Prejsť na hlavný obsah
Jimmy Choo For Women parfumovaná voda pre ženy

Recenzie Jimmy Choo For Women

parfumovaná voda pre ženy

Parfumovaná voda pre ženy Jimmy Choo For Women spája v jednej fľaštičke rýdzu ženskosť, luxus a štýl. Výsledkom je magicky príťažlivá vôňa s prvkami kvetín a ovocia, ktorá akoby priamo vyzývala na zmyselné zvádzanie.

Kúpiť

Parfumovaná voda pre ženy Jimmy Choo For Women spája v jednej fľaštičke rýdzu ženskosť, luxus a štýl. Výsledkom je magicky príťažlivá vôňa s prvkami kvetín a ovocia, ktorá akoby priamo vyzývala na zmyselné zvádzanie.

Kúpiť

Jimmy Choo For Women recenzia20

4.5
109
18
7
4
8
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Parfém má krásny flakón a luxusne vonia. Cítim sa s ním veľmi príjemne a chváli mi ho aj moje okolie.
    Ľubica
    6. februára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  2. Milujem hruškové vône a táto sa mi veľmi páči. Je originálna a intenzívna. Cítim sa v nej veľmi žensky.
    Katarína
    5. februára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  3. Prostě moje vůně 😍
    Kópia recenzie od Alena z notino.cz
    10. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Láska na prvé privoňanie! Veľmi zvodná a hravá vôňa, ktorá vydrží celý deň.
    Tatiana
    5. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  5. Sladká výrazná vůně, vydrží celý den
    Kópia recenzie od Linda z notino.cz
    4. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  6. Veľmi príjemná vôňa vhodná na každodenné nosenie. Navyše v krásnom flakóne :)
    Valéria
    3. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  7. Příjemná ženská vůně, vhodná na léto i zimu
    Kópia recenzie od Gabriela z notino.cz
    3. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  8. Nemám mc rada silné, výrazne vône.. Z niektorých mi je fakt zle.. Ale táto vôňa je fakt krásna :) Odporúčam hlavne v zimnom období, poprípade na večer :) Cez deň na leto by som si ju ani ja nedala..
    Dagmar K.
    16. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  9. Vždy sa k nej vrátim, pre mňa top.
    Andrea P.
    2. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Používám roky, maximální spokojenost.
    Kópia recenzie od Andrea H. z notino.cz
    7. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  11. Mám rada silné,ťažšie vône,ale táto je strašne silná a veľmi intenzívna a ťažká.Bolo mi z nej zle a kolegynu z nej bolela hlava.Musela som ju vrátiť.Ale výdrž má slinú,aj dva dni.
    Denisa R.
    20. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  12. Odporúčam je to nádherná intenzívna vôňa, používám ho už niekoľko rokov a vždy mám naň len pozitívne ohlasy.
    Lenka F.
    8. júla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  13. Parfemek mam rada,pouzivam cely rok.
    Kópia recenzie od Dana z notino.cz
    14. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Brutalna vona, ktora ma neskutocne berie. Velmi netradicna a sexualna.
    JK
    4. februára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Moje oblíbená zimní vůně.
    Kópia recenzie od Eva S. z notino.cz
    31. decembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Uzasna vôňa láska na prvý čuch
    Miška
    18. októbra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Objednala som si vzorku, vona sa mi nepaci, je prilis intenzivna a tazka
    Riot
    8. septembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Veľmi príjemná svieža vôňa, používam ju už dlhšie. Ľudia, s ktorými sa stretnem, reagujú na túto vôňu, páči sa im.
    Jarka
    23. júla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Podla mna je to perfektna vona za super cenu. podla komentarov som si predstavovala nejaku silnu vonu ale nie je. Toaletka je velmi slabucka a taka ozaj neskodna ale tato je trosku silnejsia ale nie moc. Ja som z nej minula cely velky flakon a kupim si ju znova :) super na kazdy den. Dnes som ovonala tu najnovsiu i want schoo a neodolala som a kupila som si ju. Doma som zistila ze ma nejak zradil ten čuch v obchode. Tomu hovorim silny parfem. Taky az trosku pansky. Nie je zly ale dost vyrazny. Oproti nemu je toto slaby odvar.
    Klaudia
    22. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Vůně se mi líbila, když mi bylo cca. 16 let, dostala jsem ji k vánocům, bohužel to největší balení. Po pár měsících mě její těžkost/sladkost a umělost přestala bavit. Máte-li rádi sladké vůně, asi budete spokojeni. Za mě ne.
    Kópia recenzie od Tereza z notino.cz
    1. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?