady zkoušela, než vyhrála tato.
    Kópia recenzie od Simona z notino.cz
    4. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Nádhera
    Kópia recenzie od Karla z notino.cz
    18. mája 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Nesadla mi
    Xcx
    8. februára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Vůně je moc hezká , relaxační , připomíná mi luxusních spa salon,svěžest a čistota , vonná svíčka .Přes to bych si ji nezakoupila právě i kvůli tomu ,když si ji představím na někom jiném ,přišlo by mi to jako kdyby voněl bytovým osvěžovačem a takhle vonět nechci . Ale voní skutečně moc hezky .
    Kópia recenzie od Erika z notino.cz
    8. mája 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Omamnou vůní fíkovníku skutečně připomíná středomořské zahrady. Docela dlouho vydrží.
    Kópia recenzie od Jitka z notino.cz
    1. mája 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Tato zahrada je stinná, hodně zarostlá plevelem - cítím kopřivy prorostlé mátou. Opravdu hodně větrové. Hodně na mužskou stranu, na ženě si ji nedovedu představit. Jako bytový parfém při meditaci si ji představit umím. Výdrž na kůži - max. hodinuuuu! katastrofa. Na oblečení výdrž průměrná
    Kópia recenzie od Petra W. z notino.cz
    3. apríla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. nádherná luxusní vůně, nejdříve cítím oleandry s bergamotem a to dost silně, aby po chvíli se rozvinula do přenádherné vůně mořského vzduchu prosyceného kvetoucími fíkovníky. Miluji téměř všechny "Hermesy" ale tahle pro mne top. Pozor ale vyzkoušet, určitě není pro milovnice líbivek typu Chloe apod.
    Kópia recenzie od Liby z notino.cz
    26. marca 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Na mojej pokozke vona velmi maskulinne, podoba sa na muzsky deodorant alebo showergel :/
    Jana
    13. júla 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. To je tak nádherná vůně, že mě okouzlila hned napoprvé, a už jinou nechci. Jsem nadmíru spokojená a mrzí mě, že jsem jí objevila až teď. Má velkou výdrž a rozvoní se nádherně až po chvíli. Manžel používá pánskou vůni od Hermes a taky si jí nemůže vynachválit. Je to prostě teď naše značka
    Kópia recenzie od Julie z notino.cz
    8. júna 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Ach...... Toto je letná, netuctová nádhera. Nechápem, ako je to možné, že som Hérmes neobjavila skôr. Táto vôňa ma neskutočne nadchla. Je ojedinelá, nepodobá sa na žiadnu inú.
    AN_JP_0xC0484B845D11F82B14DFD89936163A37
    13. mája 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Som sklamaná. Silná vôňa - lesná akoby s citrusovým podtónom to budú tie kvety pomarančovníka. Dosť mi to pripomenulo vôňu na toaletu. Ešteže som si objednala len vzorku.
    AN_JP_0xB4F7351C13E1DEA01E1FC10F318B284C
    25. apríla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Nádherná fíková vůně, mám už kolikátý flakon. Svěží, pro jakoukoliv náladu.
    Kópia recenzie od Dana z notino.cz
    22. apríla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Presne opísaná vôňa a zážitok z nej!!! Vlhká, rozkvitnutá záhrada plná mora, pomarančových kvetov za skorého rána. Sviežejsia a čistejšia vôňa asi neexistuje. Kupovaný len podľa popisu a skúsenosti s Hermes un Jardin aprés la Mousson. K tejto kolekcii za vždy vraciam za odmenu a nikdy nesklame. Hermes ma veľmi zvláštne a v tom najlepšom slova zmysle odlišné vône. Pre Hermes typické. Som rada že neostali len pri výrobe konských sediel a vrelo odporúčam.
    AN_JP_0x7B8571A9B19275874D8F814797EFF8AC
    10. apríla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Nadherna vona, neviem sa jej "docuchat".
    Jana
    6. apríla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Pecková vôňa. Jedinečná. Rozhodne žiadnej inej podobná.
    AN_JP_0x2161152BF755E6BBCCB61F9EC4D3137D
    4. apríla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Krásná vůně, příjemná, dobrá výdrž.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x3901255711EBBCA38645A5483F415D4E z notino.cz
    9. februára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. V této vůni dominuje cedr a fík. Je velmi příjemná, květy ji podbarvují sametově a lehce. Hermes je jistá kvalita jak ve vůni, tak v provedení flakonu a balení. V celé řade Un Jardin... nenajdete jednu, která by se vám nelíbila. Takže je to jen otázka peněz.
    Kópia recenzie od AlenaH z notino.cz
    1. novembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?