Prejsť na hlavný obsah
La Roche-Posay Hydraphase intenzívne sérum pre citlivú a suchú pleť

Recenzie La Roche-Posay Hydraphase

intenzívne sérum pre citlivú a suchú pleť

Rozjasnite si tvár a dodajte jej extra dávku sviežosti. Intenzívne sérum pre citlivú a suchú pleť La Roche-Posay Hydraphase má vysokoúčinné zložky, ktoré zaisťujú 24-hodinovú hydratáciu, a príjemnú jemnú textúru. Pleť bude žiarivá, zjemnená a rozjasnená.

Kúpiť

Rozjasnite si tvár a dodajte jej extra dávku sviežosti. Intenzívne sérum pre citlivú a suchú pleť La Roche-Posay Hydraphase má vysokoúčinné zložky, ktoré zaisťujú 24-hodinovú hydratáciu, a príjemnú jemnú textúru. Pleť bude žiarivá, zjemnená a rozjasnená.

Kúpiť

La Roche-Posay Hydraphase recenzia10

4.5
9
1
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. vyborny pomer cena/vykon. vyhovuje mi omnoho viac ako lepkave Hyalu v modrej flasticke. dufam, ze bude znovu v ponuke.
    Eva R.
    16. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. alcohol denat na třetím místě ve složení, moji citlivou pleť akorát dráždí a vysušuje
    Kópia recenzie od Denisa S. z notino.cz
    14. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Toto sérum kupuji pravidelně. Pleť je po něm krásně hladká, vyživená a svěží. Používám jej jak na den, tak na noc pod vyživující krémy. Celkově jsem spokojená s touto značkou.
    Kópia recenzie od Vlasta K. z notino.cz
    30. novembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Výborne sérum, dobrá konzustencia, ľahký gél, ktorý sa hneď vstrebe a nezanechala na pokožke filter, takze krém po sére sa ľahko vstrebe do pokožky. Ja si po ňom aplikujem intenzívny hydratacny krém a som veľmi spokojná.
    Zuzana
    5. júla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Používám měsíc a vysledky jsou viditelné. Měla jsem dehydrovanou a velmi unavenou mdlou pleť. Gelova konzistence, snadno se aplikuje. Používám i krém od La Roche na den a na noc Filorgu time filer mat a jsem s výsledkem spokojená.
    Kópia recenzie od Kate z notino.cz
    7. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Produkty této značky jsou mé oblíbené, používám jak dekorativní kosmetiku, tak krémy, micelární vodu i čistící gel.. Pouze u tohoto séra jsem našla výhradu, kterou je Alcohol Denat na třetím místě ve složení. Předpokládala jsem, že má dlouhodobě hydratovat a lze jej aplikovat na citlivou pleť stejně jako ostatní produkty, tato složka ve složení mě však velmi odradila a sérum určitě nebudu dlouhodobě používat. Opravdu velká škoda, La Roche-Posay považuji za jinak vysoce kvalitní dermokosmetiku.
    Kópia recenzie od Klára K. z notino.cz
    31. októbra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Doporučuji. Ideální na vysušenou a citlivou pleť. Pleť krásně hydratuje a nezanechává mastný filtr.
    Kópia recenzie od Markéta z notino.cz
    20. septembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Uzasne serum, mozem len odporucit, plet po nom je napita vodou, ma gelovu konzistenciu co mi zvycajne vobec nevyhovuje ale pri tomto sere mi to vobec nevadi, vona sera je uolne nenasilna, neutralna.
    Katka
    5. februára 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Okamžitě zbavuje pleť napětí a pálení bez mastnoty.
    Kópia recenzie od Lucie z notino.cz
    9. novembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Toto sérum rozhodně doporučuji. Má opravdu lehkou konzistenci, která se skvěle vsákne a zanechá pleť bez mastného filmu. Hydratuje velmi dobře a je velmi příjemné a lehké.
    Kópia recenzie od Zuzana z notino.cz
    26. júla 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?