Prejsť na hlavný obsah
Kallos Omega vyživujúca maska na vlasy s omega-6 komplexom a makadamia olejom

Recenzie Kallos Omega

vyživujúca maska na vlasy s omega-6 komplexom a makadamia olejom

Keď to s vašimi vlasmi vyzerá naozaj zle a miera ich poškodenia je značná, potom by mala prísť na rad vyživujúca maska na vlasy s omega-6 komplexom a makadámiovým olejom Kallos KJMN. Dokáže im vrátiť život vďaka svojim intenzívnym hydratačným a vyživujúcim účinkom. Predtým nepekné a viditeľne zničené vlasy budú opäť plné hydratácie a krásne lesklé až ku končekom.

Kúpiť

Keď to s vašimi vlasmi vyzerá naozaj zle a miera ich poškodenia je značná, potom by mala prísť na rad vyživujúca maska na vlasy s omega-6 komplexom a makadámiovým olejom Kallos KJMN. Dokáže im vrátiť život vďaka svojim intenzívnym hydratačným a vyživujúcim účinkom. Predtým nepekné a viditeľne zničené vlasy budú opäť plné hydratácie a krásne lesklé až ku končekom.

Kúpiť

Kallos Omega recenzia20

4.6
77
16
5
3
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Za mě nejlepší maska jakou jsem kdy měla. Za tu cenu je to zázrak
    Kópia recenzie od Aneta K. z notino.cz
    7. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Za danú cenu prijateľná kvalita. Ľahká aplikácia. Po spláchnutí sa mokré vlasy rozčesávajú trochu ťažšie . Celkovo - spokojnosť.
    Iveta N.
    16. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Poznám ju z kaderníctva. Vzhľadom na cenu je produkt až nadpriemerne dobrý. Používam kondicioner aj na psa pudlíka a výborne rozčesavá. Produkt odporúčam.
    Gabriela M.
    13. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Táto maska je na moje suché vlasy nie veľmi vhodná. Cítim, že ich viac vysušuje. Dokonca aj pri rozčesávaní to nejde tak hladko, ako pri inom výrobku tejto značky. Nie je zlá, ale mala som už aj lepšie.
    Beatrica
    2. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. skvelý produkt. je ho veľa za výbornú cenu, vlasy mi po tejto maske prijemné voňajú, určite si ju ešte kúpim :)
    Petra
    3. februára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Vždy spokojnosť :)
    Dominika M.
    31. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Po umytí se vlasy hezky rozčešou, příjemně voní :)
    Kópia recenzie od Shuri z notino.cz
    28. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. S maskou som mega spokojná. Používam ju ako konicionér po umytí, skúšala som nechať aj dlhšie ale efekt bol rovnaký. Nanášam na spodné dĺžky a končeky, maska vlasové vlákna pekne obalí a po usušení sú pevné a lesklé. Mám jemné dlhé vlasy ktoré potom idú lepšie rozčesať. Cena bezkonkurenčná, vôňa jemná takže neomrzí (niečo mandľové, kvetinové, mliečne, akoby výživné :-) ). Páči sa mi mega balenie do ktorého si môžem rukou "hrabnúť".
    Sey F.
    20. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. S maskou som mega spokojná. Používam ju ako konicionér po umytí, skúšala som nechať aj dlhšie ale efekt bol rovnaký. Nanášam na spodné dĺžky a končeky, maska vlasové vlákna pekne obalí a po usušení sú pevné a lesklé. Mám jemné dlhé vlasy ktoré potom idú lepšie rozčesať. Cena bezkonkurenčná, vôňa jemná takže neomrzí (niečo mandľové, kvetinové, mliečne, akoby výživné :-) ). Páči sa mi mega balenie do ktorého si môžem rukou "hrabnúť".
    Kópia recenzie od Sey F. z notino.cz
    20. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Jednoznačne dobrá kúpa.. Úprimne, nedavala som jej veľkú šancu ale splnila moje očakávania :) za tu cenu nieje co dodať.. Vlasy sú vyzivene, hladké.. Skúšala som rôzne a paradox je že napr značka kerastase mi nesadla,a tento lacný produkt urobil zázraky ;) za mňa super... Odporúčam
    Zuzana
    16. novembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. za mě super, snad nejlepší kondicioner co jsem kdy měla...cena je skvěla, voni hezky
    Kópia recenzie od Noemi K. z notino.cz
    3. novembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Maska na vlasy, ktorá nahradí akýkoľvek prípravok na holenie! Jednoznačne dobrý výber, vonia krásne, konzistencia je skutočne kvalitná. Používam aj na vlasy, raz do týždňa, ale skôr ma potešilo pôsobenie na chĺpky.
    Alexandra
    31. októbra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Som spokojná
    Viktória
    20. júla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Vlasy sice pusobi po par uziti vyzivene ale je to jen chvilkove, pokud chcete opravdu vlasy zregenerovat nebo se o ne poradne postarat nedoporucuju tento produkt. I po nekolika mesicich uzivani se mi vlasy nezlepsily. Velke minus je i prilis chemicke slozeni. Taky se z nej rychle masti vlasy.
    Kópia recenzie od Markéta G. z notino.cz
    24. februára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Maximální spokojenost, doporučuji.
    Kópia recenzie od Lucie R. z notino.cz
    30. decembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Super maska
    Kópia recenzie od Petra B. z notino.cz
    28. októbra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Vlasy šly pěkně rozčesat, to je tak asi vše. I po 20minutovym vyplachovaní z vlasů, byly vlasy už druhý den mastné a zatížené..
    Kópia recenzie od Katka z notino.cz
    2. októbra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Super pripravok, vlasy su lahko rozcesatelne, hladke a leskle. Pouzivam male mnozstvo - asi ako mensi orech, necham posobit a oplachnut. Vlasy, po vysuseni, ziaria a su hladke.
    Nisipo
    27. septembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Moc hezky voní, po umytí jsou vlasy krásně hebké a nezatížené. Mohu jen doporučit.
    Kópia recenzie od Maya z notino.cz
    21. septembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Spokojenost super zase koupim .
    Kópia recenzie od Pavlina z notino.cz
    30. augusta 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?