Prejsť na hlavný obsah
Hugo Boss BOSS Femme parfumovaná voda pre ženy

Recenzie Hugo Boss BOSS Femme

parfumovaná voda pre ženy

Dámska parfumovaná voda Hugo Boss Femme vás zahalí do nežného, hodvábne jemného závoja absolútnej ženskosti a elegancie. Podtrhnite i vy svoju zmyselnosť a prirodzený pôvab s vôňou, ktorú si zamilovali ženy naprieč celým svetom.

45,39s kódom women
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Dámska parfumovaná voda Hugo Boss Femme vás zahalí do nežného, hodvábne jemného závoja absolútnej ženskosti a elegancie. Podtrhnite i vy svoju zmyselnosť a prirodzený pôvab s vôňou, ktorú si zamilovali ženy naprieč celým svetom.

Kúpiť

Hugo Boss BOSS Femme recenzia20

4.3
126
32
17
7
14
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Tuhle vůni jsem dostala k narozeninám už před pár lety a teď si ji s radostí kupuji sama! Všechny vůně BOSS jsou skvělé a Femme je tak nádherně ženská a dlouhotrvající.
    Kópia recenzie od Otilie z notino.cz
    13. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Příjemná vůně, která za chvíli vyprchá,bohužel.
    Kópia recenzie od Marie H. z notino.cz
    13. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Hlava prijemne ovocna, v druhe vrstve "precuhuje" jasmin, vyhovovalo by mi vic citit ruze. Az budu mit obdobi jasminu, rada ji poridim, ale ted mam obdobi ruzi, tak budu hledat jinde.
    Kópia recenzie od Magda M. z notino.cz
    2. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Příjemná, vůně, dlouho vydrží.
    Kópia recenzie od [email protected] z notino.cz
    2. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Vůně příjemná, nenápadná, ale málo vydrží.
    Kópia recenzie od Lenka D. z notino.cz
    11. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. Za mě osobně velké zklamání vůně hrozná ani nevím k čemu ji přirovnat.
    Kópia recenzie od Lucie z notino.cz
    9. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Nula bodov
    Nenad
    27. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Nejhezčí vůně , co znám
    Kópia recenzie od Romana z notino.cz
    30. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Velmi příjemná vůně.
    Kópia recenzie od Václav F. z notino.cz
    14. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Senzační, příjemná, nevtíravá vůně
    Kópia recenzie od Jarmila z notino.cz
    16. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Příjemná vůně
    Kópia recenzie od Lenka z notino.cz
    7. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  12. Byl to dárek a moc se vůně líbila.
    Kópia recenzie od Hana Z. z notino.cz
    11. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  13. Jeden z mých oblíbených.
    Kópia recenzie od Bohdana z notino.cz
    24. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Voní krásně jen mě zklamala krátká výdrž vůně
    Kópia recenzie od Dita z notino.cz
    15. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. nádherná vůně
    Kópia recenzie od Romana H. z notino.cz
    9. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  16. Používám opakovaně uz mnoho let a stále se mi vůně neomrzela.
    Kópia recenzie od Marečková z notino.cz
    2. júla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Vůně je příjemná. Trochu sladší než jsem čekala, ale po rozvinutí vůně sladký nádech zmizí a je to moc příjemná. Nevýhodou je, že nevydrží tak dlouho. Kdo má rád frézie - ideální volba.
    Kópia recenzie od Jana H. z notino.cz
    28. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  18. mě příjemná vůně
    Kópia recenzie od Luc z notino.cz
    13. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Rychlost dodání super.
    Kópia recenzie od Sedy z notino.cz
    4. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Miluji pudrové vůně a tento Boss Femme ji má...
    Kópia recenzie od Iva z notino.cz
    4. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?