Prejsť na hlavný obsah
La Roche-Posay Effaclar Mat zmatňujúca starostlivosť pre mastnú a problematickú pleť

Recenzie La Roche-Posay Effaclar Mat

zmatňujúca starostlivosť pre mastnú a problematickú pleť

Dvojitý účinok pre mastnú a problematickú pleť. Zmatňujúca starostlivosť La Roche-Posay Effaclar Mat pomáha sťahovať póry a účinne bojuje proti nadmernej tvorbe kožného mazu u dospievajúcich a dospelých. Pleť je okamžite po aplikácii hydratovaná, zbavená lesku a dlhodobo matná.

Kúpiť

Dvojitý účinok pre mastnú a problematickú pleť. Zmatňujúca starostlivosť La Roche-Posay Effaclar Mat pomáha sťahovať póry a účinne bojuje proti nadmernej tvorbe kožného mazu u dospievajúcich a dospelých. Pleť je okamžite po aplikácii hydratovaná, zbavená lesku a dlhodobo matná.

Kúpiť

La Roche-Posay Effaclar Mat recenzia20

4.5
33
12
3
1
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Krém je maličký, ale není ho třeba moc. Je lehoučký, trochu jako našlehaný. Koupeno pro přítele, ideální pro muže, co nemají rádi těžké krémy a nechtějí se lesknout :)
    Kópia recenzie od V. z notino.cz
    30. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Krém po nanešení pleť opravdu zmatní, do určité doby.
    Kópia recenzie od Petra K. z notino.cz
    20. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Krém má lehkou gelovou texturu a příjemnou nedráždivou vůni. Používala jsem ho pod make-up, nějak výrazně neucpává póry a asi na půl dne, skutečně zmatní obličej. O postupné regulaci tvorby kožního mazu přesvědčena tedy nejsem, ale z toho, co jsem vyzkoušela je to jeden z těch v průměru lepších krémů. Koupila bych ho znovu? Kdybych nenarazila na lepší krémy tak pravděpodobně ano. La Roche kosmetiku mám docela ráda.
    Kópia recenzie od Kateřina F. z notino.cz
    29. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. značku poznám dlhé roky, krém som vyskúšala len na základe recenzií, prekvapila ma veľkosť balenia, lebo je taký maličký, ale aj malé množstvo ho stačí, je veľmi ľahučký na pleť a rýchlo sa vpije
    Kristína
    28. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Jako jediny, co jsem kdy vyzkousela, opravdu zmatňuje! Mam velmi mastnou plet a pouzivam, kdyz nechci makeup, abych se neleskla na sto honu. Super a nevysousi, naopak hydratuje, doporucuju
    Kópia recenzie od Kristyna z notino.cz
    21. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Na mojí pleti nic moc. Způsobuje začervenání a mírné svědění. Zmatňuje, ale efekt vydrží na rychle se mastící pleti několik hodin. Celkově nic moc. Záleží ale na typu pleti, u někoho třeba bude fungovat perfektně.
    Kópia recenzie od Martin z notino.cz
    2. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  7. Je lehký a příjemný, dělá to co má. Jsem spokojená.
    Kópia recenzie od Petra z notino.cz
    15. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Upřímně trochu mně zklamalo, že ta textura není hustší ale zase týče se kvality odpovídá popisu, za mně spokojenost
    Kópia recenzie od Vendy z notino.cz
    2. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Skvelý krém, hlavne pre mastnejšiu pleť. Už po prvom použití je pleť matnejšia a neleskne sa tak. Síce som ho po dlhšom používaní musela vymeniť za iný hydratačný, lebo pleť vysušil celkom dosť, tak ho odporúčam a vždy keď mám pocit, že je pleť mastnejšia, je to prvá voľba.
    Patrícia
    27. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  10. Mám velice mastnou pleť a tenhle krém je mi přímo ušitý na míru. Pleť je pí nanesení krému matná.
    Kópia recenzie od Snowflake z notino.cz
    16. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  11. tento krem je to co som hladal cely zivot pouzivam este aj cistiaci gel od tejto znacky a neviem si to vynachvalit moja plet je strasne mastna a leskla ale ked si na umytu tvar dam tento krem tak od rana do poobedia som neni leskly a poobede si to nanesiem znovu a do vecera to vydrzi spokojny som strasne a odporucam
    Sebastian
    12. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  12. Musím říct, že jsem dost mile překvapená. Jakýkoli krém na mastnou pleť, co jsem kdy zkusila mi nic moc neudělal, ale tohle opravdu zmatní a pleť je po něm hedvábná.
    Kópia recenzie od Štěpánka z notino.cz
    16. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  13. La roche je pro mě srdcovka. Krém je lehký, pleť je po něm hedvábná. Jak zde někdo psal, že nedoporučuje, že nepomáhá se snížením tvorby mazu....no asi takhle, mám hodně mastnou pleť a takový zázrak neumí nic :-D Takže jsem ho nekupovala s tím, že mě toho zbaví.
    Kópia recenzie od Ivana J. z notino.cz
    23. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  14. Příjemný, mám pocit, že pomáhá.
    Kópia recenzie od Lenka z notino.cz
    21. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Koupila jsem na doporučení dermatoložky, jelikož mám mastnější pokožku. Používala jsem krém několik měsíců, avšak úbytek mazu jsem nepozorovala. Zkoušela jsem jej na noc/přes den pod make up, bohužel nic nefungovalo. Bohužel za mě nedoporučuji.
    Kópia recenzie od Kateřina z notino.cz
    17. mája 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Příjemný a lehký krém, který hydratuje pleť s akné. Mám mastnou pleť s akné a suchými místy po léčbě akné. Používám s produkty z této řady a moc doporučuji.
    Kópia recenzie od AŠ z notino.cz
    12. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Velmi dobře zmatňuje a redukuje začervenání, ale póry jsou stále stejné. I tak doporučuji, pro mastnou pleť je ideální.
    Kópia recenzie od Adéla z notino.cz
    1. februára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Myslím že fajn krém pre mastnú pleť, osobne mi viac vyhovujú krémy eucerin, ktoré účinnejšiu zmatňujú a pri tom hydratujú a sú aj cenovo dostupnejšie. LRP výrobky mi na tú kvalitu prídu predražené, napriek tomu som s krémom spokojná a používam ho denne, iba viem, že už si ho nekúpim.
    S
    4. novembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Podľa mňa skvelý krém pre mastnú pleť, na ktorej sa občas zjavia nejaké tie nedokonalosti. Za seba môžem povedať, že primerane zmatňuje aj hydratuje bez pocitu suchej, napnutej pleti. Po nanesení nezanecháva žiadnu nepríjemnú vrstvu a nerobia sa z neho vyrážky. Mala som už x-balení tohto produktu a som rada, že niečo takéto existuje, pretože aj ľahšie gély či gél krémy ktoré sa veľakrát "tvária" ako krémy pre mastnú pleť sú v skutočnosti určené pre pleť normálnu až zmiešanú. Nájsť niečo vyslovene na mastnú pleť je problém.
    Lenka
    29. septembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Používám jako podkladovku. Pleť není matná po celý den, jestli maz nějak redukuje, to nepozoruji, ale krém je lehučký, vůně není výrazná, takže to vnímám též jako plus. A co se mi dál líbí je, že krém hezky hydratuje. Po druhé ale už asi nekoupím
    Kópia recenzie od Tereza z notino.cz
    5. marca 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?