Prejsť na hlavný obsah
La Roche-Posay Autohelios samoopaľovacia hydratačná gélová starostlivosť pre citlivú pleť

Recenzie La Roche-Posay Autohelios

samoopaľovacia hydratačná gélová starostlivosť pre citlivú pleť

Samoopaľovacia hydratačná gélová starostlivosť La Roche-Posay Autohelios dodá pokožke prirodzený opálený a zjednotený vzhľad bez nutnosti vystaviť sa slnečnému žiareniu.

Kúpiť

Samoopaľovacia hydratačná gélová starostlivosť La Roche-Posay Autohelios dodá pokožke prirodzený opálený a zjednotený vzhľad bez nutnosti vystaviť sa slnečnému žiareniu.

Kúpiť

La Roche-Posay Autohelios recenzia20

4.4
35
1
3
1
4
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Toto určite nemozem odporučiť. Mne to na pokožke neurobilo ale že nič. To je tak slabé, až nebadatelne. A to nie som sneda, ani tmavsia. Moja koza je olivová a teda efekt nevidim ale ze žiaden. Toto bola obrovska skoda penazi.
    Lucia R.
    20. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Plus je, že má jemnú príjemnú vôňu. Mínus, že robí fľaky a to nielen na tele ale aj na oblečení aj niekoľko dní od aplikácie. Z bieleho oblečenia sa to nedá vyprať. Neodporúčam a s týmito typmi produktov definitívne končím.
    Adela
    26. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. kupuju pravidelně a jsem stále spokojená. nedělá mi fleky, opálení vypadá dobře a vůně není tak moc intenzivní.
    Kópia recenzie od Anet z notino.cz
    22. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Kvalitný výrobok. Pokožka krásne opálená po aplikácii.
    Jiří
    15. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Pokozka je prijemne hneda, som spokojna s vyrobkom
    Tatiana
    11. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Tento produkt je presne taký ako sľubuje,jemný, hydratačný, vytvorí jemný nádych opálenia
    Ivet
    23. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Tento samoopalovací krém není vhodný pro sporty, při kterých se hodně potí. Nanáším ráno v letních měsících - krém jde pěkně rozetřít, nedělají se mi fleky. Za 2 hodinky začínám cítit typický pach opalováku. Večer ve fitku mi stékala po ruce hnědá kapka potu, a když si jdu zaběhnout, tak se ten vsáknutý krém potem vyplavil zpět na povrch, i když nejde vidět a po skončení cvičení opět zaschnul na těle a udělal fleky. Nemám moc zkušeností se samoopalováky, ale pravděpodobně nejsou vhodné zejména pro běžce. Jinak si neumím vysvětlit, proč až po běhu zflekatím, když do té doby na sobě skvrny nemám a jsem rovnoměrně hnědá.
    Kópia recenzie od Věra M. z notino.cz
    30. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. barva opaleni pekna, ale celou tvar jsem pak mela od pupinku malych, nejaka vyrazka, jinak na telo super, ale kupovala jsem to vylozene na tvar, tak uz nezakoupim znovu.
    Kópia recenzie od Regina S. z notino.cz
    13. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Nepozoruji efekt vyjma oblastí, kam jsem nechtěně nanesla větší vrstvu produktu. Nedráždí, nesmrdí, je příjemný. Změnu barvy pokožky jsem zaznamenala pouze minimální.
    Kópia recenzie od Zoe z notino.cz
    21. júna 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Vyskúšala som 1.x a som veľmi spokojná. Pleť sa zjednoti a prirodzene stmavne po niekoľkých hodinách. Vynikajúce !
    Kristína
    9. júna 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Skvěle kreje, avšak nevhodný pro lidi trpící atopickým ekzémem, celá jsem se osypala.
    Kópia recenzie od Claudia z notino.cz
    31. mája 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Hezká barva, bohužel se mi ale po aplikaci na obličej i na tělo udělala vyrážka.
    Kópia recenzie od Karolína z notino.cz
    16. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Skvelý účinok, pleť vyzerá prirodzene opálená, bez oranžových tónov. Krém sa príjemne aplikuje a zanecháva hydratovanú pokožku. Navyše, pri bielej farbe krému sa nemusíte báť zafarbenia oblečenia. Je fajn si k nemu dokúpiť aj aplikačnú rukavicu, krém sa bude jednoducho rozotierať a nestmavnú vám dlane :)
    erika
    6. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Barva je hezká a přirozená, bohužel ale po aplikaci na obličej se mi přes noc udělala vyrážka. Na zbytek těla ale funguje dobře.
    Kópia recenzie od Karolína z notino.cz
    4. októbra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Tak na tento produkt nedám dopustit ....je úzasný , nohy mám hnedé ako z dovolenky ani fliačik ..nádhera ...isto si ešte objednám ....
    Ella
    24. júla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Velice příjemný krém, má minimální "samoopalovákový" zápach, nezpůsobuje mi žádné pupínky ani vyrážku (používám ho i na obličej).
    Kópia recenzie od Alžběta z notino.cz
    11. júna 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Príjemná vôňa, mne sa na ňom najviac páči, že po nanesení sa rýchlo vpije do pokožky a nezostáva taký lepkavý film ako u iných samoopalovacích krémoch. Už po prvom použití jemné prijíjemné opálenie. Mám veľmi jemnú citlivú svetlú pleť a používam aj na tvár, je naozaj veľmi dobrý pre citlivú pokožku. Jediné mínus je malé balenie, za pomerne vysokú cenu :(
    Kópia recenzie od Michaela z notino.cz
    21. apríla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Mám moc ráda tuto značku a tento samoopalovák jsem zakoupila na základě recenzí. Barva jako od moře, nevysušuje. Cenově příjemný. Hezká vůně. Po aplikaci nesmrdí.
    Kópia recenzie od Klára z notino.cz
    1. apríla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Moc povedený samoopalovák. Nedělá skvrny což je pro mě důležité. Hezká přirozená barva. Výsledek jde vidět už po prvním použití.
    Kópia recenzie od Julča z notino.cz
    1. apríla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Tento samoopalovák používám již dlouho. Nedělá skvrny, není parfémovaný a hydratuje. Další plus je cenově dostupný.
    Kópia recenzie od Emma z notino.cz
    1. apríla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?