Prejsť na hlavný obsah
Kérastase Specifique Bain Prévention šampón proti rednutiu a vypadávaniu vlasov

Recenzie Kérastase Specifique Bain Prévention

šampón proti rednutiu a vypadávaniu vlasov

Šampón proti rednutiu a vypadávaniu vlasov Kérastase Specifique Bain Prévention posilňuje vlasové vlákna a ihneď dodáva objem.

Kúpiť

Šampón proti rednutiu a vypadávaniu vlasov Kérastase Specifique Bain Prévention posilňuje vlasové vlákna a ihneď dodáva objem.

Kúpiť

Kérastase Specifique Bain Prévention recenzia20

4.4
63
10
5
3
5
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. supr
    Kópia recenzie od JS z notino.cz
    21. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Najlepší šampón na svete, ktorý poznám.
    Katka V.
    8. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. super šampon, dcera kupuje opakovaně, snad jediný, který jí opravdu pomáhá proti padání vlasů
    Kópia recenzie od Dagmar V. z notino.cz
    15. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Maximálna spokojnosť, lupy sa prestali tvoriť, hlava nesvrbí
    Alex
    16. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  5. Nakupuji zde, právě proto, že jsem vždy spokojená. Rychlé dodání zboží a to je to hlavní
    Kópia recenzie od Marcela C. z notino.cz
    14. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. Už som vyskúšala na vypadávanie vlasov kadečo, ale toto je najlepší šampón. Neviem, či je to individuálne (nakoľko niekto píše, že výsledky žiadne), ale mne jednoznačne pomohol.
    Ali
    30. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Nic moc, lepší je Vichy dercos. Vlasy jsou zplihlé, v kombinaci se serem Kérastase Specifique Stimuliste mi začaly padat výrazně více než dříve, takže přestávám používat.
    Kópia recenzie od LimVé z notino.cz
    29. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  8. Rozhodně moc příjemný šampon. Dobře pění, krásně voní. Zatím používám krátce, takže vlasy padají dále, ale nelituji zkušenosti.
    Kópia recenzie od Viktorie O. z notino.cz
    12. júla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  9. Zatim používám kratce a tak nelze hodnotit objektivně.
    Kópia recenzie od Lucie z notino.cz
    16. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Super sampon ucinky viditelne.
    Eliška G.
    4. apríla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Po šamponu, jsou vlasy druhý den splihlé a večer mastné. Je naprosto nevhodný pro jemné vlasy. Padání vlasů se po 14 dnech používání také nezlepšilo.
    Kópia recenzie od Lenka C. z notino.cz
    19. novembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Sice kvalitní a příjemný šampon ale mizivé výsledky proti padání. Za ty peníze nedoporučuji.
    Kópia recenzie od Kačka z notino.cz
    1. septembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Padání se zlepšilo po několika umytích, skvěle voní, akorát je trochu dražší
    Kópia recenzie od Markéta G. z notino.cz
    28. augusta 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Po půl roce používání nevidím žádné zlepšení. Vlasy jsou pořád stejně jemné, stejně se mastí, vypadávají a stejně se lámou. Jediné plus je, že šampon krásně voní a hodně pění.
    Kópia recenzie od Eva B. z notino.cz
    23. júla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Po porodu mi zacali trochu padat vlasy, tak jsem poridila tento šampon. Vlasy mi po něm opravdu zacaly rust. Ale ta kvalita vlasů byla hrozná. Měla jsem z nich hnusné, rychle umaštěné cancoury. Tohle mi snad nedělali ani sampony z drogerie...
    Kópia recenzie od Lucie z notino.cz
    9. júla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Velmi příjemný, dostatečně pění, má příjemnou vůni
    Kópia recenzie od Marie z notino.cz
    30. júna 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Vlasy vypadávajú aj po dlhodobom používaní
    Ondrej D.
    5. júna 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Dobre pomaha
    Kópia recenzie od Jirka z notino.cz
    16. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Výborný a šetrný šampon.
    Kópia recenzie od Vladislava R. z notino.cz
    16. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Za me nejlepsi sampon proti padání vlasu. Vlasy přestaly padat v takové míře temer po prvním použití. Jediná vec která ne u Notina štve - Kerastase výrobky nemaji temer nikdy české popisky!
    Kópia recenzie od Barbora z notino.cz
    11. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?