Prejsť na hlavný obsah
KENZO Flower by Kenzo parfumovaná voda pre ženy

Recenzie KENZO Flower by Kenzo

parfumovaná voda pre ženy

Vlčí mak je krásna kvetina, ktorej však celkom neobvykle chýba vlastná aróma. Parfumovaná voda Kenzo Flower by Kenzo sa preto pokúša túto pomyselnú vôňu makového kvetu zachytiť.

Kúpiť

Vlčí mak je krásna kvetina, ktorej však celkom neobvykle chýba vlastná aróma. Parfumovaná voda Kenzo Flower by Kenzo sa preto pokúša túto pomyselnú vôňu makového kvetu zachytiť.

Kúpiť

KENZO Flower by Kenzo recenzia20

4.5
105
20
6
4
5
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Jé nádherný, měla jsem ho před maturitou před 10 lety, přestal mě ale bavit. Před necelým 3 roky jsem ho cítila na paní v metru, hned jsem si na něj vzpomněla. A loni jsme ho dostala, mluvila jsem o něm s maminkou, ale nevěděla jsem, jestli do něj jít. Nakonec maminka překvapila. A baví mě už necelý rok. Krásná květinová pudrová vůně, takovu podobnou jsem nikde nenarazila, určitě je jedinečný. Jen pěkně podražili. Bude to moje stálice jako letní Lanvin Arpege, kterého miluje můj přítel na mě, voněla jsme s ním na začátku našeho vztahu.
    Kópia recenzie od Dana z notino.cz
    3. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Za mě naprosto TOP,miluju tuhle vůni vlčích máků, vždy ji na léto musím mít, vydrží dlouho a okolí se mě neustále ptá čím,tak úžasně voním.
    Kópia recenzie od Sisi z notino.cz
    20. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Atypicka vona, nie pre kazdeho. Mne sa paci!
    Katarína
    25. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. koupila jsem jen podle slozeni a recenzi, co prislo, se mi bohuzel vubec nelibi, mydlova neprijemna vune
    Kópia recenzie od tereza z notino.cz
    23. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. na prvý pohľad ma veľmi zaujal flakón, naozaj sa mi páči, že vyzerá ako keby v ňom rastie mak. okrem toho je to jedna z mála kvetinových vôní čo sa mi sadla. vydrží veľmi dlho a cítim sa v nej dobre.
    Paťka
    26. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Je dosť intenzívna (aspoň na mne) a vydrží citeľne celý pracovný deň. Nie je prehnane agresívna, ale fakt opatrne. Ja som fanúšik púdrových vôní a hlavne tá v nej prevláda. Ale opäť, nič nepokazíte aj keď asi ani extra neohúrite.
    Kornélia
    23. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Mám doma doslova desítky parfémů, ale tento je jednoznačný favorit. Nádherná pudrová vůně čistoty a svěžesti.
    Kópia recenzie od Nikol F. z notino.cz
    13. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Skvělá nevtíravá vůně na léto.
    Kópia recenzie od Iveta R. z notino.cz
    5. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Spolu s L’eau moje najmilovanejsie vone, pouzivam na striedacku uz dlhe roky a aj vzdy budem. Flower sa nic nevyrovna, vona tak krasna a specificka, ze si ju nejde s nicim inym pomylit. Laska naveky
    Michaela
    1. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. krásná pudrově květinová vůně, dala jsem ji mamce k narozeninám a zbožňuje ji
    Kópia recenzie od hanka z notino.cz
    22. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Som rada,že som mala iba vzorku. Vôbec sa mi tá vôňa nepáči 🤭 Pripadá mi veľmi starodávne! Za mňa nie. Nepáči sa mi ani flakón a obsah už vôbec.
    Bambuľka
    22. februára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Moja milovaná vôňa, ktorú používam už roky a nikdy neprestanem!
    Simona
    13. decembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Příjemná, sladší vůně
    Kópia recenzie od Silvie z notino.cz
    2. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Tohle je moje stálice již několek let, vůně je velmi příjemná. Nejraději ji používám v chladnějším počasí.
    Kópia recenzie od Lenka S. z notino.cz
    18. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Dárek od Ježíška, příjemně překvapil. Sladší vůně s nádechem luxusu, vhodná spíš na zimu. Připomíná mi Lady Million od Paco Rabanne.
    Kópia recenzie od Dany z notino.cz
    26. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Toto je moja stálica už niekoľko rokov, vôňa je veľmi príjemná. Najradšej ju používam v chladnejšom počasí.
    Hana H.
    21. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Květinová, pudrová a zároveň japonská - tedy jiná - než je člověk zvyklý. Líbí se mi ta jinakost a zároveň neutralita pro běžné nošení. Ideál na jaro, léto.
    Kópia recenzie od Eva B. z notino.cz
    21. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Kvetinová, púdrová a zároveň japonská - teda iná - než je človek zvyknutý. Páči sa mi tá inakosť a zároveň neutralita na bežné nosenie. Ideál na jar, leto.
    Júlia
    18. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Můj první parfém, který jsem si sama koupila, když jsem začala pracovat a bylo už za co. :) Mám ho spojený s tou dobou, plno vzpomínek... Vždycky se k ní ráda vracím.
    Kópia recenzie od Naty z notino.cz
    18. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Príjemná kvetinová vôňa. Som s ňou veľmi spokojná.:)
    Baška J.
    17. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?