Prejsť na hlavný obsah
La Roche-Posay Kerium šampón proti suchým lupinám

Recenzie La Roche-Posay Kerium

šampón proti suchým lupinám

Je čas dať zbohom nepríjemným suchým lupinám, ktoré sa tak radi zachytávajú nielen na čiernom oblečení. Šampón La Roche-Posay Kerium sa postará o jemnú exfoliáciu pokožky hlavy, čím ju šetrne očistí, a tak efektívne zbaví všetkých lupín. Zároveň vlasovej pokožke zaisťuje potrebnú hydratáciu, navracia ju do rovnováhy a dlhodobo tak predchádza tvorbe nových lupín.

Kúpiť

Je čas dať zbohom nepríjemným suchým lupinám, ktoré sa tak radi zachytávajú nielen na čiernom oblečení. Šampón La Roche-Posay Kerium sa postará o jemnú exfoliáciu pokožky hlavy, čím ju šetrne očistí, a tak efektívne zbaví všetkých lupín. Zároveň vlasovej pokožke zaisťuje potrebnú hydratáciu, navracia ju do rovnováhy a dlhodobo tak predchádza tvorbe nových lupín.

Kúpiť

La Roche-Posay Kerium recenzia20

4.6
24
2
2
1
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Jediný šampon který mi zabral na suché lupy a svědivou pokožku! Nečekejte že bude po prvním umytí vyhráno. Výsledky jsem začala vnímat tak po 4-5 umytí a teď už mám po lupech, nepamatuju se kdy jsem se naposledy škrábala na hlavě. Za mě pecka! A stačí ho opravdu málo. Vydrží dlouho.
    Kópia recenzie od Gabriela P. z notino.cz
    23. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Šampón proti suchým lupinám od La Roche Posay som vyskúšala prvýkrát keďže sa mi lupiny občas objavujú. Tento šampón mi veľmi vyhovoval hlavne na podráždenú a svrbiacu pokožku hlavy Po dlhšom používaní lupiny aj svrbenie hlavy zmizlo. Takže za mňa som s týmto šampónom veľmi spokojná a určite si ho kúpim znovu.
    Monika N.
    4. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Po dlhšom používaní lupiny zmizli
    Andrea
    26. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Jako takhle - první den po umytí celkem v pohodě. Lupy ubydou. Druhý den se ale navrátí a hlava svědí. Očekávala jsem asi možná větší účinek, než že se bude rovnat běžnému šamponu z drogerky proti lupům. Za tu cenu a malé množství (napěnit se dá, ale i tak je toho stejně prd) to shledávám jako vyhozené peníze a poohlédnu se zas po něčem jiném a tentokrát snad účinnějším.
    Kópia recenzie od Katka z notino.cz
    17. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Pomáhá s lupy jak máloco. Pokožka nesvědí, za mě spokojenost. Ideální na použití jednou za čas, tak dvakrát týdně při problémech. Jinak na denní používání používám šampon Kerium od stejné značky (modrý, 400ml) a super.
    Kópia recenzie od Josef D. z notino.cz
    27. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. Úplný zázrak! Jsem atopik, musím být velmi opatrná na kosmetiku, kterou používám. Už jsem skoro ztrácela naději, že mi na suchou pokožku hlavy něco pomůže. Už po prvním umytí mám lupů výrazně méně, pokožka skoro nesvědí.
    Kópia recenzie od Kateřina R. z notino.cz
    15. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  7. Pomohlo!
    Kópia recenzie od Daniela z notino.cz
    29. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  8. Šampón jsem použil po druhé, ovšem můžu říct, že již nemám ty větší šupiny lupů, už jen ty malé a o dost méně. Dávám tomu tak 14 dní a budu bez. Doposud mi nic jiného nepomohlo.
    Kópia recenzie od Daniel z notino.cz
    6. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Mam problem s lupinami tak som si objednala tento sampon aj koli recenziam. Musim potvrdit velke sklamanie. Lupin mam omnoho omnoho viac :/ myslela som ze po stalom pouziti to ustupi ale je to cim dalej tym horsie. Takze za mna urcite neodporucam.
    Lenka
    4. júla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Spokojná som veľmi lupiny žiadne a ľahké rozčesávanie nemám po ňom take suché vlasy.
    Anna Č.
    2. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Šampón zabral hneď, maximálna spokojnosť !
    Michaela
    8. februára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Šampón je perfektný proti suchým lupinám zabral hneď za mňa veľká spokojnosť
    Andrea
    8. februára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Pridavam se k pozitivnim ohlasum. Lupy a suche supinky zmizely po par pouzitich!
    Kópia recenzie od Veronika z notino.cz
    29. septembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Už po prvním umytí viditelný úbytek lupů a úplné vymizení svědění pokožky hlavy.
    Kópia recenzie od Tereza S. z notino.cz
    2. júna 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Nejlepší šampon na *suché* lupy, jaký jsem kdy vyzkoušela! Mám objemné, jemné a spíše suché vlasy, ve kterých se mi dělaly suché lupy. Vyzkoušela jsem již širokou škálu různých šamponů (i přírodních), které by mi měly od lupů pomoci, ale žádný nebyl vhodný. Většina z nich (i ty přírodní) mají tendenci spíše vysušovat pokožku, aby tak zabránily tvorbě mastných lupů. Vyzkoušela jsem tedy, tento přípravek a musím říct, že jako jediný na mé pokožce vytvořil zázrak. Již od prvního umytí jsem cítila úlevu, pokožka byla zklidněná, nesvědila a byla krásně hydratovaná. Po prvním umytí bylo nejméně 80% suchých lupů pryč a opětovným umýváním zmizely úplně. Používám ho ovšem pouze jako ozdravnou kůru pro pokožku, nikoli pro odstranění nečistot z vlasů (takže nejprve umyji jiným šamponem). Rozhodně bych tedy neváhala do tohoto šamponu investovat, pokud máte suché lupy. Navíc stačí nanést malé množství (asi jako hrášek) a šampon krásně pění a rozprostře se po celé hlavě. Vydrží tedy dlouho.
    Kópia recenzie od Suzie z notino.cz
    6. apríla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Sampon se nanasi dobre, hodne peni, ale 100% na me nezabira, druhy den prichazi opet svedeni ale maly pokrok je viditelny
    Kópia recenzie od Petra z notino.cz
    10. januára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Skvělý šampon na suchou pokožku hlavy, svědění rychle mizí.
    Kópia recenzie od Zdena z notino.cz
    18. júna 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Mě zabírá úžasně...hlava nesvědí a už po druhým umytí se vlasová pokožka zklidnila.
    Kópia recenzie od Bára z notino.cz
    13. júna 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Bohužel mi vůbec nefunguje. Hezky a líp pěkní, ale hlava svědí dál a 2. den po umytí jsou lupy zpět. Vichy mi funguje mnohem lépe a zabral vždycky.
    Kópia recenzie od Natálie z notino.cz
    5. júna 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Koupila jsem sampin pro manzela, ktery trpel svedeni hlavy a mirnema lupy, tak po par pouziti vse slo pryc, furt tomu neverim, ale je to.
    Kópia recenzie od Ekaterina N. z notino.cz
    21. apríla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?