Prejsť na hlavný obsah
Hugo Boss HUGO Woman parfumovaná voda pre ženy

Recenzie Hugo Boss HUGO Woman

parfumovaná voda pre ženy

Parfumovaná voda Hugo Boss Hugo Woman je určená pre ženu, ktorá radšej vedie, než aby nasledovala. Rúca zažité spoločenské konvencie a je vždy veľkou inšpiráciou pre druhých.

39,78s kódom woman
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Parfumovaná voda Hugo Boss Hugo Woman je určená pre ženu, ktorá radšej vedie, než aby nasledovala. Rúca zažité spoločenské konvencie a je vždy veľkou inšpiráciou pre druhých.

Kúpiť

Hugo Boss HUGO Woman recenzia20

4.3
56
15
6
3
7
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Moje oblíbená vůně❤️
    Kópia recenzie od Marcela z notino.cz
    29. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Spokojen
    Kópia recenzie od Viktor P. z notino.cz
    10. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Krásná vůně. Často koupeno jako dárek a nikdy nezklamal, naopak kupuji opakovaně.
    Kópia recenzie od Veronika K. z notino.cz
    22. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Pekná vôňa, nie je ničím extra výnimočná, no nie je ani úplne obyčajná - taký stred. Na bežný deň, príjemná.
    Natalia P.
    14. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Myslela jsem ze jde o původní Hugo Boss Woman, jen v novém flakonu. Chyba. Je to zcela jiný parfém a s původním se vůbec nedá srovnat, úplně postrádá tu svěžest kterou jsem na původním Woman milovala. Tohle je bohužel pro mne šlápnutí vedle.
    Kópia recenzie od Kateřina z notino.cz
    5. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. krasna ovocna lahka vona. univerzalny na cely rok, nie je tuctovy. oblubeny parfem mojej maminy. odporucam vsetkymi desiatimi.
    Jarka
    3. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  7. Bol to darček a dúfam že potešil
    Eva S.
    2. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Hugo Boss je značka kterou preferuji.Jak ženské tak pánské parfémy krásně voní.
    Kópia recenzie od MonikaM z notino.cz
    2. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Darček pre dcéru, páčila sa
    Jana F.
    28. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  10. velká spokojenost
    Kópia recenzie od Petra z notino.cz
    13. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Nadherna svieza vona, hodi sa na cely rok.
    Marianna
    8. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  12. Krásně voní
    Kópia recenzie od Mony71 z notino.cz
    6. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Skôr mi pripadá svieža ako sladká. V mojom prípade vyniká hlavne vôňa trávy, čo za seba nepokladám za zvlášť atraktívne, hoci chápem, že niekto možno chce voňať ako čerstvo pokosená lúka ;)
    Lenka Ď.
    22. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Príjemná vôňa, ľahšia, dievčensko svieža.
    Katka
    24. apríla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Prijemna sladko kvetinkova taka jemná pre dievcata
    Lucia G.
    14. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Svieža , decentná, príjemná vôňa
    Iveta T.
    27. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Kořeněná vůně a moc hezky voní.
    Kópia recenzie od Judit z notino.cz
    30. decembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Svěží, příjemná vůně, spokojenost
    Kópia recenzie od Alena z notino.cz
    23. septembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. veľmi spokojná, skvelá vôňa :)
    silvia
    7. júla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Skvělá květinovo-ovocná vůně s velkou výdrží. Na jarní a letní období je jako dělaná. Je sladká, ale přeslazená, ani není vtíravá, a těžká. Určitě doporučuji
    Ivana
    26. mája 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?