Prejsť na hlavný obsah
Kallos Chocolate Repair regeneračný šampón pre suché a poškodené vlasy

Recenzie Kallos Chocolate Repair

regeneračný šampón pre suché a poškodené vlasy

Šampón Kallos Chocolate Repair efektívne čistí pokožku hlavy, dôkladne umýva vlasy a navracia im prirodzenú krásu.

2,03s kódom woman
Kód zadajte v košíku
-30%
Kúpiť

Šampón Kallos Chocolate Repair efektívne čistí pokožku hlavy, dôkladne umýva vlasy a navracia im prirodzenú krásu.

Kúpiť

Kallos Chocolate Repair recenzia20

4.4
21
3
2
2
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Kupovala som manželovi. Je spokojný. Ma už niekoľko balenie. Za tú cenu celkom fajn výrobok. Pekne vonia .
    Andrea Š.
    14. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Vôňa krásna ale to je asi tak všetko. Zloženie je katastrofálne.
    Mária
    8. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Sampon vlasy aj vlasovu pokozku hodne vysusuje. Co sa tyka schopnosti regeneracie, tazko posudit. Mam strasne znicene vlasy, ktore nezachrani uz asi nic. Cokoladovu vonu citit len pri umyvani. Po umyti cokoladu uz necitit, co je skoda. Sampon by som hodnotila ako priemerny.
    Kópia recenzie od wilma z notino.cz
    6. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Doporučuji
    Kópia recenzie od Jana z notino.cz
    25. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Vlasy mam melirovane a po kazdem umytí je foukam a zehlim, ale muzu rict, ze značka Kallos me mile prekvapila, i s ohledem na jeji cenu. Cokoladu sice citim, jen kdyz sampon aplikuju, po vyfoukani uz moc ne, ale vlasy mam po nem hebke, leskle a konecky nejsou ani tak roztrepene. Mohu doporučit. 👍
    Kópia recenzie od Denisa z notino.cz
    7. januára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. nádherně voní, ale je fakt, že jsou vlasy po něm trochu suché. Používám ho proto s maskou, která je super :)
    Kópia recenzie od Bára z notino.cz
    2. januára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Nemám zatím vyzkoušené.
    Kópia recenzie od Libuše z notino.cz
    6. novembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Senzačný šampón na suché vlasy, so úžasnou vôňou... Naša rodina si ho zamilovala na prvýkrát.
    Jana G.
    4. septembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Vlasy umyje, ale to tekutý mýdlo vlastně taky...hodně vysušuje vlasy a vlasovou pokožku a ta čokoládová vůně taky není tak příjemná, jak jsem očekávala. Znovu si ho už tedy nekoupím.
    Kópia recenzie od Lucs z notino.cz
    26. mája 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. vune dobra jen skoda ze mi po nem svedi hlava i syna takze skoda ale dam mu jeste sanci
    Kópia recenzie od petra z notino.cz
    14. marca 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Pre mna osobne bol sampon sklamanie, co sa tyka vone. Skoro vobec na vlasoch nevonal, po vysuseni uz vobec nie.Snad aspon kvalita bude ok. Po jednom raze neviem posudit.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x3BDA40A70CA5F350AE6D8F0D63A7824B z notino.cz
    29. novembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Jeden z nejlepších a nejvoňavějších šamponů co jsem kdy vyzkoušela.
    Kópia recenzie od AN_JP_0xBA6329C26FCC7C0A50E6AF49D6EADD88 z notino.cz
    13. novembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Super šampon za super cenu.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x2DAEF782E8AE88565A89314F31733EEE z notino.cz
    17. júla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. vlasy jsou hebké a krásně voní, příznivá cena Doporučuji!!!
    Kópia recenzie od Kadla z notino.cz
    2. marca 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Jsem naprosto spokojená...vůně je úžasná i po vysušení trvá..
    Kópia recenzie od Lucie z notino.cz
    8. februára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Krásná vůně. Mohu jen doporučit!!!
    Kópia recenzie od AN_JP_0xBC7015377318F142BE40EAC80F365686 z notino.cz
    20. januára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. krásna čokoládová vôňa, vlasy sa mi ťažko rozčesávali a mám pocit že sa mi začali tvoriť lupiny, ale inak som spokojná
    Lucia
    18. januára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. krásna kakaová voňa :) dobrý výsledok
    AN_JP_0x2EE711E082E1FB8C13E3F5F2599CF2D1
    4. januára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. za ty peníze je to dobrá koupě ( výkon /cena )
    Kópia recenzie od Petra z notino.cz
    5. septembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. za ty peníze je to dobrá koupě ( výkon /cena )
    Kópia recenzie od Petra z notino.cz
    5. septembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?