Prejsť na hlavný obsah
Lalique L'Amour parfumovaná voda pre ženy

Recenzie Lalique L'Amour

parfumovaná voda pre ženy

Objavte v sebe romantickú ženu. Dámska parfumovaná voda Lalique L’Amour bola inšpirovaná nekonečnou láskou. Rovnako ako samotná láska, aj táto vôňa je sladká, podmanivá a návyková.

Kúpiť

Objavte v sebe romantickú ženu. Dámska parfumovaná voda Lalique L’Amour bola inšpirovaná nekonečnou láskou. Rovnako ako samotná láska, aj táto vôňa je sladká, podmanivá a návyková.

Kúpiť

Lalique L'Amour recenzia20

4.4
21
12
1
2
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Mýdlové vůně a luxus. Doporučuji
    Kópia recenzie od Mgr. J. z notino.cz
    18. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Super.
    Kópia recenzie od Natálie z notino.cz
    17. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Příjemná ovocno-květinová vůně. Příjemná a svěží. Možná spíše vhodná na léto.
    Kópia recenzie od Renáta z notino.cz
    2. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. príjemná kvetinová vôňa, veľmi mi pripomína My Way od Armaniho, vhodná na každodenné nosenie, aj na leto, vôňa mladosti ducha aj tela
    Adriana F.
    5. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Krásná vůně. Pro mě dokonalá hlavně na léto díky svěžímu bergamotu. Příjemně mě překvapila i výdrž, vůni na oblečení cítím i druhý den.
    Kópia recenzie od Katka z notino.cz
    22. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  6. Krásná jemná květinovo-citrusová vůně, kterou mi zatím všichni chválí. Je vhodná na každodenní nošení. Za mě určitě stojí za vyzkoušení.
    Kópia recenzie od Ivana z notino.cz
    20. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  7. Tahle vůně musí vonět snad každému, je jemná, spíše svěžejší. Taková klasika, která je vhodná na každý den. Nebála bych se ji koupit ani jako dárek.
    Kópia recenzie od Alena H. z notino.cz
    8. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Nadherna prijemna vune:)
    Kópia recenzie od Nada z notino.cz
    31. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Veľmi príjemná a zaujímavá vôňa - letná.
    Mária
    17. mája 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Krásná vůně
    Kópia recenzie od Radomila B. z notino.cz
    25. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Nádherná vůně
    Kópia recenzie od Marie L. z notino.cz
    4. augusta 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Krásna, svieža, jemná vôňa.Trocha slabšia výdrž.
    Bea
    24. júna 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Nádherná vůně na jaro a léto.Manželovi moc voní a kamarádkám také
    Kópia recenzie od Alena z notino.cz
    11. mája 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Velice příjemná vůně, ovšem na parfémovou vodu mi přijde, že má kratší výdrž, než jsem očekávala. Jinak jsem velice spokojemá
    Kópia recenzie od Sona z notino.cz
    30. apríla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Krásná, jemná, sladká, ale zároveň svěží vůně. Na každodenní nošení by byla opravdu skvělou volbou - nebýt výdrže. Bohužel po necelé hodině vyprchá a není po ní ani památky. Flakon krásný, ale těžký, takže na průběžné doplňování je velmi nepraktický. Bohužel i přes nádhernou vůni značně nedoporučuji.
    Kópia recenzie od Gabriela z notino.cz
    20. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Tato vona je skratka uuuuzasnaaa.
    Alexandra
    13. januára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Velmi příjemná a harmonická (i podle názorů okolí) vůně klasického typu.
    Kópia recenzie od Jana Š. z notino.cz
    4. decembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Slabá výdrž? Za tu cenu super.Jsou mnohem dražší vůně,které mají slabou výdrž.
    Kópia recenzie od Jana z notino.cz
    6. januára 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Paní Jana - zpravit? Snad spravit náladu, ne? Vůně svěží, ale malá výdrž, jako všechny reformulované parf. vody, škoda!
    Kópia recenzie od Sandra z notino.cz
    11. marca 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. je to krásna vona,trochu slabšia,jemná kvetinová
    AN_JP_0x573C555DECE8A706427B865422963958
    19. februára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?