Prejsť na hlavný obsah
Hugo Boss BOSS Woman toaletná voda pre ženy

Recenzie Hugo Boss BOSS Woman

toaletná voda pre ženy

Vstúpte do sveta radosti a nechajte sa unášať sviežou kvetinovou vôňou, ktorá vás nabije pozitívnou energiou, pocitom vyrovnanosti a elegancie. Toaletná voda pre ženy Hugo Boss BOSS Orange je veľmi oslobodzujúca a uvoľňujúca. Doprajte si príjemný pocit čistej mysle každý deň.

48,79s kódom women
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Vstúpte do sveta radosti a nechajte sa unášať sviežou kvetinovou vôňou, ktorá vás nabije pozitívnou energiou, pocitom vyrovnanosti a elegancie. Toaletná voda pre ženy Hugo Boss BOSS Orange je veľmi oslobodzujúca a uvoľňujúca. Doprajte si príjemný pocit čistej mysle každý deň.

Kúpiť

Hugo Boss BOSS Woman recenzia20

4.6
93
13
5
2
3
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Svěží, nevtíravá vůně
    Kópia recenzie od Vašek z notino.cz
    24. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Vůni jsem dostala z Notina před třemi lety. Vzala jsem si ji v zimním dni a hrozně mi na mě vadila,nemohla jsem ji "rozdejchat ".Měla jsem ji v koupelně a akorát se na ni tam prášilo.Teď jsem ji zkusila po třech letech znovu...je to ta NEJ hřejivá podzimní vůně.Na na nastávající podzim značka ideál. Miluji ji, ale musela jsem k ní dozrát. Vhodná pro věk 40+.
    Kópia recenzie od Eva z notino.cz
    27. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Uzasna vona, vzdy som ju mala rada, len nepochopim jednu vec. Boss ju uz nevyraba cca 5 rokov tak nerozumiem ako ju moze mat tento eshop skladom.
    Kristína N.
    24. apríla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Tato vůně mi voní čím dál víc. Nejvíce cítím pomerančovník a vanilku. Moc příjemná hřejivá vůně.
    Kópia recenzie od Jarmila z notino.cz
    17. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Předražená voda..
    Kópia recenzie od Dana K. z notino.cz
    25. decembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Krasna vona, kupujem si ju pravidelne.
    Ivanka
    21. novembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Mne táto vôňa vôbec nesadla, takže ju budem posúvať ďalej. Pripomína mi takú mydlovú vôňu.
    MaJa
    29. júla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Prekrasna vona, hladala som nieco s kvetmi pomarancovnika a vanilkou, co by nebolo prilis silne v tychto horucavach. Som velmi spokojna, urcite ju budem pouzivat dlho.
    Beata N.
    21. júna 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Prekrásna ako asi všetky od Hugo boss odporúčam :*
    Denisa L.
    23. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Za mňa celkom sklamanie, objednala som na základe dobrých recenzií, bohužiaľ výdrž 0 bodov, po 10 min som vôňu vôbec necítila ani na ruke. Parfem mi prišiel extremne alkoholový že to prebíjalo vôňu. Neviem či má aj niekto iný také skúsenosti, ale tajne dúfam že to bol len chybný kus. Parfem posúvam ďalej niekomu inému. Za mňa toto nie...
    petra
    27. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Příjemná krásná vůně mám už druhou.
    Kópia recenzie od JANA D. z notino.cz
    28. mája 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Skvela vôňa, použivam ju už roky
    Erika
    26. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Moje oblíbená vůně. Vanilka s trochou pomerance. Jemná , ne příliš výrazná, nevtíravá. Príjemně sladká, ale kupodivu z ní nemám bolehlav, jako z jiných. I přes negativni recenze co se tyce vydrze, ja ji na sobe cítím docela dlouho. Vic jak pul dne určitě.
    Kópia recenzie od Leki z notino.cz
    14. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Používam ho už roky, ja som apokojná,doporučujem
    Maja54
    5. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Nadherna vona. Aj vydrz je super.
    Denisa
    24. januára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Veľmi príjemná vôňa
    Gabika
    24. októbra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. jednoducho SUPER
    Vladimír Z.
    15. júla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Vůni jsem si pořídila v loni. Voní mi čím dál více. Jen bych ráda zkusila parfémovou vodu, kterou tady nikde nemohu sehnat. Možná by mohla být intenzivnější.
    Kópia recenzie od Miriam z notino.cz
    17. mája 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. S parfémem jsem spokojená, už jsem si tuto vůni koupila několikrát.
    Kópia recenzie od Jarka z notino.cz
    4. februára 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. moja topka už niekoľko rokov, nepoznám z môjho okolia nikoho, komu by sa nepáčila :)
    Lu S.
    3. apríla 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?