Prejsť na hlavný obsah
John Varvatos Artisan toaletná voda pre mužov

Recenzie John Varvatos Artisan

toaletná voda pre mužov

Nadčasová klasika, ktorá vzdáva hold mužnej elegancii a prirodzenej charizme. Pánska toaletná voda John Varvatos Artisan sa rýchlo stane nevyhnutnou súčasťou vašej osobnosti.

Kúpiť

Nadčasová klasika, ktorá vzdáva hold mužnej elegancii a prirodzenej charizme. Pánska toaletná voda John Varvatos Artisan sa rýchlo stane nevyhnutnou súčasťou vašej osobnosti.

Kúpiť

John Varvatos Artisan recenzia10

4.6
7
2
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. My favorite fragrance for summer
    Alex
    20. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Úžasná vůně a design flakonu Skvělý dárek!
    Kópia recenzie od Valky z notino.cz
    13. decembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Sofistikovaná vôňa. Kvetinová ale pre muža. Prenikavé ale nie agresívne. Skôr do teplejšieho počasia na bežné nosenie. Odporúčam
    Emil
    27. mája 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Vůně je celkově velice dobrá, svěží...ale má velice malou výdrž. Po aplikaci je samozřejmě cítit, ale po pár desítkách minut se rychle vytratí.
    Kópia recenzie od Petr z notino.cz
    8. januára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Sice je tato toaletní voda koupena jako dárek, ale podobnou od stejného výrobce používám i já a jsem s ní velmi spokojen.
    Kópia recenzie od Pavel K. z notino.cz
    9. decembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Super !mali sme aj artisan Black a aj tato vôňa nesklamala cenovo su v pohode a manzel si tuto značku obľúbil 👍
    Martaaa
    26. novembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Kupuji již potřetí, manžel si vůni oblíbil. Krásný flakonek, příjemná, nevtíravá pánská vůně. Zkoušeli jsme i černou verzi, ale ta není taková.
    Kópia recenzie od Marta z notino.cz
    30. októbra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Je to skutecna vůně pro muže příjemná a nevtirava a přitom "chlapska" manžel si jí zamiloval
    Kópia recenzie od Gabina z notino.cz
    28. septembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Dobrý den,koupila jsem tuto "voňavku" muži na letišti v zahraničí. Flakon bomba a vůně taktéž,doma jsem byla pochválená. Vy máte dobrou cenu,já ho koupila za 1.600,- Kč. Když jsem ho uviděla u vás silně jsem nadávala.Neva,příště.Mějte pěkné dny,šárka
    Kópia recenzie od šárka z notino.cz
    28. apríla 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. neobvyklá vůně, svěží, temná
    Kópia recenzie od ozi z notino.cz
    18. marca 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?