Prejsť na hlavný obsah
La Roche-Posay Nutritic výživný krém pre veľmi suchú pleť

Recenzie La Roche-Posay Nutritic

výživný krém pre veľmi suchú pleť

Dajte zbohom suchej pleti. Vyživujúci krém La Roche-Posay Nutritic pleti poskytne intenzívnu hydratáciu, hĺbkovú výživu a dlhodobý komfort. Ultrajemný krém s novou generáciou lipidov sa ľahko aplikuje, upokojuje pleť a podporuje obnovu vrchnej vrstvy epidermy. 

21,42s kódom women
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Dajte zbohom suchej pleti. Vyživujúci krém La Roche-Posay Nutritic pleti poskytne intenzívnu hydratáciu, hĺbkovú výživu a dlhodobý komfort. Ultrajemný krém s novou generáciou lipidov sa ľahko aplikuje, upokojuje pleť a podporuje obnovu vrchnej vrstvy epidermy. 

Kúpiť

La Roche-Posay Nutritic recenzia20

4.7
37
8
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Příjemná vůně, používám na zimu, na sušší pleť.
    Kópia recenzie od Martina z notino.cz
    27. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Vynikající krém, vyživuje a příjemně voní. Používám ho již několik let.
    Kópia recenzie od Hana z notino.cz
    27. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Jemný krém, ale príjemne premastí pokožku, nanášam si ho večer pred spaním, pod neho dávam sérum tej istej značky
    Lýdia
    25. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Nic moc, když se natřu krémem za 50,- účinek bude stejný
    Kópia recenzie od Marta G. z notino.cz
    5. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Je to můj léty prověřený přípravek
    Kópia recenzie od Miloslava N. z notino.cz
    26. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. Pre mňa zatiaľ najlepší krém, nezanecháva mastný film, výborný na deň aj na noc, príjemne vonia.
    Ekka
    25. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Krém používám několik let, vyživuje pleť, ale nezanechává ji lesklou a mastnou, je příjemný a krásně voní. Je to takový univerzální krém, používám ho před spaním i pod make-up.
    Kópia recenzie od Hanka z notino.cz
    26. novembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Tento krém je můj nejoblíbenější na zimní období. Mohu jen doporučit.
    Kópia recenzie od Olga T. z notino.cz
    16. novembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Dlouho jsem hledala vhodný krém na suchou a zralou pleť. Tento je naprostá jednička!
    Kópia recenzie od Alena U. z notino.cz
    11. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Je opět určen pro moji manželku na večerní líčení.
    Kópia recenzie od Pavel R. z notino.cz
    12. februára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Veľmi dobrý, mastný, je to balzam, na občasné premastenie pokožky.
    Marta
    1. februára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Veľmi dobrá konzistencia, pre mňa veľmi aromatický.
    Marta
    1. februára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Pokud Vaší pleti nevadí parfumace, tak velice doporučuji :).
    Kópia recenzie od Zuzana C. z notino.cz
    13. augusta 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Jsem velmi spokojená s nákupem. Tento krém používám již delší dobu. Velmi se mi líbí, že si mohu naplánovat nákup na určitou bobu, právě, když jsem v dosahu firmy. Krém NUTRITIC INTENSE RICHE mi vyhovuje, je velmi tolerantní k citlivé a alergické pleti. Tento tip nákupu mohu jen doporučit.
    Kópia recenzie od Anna B. z notino.cz
    14. júla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. příjemná struktura i vůně
    Kópia recenzie od Zdena K. z notino.cz
    22. apríla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Hned na zacatek me prekvapila vune, kteraje docela silna na to, ze se jedna o krem pro citlivou kuzi. S La Roche mam dobre zkusenosti a tak jsem sla skoro na jistotu. Bohuzel tento krem me zklamal. Mam citlivou, suchou plet a jsem atopik. Po pravidelnem pouzivani se mi zacala delat na obliceji sucha mista a kuze se zacala loupat a delat supinky. Urcite si tento krem znovu nekoupim.
    Kópia recenzie od Tereza z notino.cz
    18. februára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Krém používám už několik let ráno a večer - mám velmi suchou a citlivou pleť. Krém nezanechá mastný film, krásně se vstřebá a po celý den mi zajišťuje komfort. Občas zkusím nějaký jiný, i dražší, ale lepší jsem nenašla. Lidem se stejným typem pleti velmi doporučuji.
    Kópia recenzie od Lucie z notino.cz
    3. februára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Nejlepší krém, na který jsem doposud narazila. Mám velmi citlivou pleť a tento krém je nepřekonatelný - nemastí, ale hydratuje, pleť nepne, bez "štípavé" reakce. Používám ráno i večer. Doporučuji
    Kópia recenzie od Eva S. z notino.cz
    8. januára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Lehký neprafémovaný krém vhodný na den i noc...velmi příjemný, používám ho už dlouho. Mám citlivou pleť a tento krém mohu jen doporučit.
    Kópia recenzie od Bibi z notino.cz
    14. decembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. vyborne hydratuje a vyzivuje, avsak v zlozeni mi prekazaju silikony
    simona
    27. apríla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?