Prejsť na hlavný obsah
Jimmy Choo For Women toaletná voda pre ženy

Recenzie Jimmy Choo For Women

toaletná voda pre ženy

Prebuďte v mužoch túžbu, kedykoľvek len budete chcieť. Toaletná voda Jimmy Choo For Women je hravou a zvodnou vôňou, v ktorej sa mieša šťavnaté ovocie s luxusnými kvetinami. Skvele podčiarkuje prirodzenú krásu a príťažlivosť svojej nositeľky. Muž, ktorého vďaka tejto vôni stretnete, sa od vás už nebude chcieť odtrhnúť.

Kúpiť

Prebuďte v mužoch túžbu, kedykoľvek len budete chcieť. Toaletná voda Jimmy Choo For Women je hravou a zvodnou vôňou, v ktorej sa mieša šťavnaté ovocie s luxusnými kvetinami. Skvele podčiarkuje prirodzenú krásu a príťažlivosť svojej nositeľky. Muž, ktorého vďaka tejto vôni stretnete, sa od vás už nebude chcieť odtrhnúť.

Kúpiť

Jimmy Choo For Women recenzia20

4.5
25
8
4
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Mala som originál tejto vône pred niekoľnými rokmi - kúpená v Moskve.. bolo to niečo neskutočné, na blúzke ju bolo cítiť aj 3 dni, celý deň mi ju každý chválil, veľmi dobre držala. Teraz som ju dostala ako darček - objednaná z tejto stránky - je úplne slabunká, vonia trochu inak, nevydrží ani hodinu... Je ako obyčajný telový sprej... hrozné sklamanie.
    Zuzana Č.
    7. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Příjemná lehce květinová vůně, už jsem ji měla víc krát, po přestávce se k ní ráda vracím.
    Kópia recenzie od Martina z notino.cz
    30. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Citim v nej hlavne hrusku a caj. Velmi jemna hruskova vona ako ladovy hruskovy caj. Vydrz a intenzita je velmi slabucka. Ale myslim si ze v lete ked budu horucavy tak sa mi bude hodit. Urcite nikomu smrdiet nebude ale nieco uplne velke necakajte. Skor len ked mate radi jemne ovocne vone. Ja som spokojna. Idealna do prace alebo na cvicenie.
    Klaudia
    16. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Tuto toaletní vodu jsem zakoupila před pár dny, chtěla jsem krásnou jarní/letní toaletku, protože ve 20-30 stupních používat vyloženě parfém nechci, a přesně to jsem taky dostala. EDT Jimmy Choo mě baví mnohem víc než EPD, která je na mě sladce nudná a těžká. Jestli máte rádi hrušky, vůni si zamilujete, tak jako já. Flakon vypadá božsky, jediné mínus je slabší výdrž, ale v teplých dnech není nic jednoduššího, než se přes den párkrát přivonět. Doporučuji!
    Kópia recenzie od Tereza z notino.cz
    1. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Krásná vůně
    Kópia recenzie od Jitka z notino.cz
    13. júla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Celková spokojenost. Okamžitá reakce na objednávku, bleskové dodání, krásná vůně.
    Kópia recenzie od Sylva z notino.cz
    29. februára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Krásna vona
    Monika
    4. januára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Vôňa príjemná, slabá výdrž.
    Ala
    24. apríla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Tuto vuni mam jiz po ctvrte a nemam potrebu menit.Je bajecna☺👍
    Kópia recenzie od Jarka M. z notino.cz
    24. októbra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. som spokojná velmi príjemná vôňa
    Jarmila
    28. septembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Tato vůně mě naprosto uchvátila. Jednou jsem ji cítila na své kamarádce a ta mi ji pak donesla vyzkoušet. Jedno stříknutí a vydrželo to vonět až do večera. Na to že se jedná o EDT, tak výdrž bezkonkurenční. Navíc, voní skoro pořád stejně, že se ta vůně během dne moc na pokožce nemění, což mě vyhovuje. Za ty peníze, není nad čím přemýšlet :), jdu do toho!
    Kópia recenzie od Janča z notino.cz
    21. septembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Krásna jemná vôňa, určite odporúčam. Priateľ ju na mne miluje.
    AN_JP_0xD9A907830CE7B53D78E19A4F0292EF99
    13. októbra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Milujem tu vonu, je taka svieža a čista....pravda je, že až tak dlho nevydrži ale je to toaletka tak aj preto. Ale inač super!
    Mia
    16. augusta 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Veľmi slabá intenzita vone
    Lenka
    7. júla 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Veľmi príjemná svieža vôňa
    Iveta
    10. mája 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Krásná jemná vůně, má slabší výdrž . Určitě bych koupila znovu. Možná silnější parfém, ale ten má trošku jiné složení - voní jinak.
    Kópia recenzie od Lucka z notino.cz
    9. februára 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Naprostá spokojenost po všech stránkách.
    Kópia recenzie od Anna z notino.cz
    2. februára 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Příjemná vůně
    Kópia recenzie od Tereza z notino.cz
    14. decembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Na to, že se jedná o Edt, je opravdu silná a vydrží opravdu dlouho. Mám ji už dlouho a používám při převážně v letním a jarním období. Někomu přišla až moc intenzivní.
    Kópia recenzie od Veronika z notino.cz
    4. decembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Bola mi odporucana v parfumerii FANN, skvela volba dostupna cena. Kupim si ho opat velka spokojnost. Je jemna, svieza no uzasna :)
    Martina
    3. decembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?