Prejsť na hlavný obsah
Hugo Boss HUGO Deep Red parfumovaná voda pre ženy

Recenzie Hugo Boss HUGO Deep Red

parfumovaná voda pre ženy

Osobitá parfumovaná voda Hugo Deep Red značky Hugo Boss vám okamžite zaistí pocit výnimočnosti. Odhoďte pravidlá všedných dní a nechajte sa zahaliť čistou energiou ženstva a zmyselnosti!

35,95s kódom women
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Osobitá parfumovaná voda Hugo Deep Red značky Hugo Boss vám okamžite zaistí pocit výnimočnosti. Odhoďte pravidlá všedných dní a nechajte sa zahaliť čistou energiou ženstva a zmyselnosti!

Kúpiť

Hugo Boss HUGO Deep Red recenzia20

4.5
235
42
25
7
9
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Moje oblíbená a mnoha lety prověřená vůně.
    Kópia recenzie od Alena F. z notino.cz
    27. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Úžasná vůně, kupují opakovaně, dlouho vydrží 👍🌿
    Kópia recenzie od Alena z notino.cz
    27. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Vona je naozaj krasna. Len je slaba vydrz. Co je skoda, pretoze na zimne dni je dokonala.
    veronika
    15. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. intenzívna korenista vôňa. čakala som miernejšiu, sladšiu. a vydrz velmi slaba. sklamana som z nej a viac ju urcite neobjednam.
    Stanislava
    6. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Hugo Boss Hugo Deep Red je můj nejoblíbenější parfém, kupuji ho často a ráda se k němu vracím.
    Kópia recenzie od Vlaďka z notino.cz
    16. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. Miluju tu vůni už několik let ❤️ a stále se k ní vracím
    Kópia recenzie od Lucie T. z notino.cz
    29. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  7. Super🥰👍👍👍👍👍👍👍👍😳
    Kópia recenzie od Ghinet C. z notino.cz
    15. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  8. Super🥰👍👍👍👍👍👍👍
    Kópia recenzie od Cristina z notino.cz
    15. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  9. Vyprcháva vôňa za mna nič moc
    lenka
    28. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Výdrž vůně je slabá.
    Kópia recenzie od Zuzana T. z notino.cz
    28. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  11. nádherný parfém
    Kópia recenzie od Jitka z notino.cz
    10. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. nákup na jistotu,dlouho jsem nepoužíval,teď návrat.Vůně nezklamala
    Kópia recenzie od Marie K. z notino.cz
    31. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  13. když jsem si ji stříkla na ruku, abych věděla jak voní, protože to byl kup na slepo tak byla hodně agresivní(silná) ale třeba po 3 minutách se krásně rozležela a cítím hodně frézii
    Kópia recenzie od Andrea Š. z notino.cz
    2. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Kupovala som to, ako darček. Príjemná, jemná orientálna vôňa. Prvý dojem bol dobrý a radosť. Sklamanie s výdržou intenzity max. tak 1hod. Takže, ako darček to už nekúpim. Ostanem verná Calvinovi Clein, ako dámskej tak aj pánskej vôni.
    Galina
    17. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  15. Dostala jsem ji pred par lety a musela ji poslat dal-hodne mi pripominala panskou vuni.
    Kópia recenzie od Eva Z. z notino.cz
    8. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Pri prvnim nadechnuti mi pripomina ruskou vonavku, kterou mela babicka leta schovanou v sekretari. Je opravdu tezka, ale hrozne rychle vyvane a zustane po ni jen trosku sladkosti bez identifikovatelnych slozek. Za me zklamani.
    Kópia recenzie od Jana R. z notino.cz
    2. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Poprvé jsem ji dostala na Vánoce 2001 a od té doby jedna z mých nej vůní pro chladné měsíce.
    Martina S.
    8. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  18. Roky moja najlepšia značka,vôňa nie slabá ani moc silná pre mňa topKA
    Nika
    17. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Tahle vůně je moc prijemná, krásná, sexy.. aaale příšerně slabá výdrž což je velká škoda, proto kup už nezopakuji.
    Kópia recenzie od Daniela S. z notino.cz
    6. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Příjemná vůně. Hugo Boss nikdy nezklame.
    Kópia recenzie od Bohdana z notino.cz
    24. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?