Prejsť na hlavný obsah
Jaguar Classic toaletná voda pre mužov

Recenzie Jaguar Classic

toaletná voda pre mužov

Klasika, ktorá nikdy nevyjde z módy. To sú nielen luxusné automobily Jaguar, ale aj toaletná voda pre mužov Jaguar Classic. Jej vonná kompozícia zvýrazní vašu charizmu a zdvihne vám sebavedomie vždy, keď to budete potrebovať. Skrátka klasika nad klasikami, s ktorou zvládnete náročný míting aj večeru so svojou drahou polovičkou.

Kúpiť

Klasika, ktorá nikdy nevyjde z módy. To sú nielen luxusné automobily Jaguar, ale aj toaletná voda pre mužov Jaguar Classic. Jej vonná kompozícia zvýrazní vašu charizmu a zdvihne vám sebavedomie vždy, keď to budete potrebovať. Skrátka klasika nad klasikami, s ktorou zvládnete náročný míting aj večeru so svojou drahou polovičkou.

Kúpiť

Jaguar Classic recenzia20

4.5
37
14
7
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Nejdříve mne překvapilo velmi hezké balení, musím říct, že vypadá opravdu luxusně, a to nejen krabička, ale samotná vůně. Po vyzkoušení můžu říct, že se produkt zařadí mezi mé oblíbené vůně. Příjemné, jemné, nijak silné
    Vít P. - Testované prostredníctvom All2test.com
    7. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  2. Jaguar Classic toaletní voda pro muže. Aromatická a svěží vůně se sportovním duchem. Vůně světoznámé značky. Je vhodná pro všechny muže na denní nošení i na výjimečné příležitosti. Skvělá výdrž.
    Lianka G. - Testované prostredníctvom All2test.com
    7. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  3. Tato vůně je úžasná, má krásný obal, dobře se drží v ruce a je ideální i na cestování. Vůně vydrží celý den. Vhodná na všechny roční období. Svěží, čistá a příjemná
    Petra S. - Testované prostredníctvom All2test.com
    7. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  4. Toaletní voda velice krásně a svěže voní.. můj muž si jí zamiloval a počítám stím, že si ji na tolik oblíbil ze u této vůně už zustane . Pokud někdo bude chtít doporučit svěží vůni. Bude to tato
    Marketa P. - Testované prostredníctvom All2test.com
    7. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  5. Parfém Jaguar Classic se mi velmi líbí, je v něm styl, smyslnost a neodolatelnost. Je vhodný jak na stylovou večeři, tak na každodenní nošení. Nemůžu přijít na cokoliv, co bych vytkla. Parfém se musí líbit každému muži a každý muž by ho měl doma mít. Přesto, že jsem žena a parfém bude mít přítel, musím jen a jen chválit.
    Kamila L. - Testované prostredníctvom All2test.com
    7. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  6. Jsem ráda že můj muž mohl vyzkoušet tuto úžasnou toaletní vodu pro muže Jaguar Classic. Jaguar je především známá značka luxusních automobilů. Je to neskutečně smyslná vůně aromatických jalovcových bobulí, svěží mandarinky, pomeranče, badyánu, bergamotu, bazalkou a levandulí. Je vhodná na denní nošení, ale i na výjimečné příležitosti. Musím podotknout že každa žena se za vámi otočí. Objevte vůni, která je inspirovaná krásou rychlých aut s toaletní vodou Jaguar Classic 👍🏻
    Eva K. - Testované prostredníctvom All2test.com
    7. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  7. Jaguar Classic EDT vůně plná smyslnosti a svěžesti vychází z koktejlu citrusových plodů a výrazného aroma levandule promíchaného s kořenitými tóny zázvoru, anýzu a jalovce
    Antonín M. - Testované prostredníctvom All2test.com
    7. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  8. Vune je prijemna, neni jako nektere prehnane agresivni. Staci ji malo a vydrzi prijemne vonet po cely den. Citim tam korenene a ovocne tony. Myslim, ze je vhodna pro muze sportujici, ale i do kancelare.
    Lucie Z. - Testované prostredníctvom All2test.com
    7. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  9. Měl jsem možnost otestovat úplnou novinku Jaguar Classic EDT toaletní vodu. Toaletka má příjemnou svěží nevtíravou vůni, která vydržela téměř celý den. Neztrácela se ani intenzita vůně. 100ml balení je pro mě ideální . Všem mohu jen doporučit
    Marek F. - Testované prostredníctvom All2test.com
    7. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  10. Toaletní voda vypadá na první pohled velmi krásně zabalená. Flakonek je velmi hezky a jednodušše udělaný, ale vypadá velmi draze. Vůně je krásná a jemná, hodí se jak pro mladé tak i pro starší pány. Není nic co bych téhle voňavce vytkla.
    Vanesa K. - Testované prostredníctvom All2test.com
    7. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  11. Toaletní voda má velmi příjemnou vůni, není vůbec těžká, je vhodná na každodenní použití. Ale nevydrží moc dlouho, po delší dobře už není cítit. Flakon se manželovi špatně drží v ruce. Celkově by dal hodnocení 6 z 10.
    Aneta V. - Testované prostredníctvom All2test.com
    7. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  12. Toaletní voda Jaguár Classic je velmi příjemná vůně. Voní skvěle na mém muži a ten si ji i hned oblíbil. Určitě znovu zakoupíme, jsme opravdu mile překvapeni.. a důležité je, že i dlouho vydrží vonět.
    Veronika A. - Testované prostredníctvom All2test.com
    7. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  13. Jaguar Classic EDT je příjemná a osvěžující vůně pro každého muže, který má rád svěží a lehké vůně. Tuto vůni bych doporučila používat především přes den a na večer bych volila intenzivnější vůni. Flakon je úhledný se stříbrnými prvky, je široký takže pro muže, kteří mají malé ruce může být držení obtížnější. Co se týká výdrže vůně, je na tom Jaguar Classic EDT hůře. Vůně vydrží max. půl dne.
    Hana Z. - Testované prostredníctvom All2test.com
    7. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  14. Vůně voní velice hezky, dokonce mi přijde že není tak silně pánská, a nevadí mi se jí navonit když jdu sama do práce. Vůně vydrží hezky dlouho a není jí potřeba moc, přesto ale znám vůně co vydrží déle, a to spíše preferuji.
    Kateřina J. - Testované prostredníctvom All2test.com
    7. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  15. Toaletní voda pěkně voní, jen by mohla být lehce intenzivnější. Výdrž je dobrá. Manželce se líbí vůně líbí. Vzhled flakónu se povedl a vůně je za rozumnou cenu v dobré kvalitě. Toaletní vodu bych doporučil.
    Tomáš M. - Testované prostredníctvom All2test.com
    7. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  16. Vůně Jaguar clasic je svěží vůně a lehká, dlouho vydrží na těle, tato vůně označuje eleganci, mužnost, krásně voní, propojují se v ní vůně ovoce, květů a nádech dřeva. Doporučuji všem aby vyzkoušeli tento produkt.
    Pavlína Z. - Testované prostredníctvom All2test.com
    7. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  17. Toaletní voda Jaguar Classic EDT, je vůně, kterou bych přirovnala ke klasickým pánským vůním z drogerie, jen mírně kvalitnější. Je to vůně, která žádného muže neurazí.
    Barbora J. - Testované prostredníctvom All2test.com
    7. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  18. Vůně je moc fajn, líbí se mi, že neobtěžuje okolí a je opravdu příjemná. Vzhled flakónu je velmi elegantní a intenzita vůně je tak akorát, používám během dne do práce. Objem vůně mi také vyhovuje.
    František P. - Testované prostredníctvom All2test.com
    7. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  19. Jaguar Classic je skvělá svěží vůně, která mě okouzlila svou elegantní kombinací koření a citrusů. Flakon za tuto cenu je opravdu luxusní a klidně bych parfém doporučila pro každodenní i speciální příležitosti. Jedinou nevýhodou pro mě byla slabší vydrž, na konci dne vůně už téměř není cítit
    Anastasiia S. - Testované prostredníctvom All2test.com
    7. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  20. S touto toaletní vodou “Jaguar Classic EDT”, jsem naprosto spokojená, vůně relativně vydrží a je příjemná na těle. Pro lidi jsou orientální vůně stále “novinkou” a každý mi ji chválil. Flakon samotné “vody” je krásně elegantní a jednoduchý. Jen bych si přála, aby měla jednodušší tvar. Je na mě příliš veliký a do kapsy se mi nevejde, ale nic, co by se nedalo vyřešit přemístěním parfému do cestovního flakonku.
    Nicole V. - Testované prostredníctvom All2test.com
    7. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček