Prejsť na hlavný obsah
Lalique Pour Homme Equus parfumovaná voda pre mužov

Recenzie Lalique Pour Homme Equus

parfumovaná voda pre mužov

Mužná a charizmatická. Svieža aj hrejivá. Moderná aj klasická. Taká je parfumovaná voda Lalique Pour Homme Equus. Vôňa bola navrhnutá na mieru mužom, ktorým je vlastný rýchly a dynamický životný štýl. Flakón je odkazom na motorizmus 30. rokov a zaujme nielen milovníkov rýchlych strojov.

Kúpiť

Mužná a charizmatická. Svieža aj hrejivá. Moderná aj klasická. Taká je parfumovaná voda Lalique Pour Homme Equus. Vôňa bola navrhnutá na mieru mužom, ktorým je vlastný rýchly a dynamický životný štýl. Flakón je odkazom na motorizmus 30. rokov a zaujme nielen milovníkov rýchlych strojov.

Kúpiť

Lalique Pour Homme Equus recenzia20

4.6
27
5
1
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Velmi prijemna panska vona, ktoru kupujem muzovi uz po niekolkykrat...je taka korenistejsia...ja ju na muzovi stale citim....podla mna tato vona nikdy vyberom nesklame.
    Deni
    2. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Značku Lalique jsem objevil už před lety čirou náhodou a musím říct, že to byla láska na první přivonění. Vůně jsou opravdu krásné, přitažlivé a elegantní. Každá dokáže vyvolat nějakou příjemnou vzpomínku nebo vás přenést na oblíbené místo. Co se vůně Equus týče, někdo jí tu myslím popsal jako bergamotový čaj v jalovcovém háji a ten popis je vlastně celkem výstižný. Na začátku jsou cítit mírně nasládlé citrusy, které přechází až do lehkých bylinných tónů. Poté citrusy ustoupí příjemnému, lehce nahořklému srdci, a v závěru je pak cítit dřevo a jehličí. Celá vůně působí velmi sofistikovaně a vyzrále. Pokud si potrpíte na originalitu a sofistikovanost, tak vám mohu tuhle pecku jen doporučit. Pokud jste zvyklí na dryáky ve stylu CK, tak jděte raději o dům dál, byli byste zklamaní.
    Kópia recenzie od Tomáš z notino.cz
    20. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Naprostá pecka. Vůni jsem si zamiloval. Mužná svěží, jemně kořeněná a originální, velmi osobitá vůně. Hodí se pro sebevědomé vyzrálé muže. Doslova na mě působí jako procházka jalovcovým hájem po dešti. Pokud máte rádi originální kořeněné vůně je to volba pro Vás. Jestli jste na sladké party vůně, tak ještě pár let počkejte :-)
    Kópia recenzie od Yuris z notino.cz
    17. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. príjemná vôňa, dobrá klasika
    Erika
    23. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Kupovala som na základe recenzií. Naozaj veľmi krásna pánska vôňa. Mužná a príťažlivá. Určite sa oplatí vyskúšať.
    Erika
    8. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Zaujímavá, korenisto citrusová vôňa, mne sa veľmi páči, manželovi tiež, preto sme ju už niekoľkokrát objednali za zvýhodnenú cenu.
    Danka B.
    25. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  7. Velmi chabá výdrž. Za 15 minút nieje cítiť.
    M
    7. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Krásna pánska vôňa
    Miroslava H.
    29. decembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Krásná vůně, podzimní až zimní. Vydrží dlouho
    Kópia recenzie od Vlastimil z notino.cz
    24. októbra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Je to príjemná vôňa a keď že ju používam ja, na mojej pokožke vyznie zaujímavo, každopádne Laligue milujem, hlavne chypre a niektoré pánske vône.
    Ildiko D.
    11. augusta 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Objednal som si 2xLaliquePour Homme Equus a prisla mi 2xLaliquePour Homme Lion.
    Dušan P.
    13. júla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Úžasná vôňa hneď na prvé ovonanie. Vhodná skor na chladné dni. Hned som si ju zamiloval. Odporúčam :)
    Adrian
    4. júla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Spokojnosť ako vždy. Používam už asi 5 rokov.
    Matej
    17. januára 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. fantastická, nezameniteľná vôňa, príjemná, korenistá, trošku slabšia výdrž, manžel inú zatiaľ nechce, objednaná 3x
    majka
    22. augusta 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Zbožňujem!!
    Laci
    11. júla 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Fantastická voňavka ale bohužiaľ trošku slabá výdrž inak bezkonkurenčná príjemná korenistá
    AN_JP_0x688187BD1F2358A155DD71E4CF8EE654
    6. februára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. neskutočne krásna čistá vôňa , ktorá nie je teda žiadna tuctovka a patrí skutočnému mužovi, ktorý nepotrebuje byť cítiť na 2 metre, ale stačí aby bol na blízku očarujúci
    AN_JP_0x27F7B1BF077080A2C7242C8C59525A7D
    12. decembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Veľmi zaujímavá, neoňuchaná a príjemná vôňa. Tiež flakón je veľmi pekný z oboch strán. Aj keď to bol pokus na slepo určite odporúčam.
    Zuzka
    27. apríla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Veľmi zaujímavá, neoňuchaná a príjemná vôňa. Tiež flakón je veľmi pekný z oboch strán. Aj keď to bol pokus na slepo rčite odporúčam.
    Zuzka
    27. apríla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Neopakovateľná!!! Dokonalá kombinácia toho najpríjemnejšieho, neviem sa jej nabažiť. Keby existovala dámska verzia tejto vône, už inú nechcem..
    AN_JP_0x1679CA1E4C51B7026B49DD010B69D0C7
    17. februára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?