Prejsť na hlavný obsah
Lacoste Essential toaletná voda pre mužov

Recenzie Lacoste Essential

toaletná voda pre mužov

Aké vlastnosti by mala mať vaša ideálna vôňa? Ak túžite po takej, ktorú nanesiete ráno a pomaly odznie až na konci dňa, tak toaletná voda pre mužov Lacoste Essential bude vašou vyvolenou. Zažijete s ňou priam výbuch energie a každodenný zmyslový zážitok pre seba aj svoje okolie.

Kúpiť

Aké vlastnosti by mala mať vaša ideálna vôňa? Ak túžite po takej, ktorú nanesiete ráno a pomaly odznie až na konci dňa, tak toaletná voda pre mužov Lacoste Essential bude vašou vyvolenou. Zažijete s ňou priam výbuch energie a každodenný zmyslový zážitok pre seba aj svoje okolie.

Kúpiť

Lacoste Essential recenzia20

4.6
188
38
19
2
6
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Za mňa zlý parfém, veľmi chabá výdrž, po 2 minútach nič necítiť, pride mi ako zriedená s vodou, o ničom, ani druh vône teda nič moc, slabota, na základe množstva pozitívnych recenzií som čakala nejakú bombu, ale toto je pre mňa prepadák.
    Zuzana S.
    29. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. super
    Kópia recenzie od Milerová z notino.cz
    26. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Ak by som túto voňu definoval ako človeka bol by to krásny mladý muž atletickej postavy plný optimizmu a s priateľskou povahou. Zeleno-citrusová, vibrujúca a energizujúca, mladícka vôňa !
    Michal
    21. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Jsem věrným zákazníkem značky Lacoste už léta a vůně nejsou výjimkou! Moc se mi v téhle vůni líbí santalové dřevo. Je to takový super svěží a ikonická vůně!
    Kópia recenzie od Josef z notino.cz
    11. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Velké zklamání
    Kópia recenzie od Z z notino.cz
    15. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. Není to co jsem očekával. Cena přibližně stejná jako jinde. Jen kamenný obchod většinou nemá. Výdrž skoro žádná.
    Kópia recenzie od David R. z notino.cz
    4. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  7. Voní hezky, vypadá OK, ale teda z toho, jak krátce voní, jsem naprosto zklamaná. Kvůli tomu nedoporučuji, raději si připlatit a vybrat něco kvalitnější, co na vás bude vonět celý den. I když... Máme i Bentley za podobné peníze a voní celý den... Tak nevím, čím to je.
    Kópia recenzie od H. R. z notino.cz
    9. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  8. Manželova obľúbená, spokojnosť.
    Jana
    30. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Tahle vůně je z této kategorie je to nejlepší co na sobě můžete mít akorát vydrž není až taková jako se uvádí v popisu…vydrží cca 4-5 hodin od nanesení.
    Kópia recenzie od Jan z notino.cz
    4. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Přítel je moc spokojený
    Kópia recenzie od Jaroslava F. z notino.cz
    9. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Intenzita: 3/5 Výdrž: 3/5 Ročné obdobie: jar, leto jeseň, deň Vek: 18-40 V pomere cena-výkon asi nemá konkurenciu. Doslova za pár korún dostanete krásnu, sviežu, športovo elegantnú voňavku na akékoľvek denné príležitosti. Zo začiatku je to primárne citrusová, letná vôňa, ale po čase tam ostáva aj trochu toho korenia, ale nie do takej miery, že je to otravné, naozaj len taký nádych. Je to naozaj univerzálna klasika a ako slovné spojenie "športová elegancia" dokonale vystihuje celú značku Lacoste, tak presne vystihuje aj túto vôňu. Nikdy ňou nič neskazíte, viem si ju predstaviť aj cez zimu, možno, ale tam by som ja osobne volil niečo silnejšie a hrejivejšie.
    Marek B.
    2. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Skvelá vôňa
    Palo
    1. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. manžel ju roky používal, po prestávke sa k nej znova vrátil. patrí medzi naše najobľúbenejšie pánske vône.
    Laura
    18. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Byl to dárek pro manžel a ten je s vůni spokojený.
    Kópia recenzie od Iveta z notino.cz
    10. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Jemná letní vůně
    Kópia recenzie od Dan z notino.cz
    29. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Doporučuji, svěží vůně.
    Kópia recenzie od Petra z notino.cz
    14. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Hledám pro manžela vůni , která mu bude sedět. Stále pro mě nejlepší Galliann se k nám už nedováží?? Tento produkt mě zas až tak moc nenadchl. Vybírali jsme asi z pěti vzorku, které manžel dostal na vyzkoušení. Toto bylo nejlepší.
    Kópia recenzie od Hana H. z notino.cz
    18. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Standardne dobra kvalita za este lepsiu cenu
    Jano
    6. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Byl to dárek, tak doufám, že obdarovaný je spokojený.
    Kópia recenzie od Zdena z notino.cz
    30. decembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Super
    Kópia recenzie od Prachařová z notino.cz
    28. decembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?