Prejsť na hlavný obsah
Kelsey Berwin Zelimir parfumovaná voda pre ženy

Recenzie Kelsey Berwin Zelimir

parfumovaná voda pre ženy

Ak milujete ovocie, tak si vás dámska parfumovaná voda Kelsey Berwin Zelimir úplne získa. Lahodným šťavnatým tónom ovocných plodov je ťažké odolať a zaručene spríjemnia každý váš deň.

Kúpiť

Ak milujete ovocie, tak si vás dámska parfumovaná voda Kelsey Berwin Zelimir úplne získa. Lahodným šťavnatým tónom ovocných plodov je ťažké odolať a zaručene spríjemnia každý váš deň.

Kúpiť

Kelsey Berwin Zelimir recenzia20

4.2
21
5
2
1
3
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Na parfém jsem narazila náhodou a musím říct, že mě zaujal. Připomíná mi hodně moji oblíbenou vůni La Perla J´Aime. Určitě to není moje poslední koupě :)
    Kópia recenzie od Andrea K. z notino.cz
    30. apríla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Na parfém jsem narazila náhodou a musím říct, že mě zaujal. Připomíná mi hodně moji oblíbenou vůni La Perla J´Aime. Určitě to není moje poslední koupě :)
    Kópia recenzie od Andrea K. z notino.cz
    30. apríla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Moc hezká kombinace ovoce a růže.
    Kópia recenzie od Linda T. z notino.cz
    28. marca 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Perfektní orientálka na léto. Mám ráda intenzivní vůně, pecka!
    Kópia recenzie od Zuzi z notino.cz
    22. februára 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Úžasná kombinace ovoce a orientu. Za mě top!
    Kópia recenzie od Petra z notino.cz
    12. septembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. nevoní,ani nevadí slabý průměr.
    Kópia recenzie od IVANA z notino.cz
    7. marca 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Na teto vuni je snad nejhezci pouze flakon,chtela jsem vyzkouset trochu toho orientu ale evropske vune jsou proste klasika.Vune je opravdu silna az vtirava vhodna pouze pro arabske zeny ktere ji umeji nosit.
    Kópia recenzie od Denisa z notino.cz
    29. decembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Kúpila som si len odstrek, zloženie neviem identifikovať-nepáči sa mi...ani sladká ani citrusová, skôr ako pitralon...
    Miriam
    29. júna 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Těžká, kořeněná, ale moc fajn.
    Kópia recenzie od AN_JP_0xF3AEEBBFBC7AC36F04E716ED4B459893 z notino.cz
    17. marca 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Jemná ,,bílá" orientálka...nenadchne a ani neurazí.
    Kópia recenzie od Marta z notino.cz
    9. februára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. krasna vona. ja mam rada pudrove no tato je taka citronovo svieza.
    AN_JP_0x4F5F03B138C2AA5EECE6731294957D45
    3. februára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Voní velmi příjemně. Měla jsem obavy, že bude sladká, ale není a voní mi. Vydrží 6 hodin na kůži a na oblečení je cítit i druhý den.
    Kópia recenzie od AN_JP_0xA55F8075D8360F126BF85CE47F19E535 z notino.cz
    11. januára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Kupovala jsem naslepo dle recenzi, vubec mi nevoni, používám na záchodě misto osvěžovače. Příště nedám na ostatni.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x0404A7281B468A26141308FE77AFBF3B z notino.cz
    9. januára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Voní jako zavařenina z růží. Výborně se hodí k podzimnímu počasí.
    Kópia recenzie od AN_JP_0xC1FBCF1BFB0D28A5A4A6D6C8170AD151 z notino.cz
    29. októbra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Skvělá vůně, žádná moderna, škoda jen, že jsem ji přestala vnímat, tzn. že mi "sedla". Za relativně málo peněz přepych. Koupím ji zase.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x5F915014A744F07789716328BAC204E5 z notino.cz
    24. októbra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Príjemná - zvláštna -cukríkovo - sladká ...
    julia
    4. októbra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. skvela uzasna cista vune s dlouhou vydrzi,
    Kópia recenzie od luca z notino.cz
    3. septembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Krásná vůně, úplně jiná než ostatní....
    Kópia recenzie od Petra z notino.cz
    16. augusta 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Koupila jsem ji také naslepo podle recenzí a musím říci, že je opravdu úžasná. Určitě si ji koupím znovu.
    Kópia recenzie od Zdeňka z notino.cz
    5. augusta 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Stále jsem pokukovala po této vůni, vůbec jsem tuto značku neznala a nevěděla co od ní čekat. Nakonec jsem dala na recenze ostatních a zakoupila si ji. Vůně je opravdu vhodná na každou příležitost, na léto na zimu, je to jedno. Strašně mě něčím zaujala, je nevtíravá a za tu cenu je skvělá. Určitě si ji ještě koupím.
    Kópia recenzie od Martina z notino.cz
    12. júla 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?