Prejsť na hlavný obsah
Jean Paul Gaultier Classique toaletná voda pre ženy

Recenzie Jean Paul Gaultier Classique

toaletná voda pre ženy

Ako z továrne na dokonalú krásu vám bude pripadať dámska toaletná voda Jean Paul Gaultier Classique. Prostredníctvom zvodného ženského flakónu prenesie esenciu tejto bezchybnosti aj na vás.

Kúpiť

Ako z továrne na dokonalú krásu vám bude pripadať dámska toaletná voda Jean Paul Gaultier Classique. Prostredníctvom zvodného ženského flakónu prenesie esenciu tejto bezchybnosti aj na vás.

Kúpiť

Jean Paul Gaultier Classique recenzia20

4.6
42
5
2
1
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Mám ráda tuto značku.. opět nezklamala i tato vůně....
    Kópia recenzie od Jarka z notino.cz
    5. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. niekto by to nazval omietkou no ja pudrové parfémy milujem. na koži mi krásne rozvoniava skoro celý deň a získal už mnoho komplimentov.
    Mima
    28. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  3. Miluju tento parfém. Krásná intenzivní vůně, která vydrží po celý den. Je vhodná na každodenní nošení, anebo i na společenskou akci.
    Kópia recenzie od Sabina z notino.cz
    17. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  4. Silná a výrazná vôňa, ktorá mne osobne veľmi sedí a celkový dojem je na 1* spolu s flakónom :)
    Alica
    16. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  5. Dlouho jsem chtěla vyzkoušet nějakou vůni od JPG a když se ke mně dostala tato, tak mé srdce zajásalo. Vůně je malinko těžší, ale na večer značka ideál. Navíc má naprosto božský flakón.
    Kópia recenzie od Eva z notino.cz
    15. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  6. Velmi silná a intenzivní vůně, vhodná spíš na večerní příležitost. Já ji vždy volím v zimních měsících.
    Kópia recenzie od Andy z notino.cz
    15. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Krásná, nadčasová vůně, velmi intenzivní. A ten flakón? Must have každé ženy.
    Kópia recenzie od Viktorie z notino.cz
    15. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  8. Intenzivní, težší vůně, nesedne každému. Doporuciji vyzkoušet na prodejdně.
    Kópia recenzie od Adolf z notino.cz
    13. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Voňavka má pekný flakón a príjemne vonia. Doručená bola hneď do druhého dňa.
    Zuzka
    13. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  10. Sebejistá vůně, dost výrazná dlouhotrvající a zároveň jemná a ženská. Oblíbila jsem si podtóny hrušky a zázvoru Vhodné opravdu spíše pro večerní nošení.
    Kópia recenzie od Olesya T. z notino.cz
    13. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Krásna podmanivá vôňa ideálna pre sebavedomé ženy.
    Petra
    12. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  12. Ušlechtilá a bohatá vůně se sladkým podtónem. Objevují se také kořeněné tóny zázvoru. Výdrž je neskutečná
    Kópia recenzie od Kristina z notino.cz
    6. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  13. Intenzivní vůně, kořeněná, smyslná, spíše pro zralou ženu. Řekla bych večerní vůně, dlouho vydrží. Krásný flakon.
    Kópia recenzie od Jitka z notino.cz
    1. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  14. Korenistý a výrazný parfém. Ak máte radi silné vône, budete spokojní.
    Juliana
    24. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  15. Používám od JPG nejčastěji La Belle, tak jsem si řekla, že zkusím i jinou vůni. Classique je rozhodně intenzivní, dlouho vydrží. Po přivonění k flakonu jsem byla na pochybách, protože působila trochu lacině. Ale po aplikaci mě příjemně překvapilo, jak se rozvinula a maličko otupila svoji prvotní sladkost. Používám posledních pár týdnů docela bohatě.
    Kópia recenzie od Lucie M. z notino.cz
    24. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  16. Vůně je velmi výrazná, kořeněná a odvážná. Skvělá na večerní nošení, oblíbila jsem si ji a partner také!
    Kópia recenzie od Aneta z notino.cz
    23. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Vůně mě velmi překvapila svou intenzitou a především výdrží! Doporučila bych jí především všem, kteří mají rádi kořeněnější vůně. Já jsem velmi spokojena.
    Kópia recenzie od Bea z notino.cz
    16. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  18. Vuně je nádherná a sexy, ale je opravdu opravdu silná!!! To ovsem neznamená ze není pro mladé, naopak! Doporucuji pro silnou, dominantni a ženu co si věří a vi ceho chce!
    Kópia recenzie od Rita z notino.cz
    7. decembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Z nostalgie jsem si tuto prijemne pudrovou vuni znovu objednala asi po 20 letech, je prijemna I kdyz tezsi, je nevtirava a dlouho vydrzi
    Danka
    8. septembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Jedná z mých prvních vůni. Příjemná, sladší ale nevtíravá
    Kópia recenzie od Silvie z notino.cz
    2. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?