Prejsť na hlavný obsah
Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme toaletná voda pre mužov

Recenzie Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme

toaletná voda pre mužov

Spoznajte na vlastnej koži mimoriadny pocit sviežosti. Nie po kvapkách, ale priamo vodopád osvieženia ukrýva pod viečkom toaletná voda Issey Miyake L’Eau d’Issey Pour Homme. V spolupráci s prirodzenou eleganciou v nej nájdu muži to najlepšie, čo im príroda zo svojich vzácnych zdrojov môže ponúknuť pre každodenné potešenie zmyslov.

Kúpiť

Spoznajte na vlastnej koži mimoriadny pocit sviežosti. Nie po kvapkách, ale priamo vodopád osvieženia ukrýva pod viečkom toaletná voda Issey Miyake L’Eau d’Issey Pour Homme. V spolupráci s prirodzenou eleganciou v nej nájdu muži to najlepšie, čo im príroda zo svojich vzácnych zdrojov môže ponúknuť pre každodenné potešenie zmyslov.

Kúpiť

Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme recenzia20

4.7
80
8
2
3
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. odporúčam
    Peter
    8. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. NOTINO sú komedianti však tento parfém je tu predražený a v nereálne vysokej cene. Absurdné a celé zlé. Určite NEKUPOVAŤ. Veľké sklamanie ako sú na NOTINO predražené ceny. Čo sa týka samotnej vône je veľmi príjemná vhodná na jar a leto. Trvácnosť priemerná.
    Alex
    23. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Myslel jsem, že toto léto tradičně pojedu Aventus nebo jeho levnějšího brášku od Montblancu (Explorer). A že dodělám Coolwater, abych měl důvod doplnit sbírku. A pak jsem si na letišti přivoněl k Miyake. Přitáhla mě čistota a jednoduchost flakónu a přesně takový je i jeho obsah. Čistý, jasný, osvěžující a dobře čitelný. Intenzita mi vyhovuje, chci vonět zblízka, rozhodně ne ofenzivně a na dálku. Výdrž by mohla být malinko lepší ale to se dá říct skoro o všem. Výdrže není nikdy dost. A aspoň si během dne můžu dopřát osvěžující přestříknutí. Vůně je jemná, není agresivní ve stylu všudypřítomné Aqua di Gio nebo Sauvage, přitom je zřetelná a jasná. To mi vyhovuje, ta elegance a kultivovanost. Řekl bych, že mluvíme stejnou řečí, dobře mě doplňuje. Perfektní na denní nošení a všechny příležitosti, snad s vyjímkou black tie.
    Kópia recenzie od Denis z notino.cz
    14. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Jeden z TOP pánských parfémů, miluju jeho vůni
    Kópia recenzie od Kristýna z notino.cz
    11. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Krásná sexy vůně, miluju tu kombinaci citrónu yuzu a kořenitosti.Už se těším na léto až jí na sebe nastříkám a smíchá se s mojím potem:-)))
    Kópia recenzie od Hody z notino.cz
    26. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Wow, tak tohle je lahůdka! I když už nějaký ten pátek známá. Vůně, která klame složením, ale velmi příjemným způsobem. Přestože je prezentována jako dřevitá a kořenitá (což možná malinko je), ve skutečnosti je primárně svěží. Nicméně "svěží" tím nejvíce originálním způsobem, který povzbuzuje ducha a jitří smysly. Žádná tuctovka připomínající osvěžovač na toaletu. Smyslná neotřelá kompozice. Čistá, přitom mužná, energická a zároveň lehce provokativní. Voní, jako byste do klasické Acqua di Gio od Armaniho přidali plátek citronové kůry, pár okvětních lístků exotických květin a špetku skořice. Že si to neumíte představit? Pak ji určitě vyzkoušejte. Když tuhle vůni před lety používal kolega v práci, byla radost s ním spolupracovat už jen proto, jak krásně voněl a já sám na ni dostávám jen pozitivní ohlasy :-)
    Kópia recenzie od Jáchym z notino.cz
    8. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Mala som vzorku tohto parfému a manželovi sa táto vôňa páčila, tak som mu ju objednala ako darček k Vianociam.
    Katarína N.
    2. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  8. Parfém ma výhodou a nevýhodu, doma na mě pořád se lepí manželka, venku na mě pořád se lepí včely a vosy.
    Kópia recenzie od Vadim B. z notino.cz
    1. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  9. zajimava vune, neco noveho , prijemna zmena
    Kópia recenzie od Ivana z notino.cz
    5. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. topka topiek !
    Denisa
    7. októbra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Ako opísať túto vôňu ? Jednoducho sklamanie... vôňa hodná maximálne na wc
    Jaroslav K.
    8. augusta 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Perfektná vôňa s dlhou výdržou Kupoval som ju ako blind buy na základe recenzií no vidím že som sa rozhodol správne.
    Adam T.
    12. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Skvělá a originální vůně, koupila jsem manželovi znovu po dlouhé době a nelituju.
    Kópia recenzie od VALERIE z notino.cz
    7. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Môžem potvrdiť na úvod vybuch kvetinových tónov a neskôr sa krásne vôňa ustáli Ak chce muž vyniknúť z davu tak by som jednoznačne odporučil namiesto tuctovych vôní siahnuť práve po tejto voľbe
    Tomáš
    5. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Super rýchly nákup a vôňa 🔝🔝🔝 svieža a dlho vydrží 👌😉
    Evík
    11. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Pro mě osobně naprosto TOP vůně kterou používám více než 15 let. Je lehce kořeněná, přesto svěží. Vydrží velmi dlouho a již hodně lidí se mě na ni ptalo.
    Kópia recenzie od Tomáš A. z notino.cz
    29. septembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Klasika, kterou kupuji, když je k mání a nezkouším nic jiného. Velmi osobitý vůně, mírně sladší, ale vždy dobrá volba. Výdrž celodenní při normálním fungování i v létě.
    Kópia recenzie od Radim B. z notino.cz
    15. septembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Jeden z najsexi parfemov,aky som kedy na chlapovi citila a vlastne aj na tuto sexi vonu ma zbalil moj priatel 😉vrelo odporucam
    Michňa
    4. júla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Extrémně svěží, ale také pikantní díky skořici a muškátovému oříšku. Vůně typická pro jaro a léto. Rozhodně přitahuje pozornost žen.
    Kópia recenzie od Arna z notino.cz
    25. februára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Velká spokojenost, vše přišlo rychle i s dárečky navíc 😊
    Kópia recenzie od Tereza z notino.cz
    23. decembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?