Prejsť na hlavný obsah
Issey Miyake Pleats Please toaletná voda pre ženy

Recenzie Issey Miyake Pleats Please

toaletná voda pre ženy

Prežite rovnaké potešenie zmyslov, ako keď sa bosá prejdete po rozkvitnutej lúke, na ktorej sa trblieta ranná rosa. Toaletná voda pre ženy Issey Miyake Pleats Please s omamnou vôňou kvetov dokonale sadne každej romantickej duši.

59,50s kódom woman
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Prežite rovnaké potešenie zmyslov, ako keď sa bosá prejdete po rozkvitnutej lúke, na ktorej sa trblieta ranná rosa. Toaletná voda pre ženy Issey Miyake Pleats Please s omamnou vôňou kvetov dokonale sadne každej romantickej duši.

Kúpiť

Issey Miyake Pleats Please recenzia17

4.3
10
4
2
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Hodně intenzivní a kyselá v úvodu, pak se rozvíjí do ovocná. Příjemná, ale určitě ne lehká, s původní Issey nemá nic společného. Za mě ano, ale určitě ne každému, koupi naslepo nedoporučuji
    Kópia recenzie od Leona C. z notino.cz
    20. júla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Trošku sklamala, sladšie, ťažšia, hrušku žiaľ necítim, po niekoľkých hodinách cítim podtón kolínskej. Takto zareagovala mne, u iného to môže byť inak.
    Janulka
    18. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Nádherná vůně
    Kópia recenzie od Hana z notino.cz
    1. júla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Vona trocha ťažšia ako som predpokladala. Ale pekná.
    Gabriela
    26. januára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. miluju ji už pár let, je pro mě prostě číslo jedna a že mám již vyzkoušeno mnoho parfémů, krásná sladká květinová vůně mám na ní jen dobré ohlasy a to nejen od mužů,ale i od žen, když jsem občas v práci na pokladně, tak se dost často stává, že mě lidé chválí jak krásně voním..je to příjemné, za sebe mohu jen doporučit
    Kópia recenzie od AN_JP_0x7A4BED19C27C704CE0BA4938EB10460F z notino.cz
    17. februára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. I love this parfume. The only weakness is that it is not longlasting for me, but it smells amazing: pear and peony, so I even like that I have to renew this parfume. Definitely, it's extraordinary, sophisticated!
    Kópia recenzie od Irenka z notino.cz
    18. augusta 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Nákup podle recenzí....a vyloženě špatně.Těžká tzv.ruská vůně. Bez nàpadu,neodpovídá popisu.Značku znám , používám již několik let, ale tohle tedy ne.
    Kópia recenzie od Ivana z notino.cz
    22. júla 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. krásně a dlouho voní po květinách... letní vůně..
    Kópia recenzie od jana z notino.cz
    26. mája 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Fajn vôna.
    Edo
    22. apríla 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Zo začiatku veľmi intenzívna vôňa, ktorá sa postupne stáva jemnejšou. Krásne sladkodrevitá :-) škoda,že nevydrží celý deň.
    KAJA
    5. júla 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Vyborna, vsem kamaradkam se Moc libi, po skonceni koupim nova.
    Kópia recenzie od kristina z notino.cz
    9. marca 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Původně jsem šla koupit úplně jinou vůni, ale tato vůně mě dostala hned jakmile mi ji prodavačka doporučila. A volba byla správná.
    Kópia recenzie od Danuše z notino.cz
    17. septembra 2014
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. I mě okouzlila vůně, která zvítězila v kategorii Prestige a tak dlouho jsem si na ni myslele, až dnes 16.5.2014 mně ji dcera darovala. Potom, že přání vyslané do Vasmíru neplatí!! Pro mne, sice po 12.-ti měsících, ale vždy se vyplní. Nádhera.....
    Kópia recenzie od mirka z notino.cz
    16. mája 2014
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. intenzívna a hrejivá, časom sa rozvinie do nádhernej originálnej vône a veľmi dlho vydrží....
    Renáta
    22. apríla 2014
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Vůně je NÁDHERNÁ, má velkou výdrž. Jsem s ní moc spokojená.
    Kópia recenzie od Blacky z notino.cz
    1. novembra 2013
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Dnes jsem vůni dostala. Vůně je moc taková přeslazená ale neni to tak hrozný jsem docela spokojená. Ale řekla bych že je spíš na zimu.
    Kópia recenzie od linda z notino.cz
    11. apríla 2013
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. "vonia super" na začiatku síce dosť silno ale po čase vyprchá a je nádherná!!! :-)
    ivinka
    8. apríla 2013
    Bolo hodnotenie užitočné?