Prejsť na hlavný obsah
Lancôme Définicils riasenka na predĺženie a natočenie rias

Recenzie Lancôme Définicils

riasenka na predĺženie a natočenie rias

Hľadáte maskaru, ktorá prirodzene, ale neprehliadnuteľne zdôrazní krásu vašich očí? Potom sa pre vás maskara Lancôme Définicils stane ideálnou voľbou. Od korienkov až po končeky získajú vaše mihalnice perfektný čistý vzhľad bez hrudiek a budú dokonale oddelené a rozčesané.

24,99s kódom women
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Hľadáte maskaru, ktorá prirodzene, ale neprehliadnuteľne zdôrazní krásu vašich očí? Potom sa pre vás maskara Lancôme Définicils stane ideálnou voľbou. Od korienkov až po končeky získajú vaše mihalnice perfektný čistý vzhľad bez hrudiek a budú dokonale oddelené a rozčesané.

Kúpiť

Lancôme Définicils recenzia20

4.5
24
3
3
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Bola som dosť skeptická vzhľadom na cenu špirály, ale oplatilo sa, za mňa zatiaľ najlepšia špirála akú som vyskúšala... mám síce dlhé a husté riasy, ale veľmi rovné, a žiadna riasenka okrem tejto mi ich nevedela pekne vytočiť (a hlavne udržať vytočené po celý deň!)... navyše sa nerozmazáva pod očami :)
    Miroslava
    27. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Řasenku kupuji opakovaně, jsem velmi spokojená. Nalíčení působí přirozeně, krásně prodlouží řasy. Nedrolí se, ani nerozmazava , úžasná. Mohu jen doporučit.. Komu slepuje řasy, není to řasenkou, ale rukama
    Kópia recenzie od Renata z notino.cz
    29. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Nejlepší řasenka! Kupují opakovaně
    Kópia recenzie od Diana V. z notino.cz
    16. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Nic moc,nebyla jsem spokojená s konzistencí, která je jako voděodolná řasenka, takže slepuje a ještě vůbec nenatočí. Pěkné řasy rozhodně nedělá.
    Kópia recenzie od Helena K. z notino.cz
    9. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Kvalitní řasenka.
    Kópia recenzie od Mary z notino.cz
    12. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Jedna z mála řasenek, která nedráždí oči. Jsem velice spokojená.
    Kópia recenzie od Petra Červená V. z notino.cz
    14. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. 47,5€ za túto špirálu, ktorá si už niekoľko rokov drží cenu 34€ v kamenných predajniach bez zľavy??? neskutočné...túto špirálu používam od roku 2012 , jej cena bola 20,50€...veľké sklamanie NOTINO eshop.
    Stanislava M.
    6. mája 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Pre mna NAJ aku som kedy mala...
    Jana
    18. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Koupila jsem jako dárek švagrové, z řasenky je nadšená.
    Kópia recenzie od Dana H. z notino.cz
    26. novembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Kvalitní řasenka ,neslepuje řasy
    Kópia recenzie od Anna z notino.cz
    3. júla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Perfektná špirála, ktorá naozaj predĺži mihalnice a zvýrazní ich. Je výborná aj na citlivé oči, neotiera sa o viečko, keď zaschne, nelepí mihalnice dokopy ale krásne ich rozdelí (žiadne pavúčie nohy). Lepšiu špirálu som nemala a to som ich vyskúšala mnoho (niektoré som musela po prvom použití zahodiť)
    Monika
    26. júna 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Docela kvalitní řasenka, pěkně prodlouží řasy a moc se nerozmazává. Bohužel není nejlevnější.
    Kópia recenzie od Mary z notino.cz
    10. júna 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Řasenka má být prodlužující a tvarující. No mně řasy nenatočila a prodloužila spíš jen opticky. Ale aspoň to vypadá přirozeně. Konzistence barvy je akorát, dobře se s řasenkou pracuje, možnost řasy řasenkou projet i vícekrát. Nedělá žmolky, nedrolí se, vydrží pěkně celý den a dobře se odličuje. Řasenku bych doporučila těm ženám, které mají rády přirozený vzhled, ale přitom se rády malují.
    Kópia recenzie od Hana z notino.cz
    25. mája 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Řasenka dlouho vydrží, prodlužuje řasy,nerozmazává se.Doporučuji
    Kópia recenzie od Pavla z notino.cz
    29. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Rasenka presne splnila, co jsem ocekavala. Prodlouzi, natoci a vydrzi cely den a noc.
    Kópia recenzie od Julka z notino.cz
    29. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Nejlepší řasenka, ke které se už patnáct let vracím.Zanechává přirozený vzhled,dlouho vydrží.
    Kópia recenzie od Sandra z notino.cz
    29. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Nevytváří nános, nedrolkuje, velmi přirozený výsledek
    Kópia recenzie od Míša z notino.cz
    29. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Používám již roky. Nedrolí se, nelepí řasy, vydrží celý den, snadno se odličuje
    Kópia recenzie od Alena z notino.cz
    29. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Skvělá řasenka. Udělá řasy přirozené, hezky oddělí i prodlouží.
    Kópia recenzie od Aneta z notino.cz
    27. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. So špirálou som spokojná, nevytvára zlepenie mihalníc ani hrudky farby na mihalniciach,má veľmi dobrú kefku, ktorá zabezpečí rovnomerné farbenie. Mihalnice nie sú veľmi výrazne, povedala by som,že je to skôr pre decntné líčenie, ale veľmi prirodzené. Ešte podtknem jej trvácnosť a nerozmazateľnosť,vydrží mi celý deň v rovnakej forme, za to jej dávam veľké plus.
    Veronika L.
    12. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?