Prejsť na hlavný obsah
Lancôme Trésor parfumovaná voda pre ženy

Recenzie Lancôme Trésor

parfumovaná voda pre ženy

Chcete sa stať skutočnou dámou? Túžite po francúzskom šarme a pôvabe? Vyskúšajte vôňu overenú tisícimi ženami, ktorou je parfumovaná voda Lancôme Trésor. Elegantná ruža, kúzelná konvalinka, nežný orgován a iskrivá kombinácia broskyňového a marhuľového kvetu – to sú len niektoré z akordov, ktoré definujú túto romantickú a jemnú vôňu.

91,60s kódom woman
Kód zadajte v košíku
-20%
Kúpiť

Chcete sa stať skutočnou dámou? Túžite po francúzskom šarme a pôvabe? Vyskúšajte vôňu overenú tisícimi ženami, ktorou je parfumovaná voda Lancôme Trésor. Elegantná ruža, kúzelná konvalinka, nežný orgován a iskrivá kombinácia broskyňového a marhuľového kvetu – to sú len niektoré z akordov, ktoré definujú túto romantickú a jemnú vôňu.

Kúpiť

Lancôme Trésor recenzia20

4.5
130
12
5
3
12
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Jedna z mojich najoblubenejsich voni.
    Beata P.
    11. februára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Táto vôňa sa mi páčila pred mnohými rokmi, kedy som dostala vzorku, avšak v tom veku bola na mňa veľmi ťažká. S jej kúpou som čakala cca 20 rokov. No som veľmi sklamaná. Jednak ma prekvapil obal, ktorý vyzeral veľmi lacno, aj flakón a jednak vôbec na mne nedrží, nie je to vôňa, ktorú si pamätám. Po pár hod. ju nie je cítiť, ani okolie ju necíti. Neviem, že či niečo zmenili v zložení? Toto je už druhá vôňa od Lancômu, ktorá má na mne mizernú výdrž. Asi už nebudem riskovať.
    Alžbeta B.
    7. februára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Nie celkom chápem to delenie vôní pre mladšie a staršie... Každá si môže vybrať a výber vône závisí od nálady a možno od ročného obdobie. Deliť vône podľa generácií a príležitostí je podľa mňa dávny prežitok, ktorý síce pretrváva, no je neužitočný a zbytočný. Julia Roberts, tvár Lancomu, by si teda vzhľadom na jej vek - podľa niektorých názorov - už nemala dávať ľahšie citrusové vône, ale jedine Chanel 5, ktorý dostal neblahú nálepku babičkovskej vône... Trésor je fantastický, výnimočný, skvelo nakombinovaný. Výdrž je fajn a môže si ho dať každá žena, ktorej sa páčia výraznejšie a nápadnejšie a nápaditejšie vône. Za mňa skvelý parfum.
    Adriána Ingrid K.
    3. februára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Tento parfém som spoznala vďaka darčekovej kazete, ktorú mi môj manžel kúpil počas letu. Je jedným z mojich obľúbených. Jeho vôňa dlho zostáva na pokožke, je jemná a svoje čaro vydáva aj keď plávam v bazéne. Aj keď ho ja už vo vode necítim, ostatní ho cítia.
    Dana Chovancová, I.
    10. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Úžasná vůně. Úplně jsem se do ní zamilovala. Je silnější intenzity - pro mě tedy není na každý den.
    Kópia recenzie od Veronika z notino.cz
    21. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Vůně je zajisté kvalitní, výdrž jako hrom. Jen jsem se prostě echt netrefila, ke mně nejde. Ale chápu, že někoho oslní, kdo je na tyto druhy vůně. A ta výdrž, to tedy klobouk dolů. Postoupím dál s výraznou slevou, mám 30ml a odstříknuto 3x. Kdybyste někdo měl zájem, stačí napsat.. [email protected]
    Kópia recenzie od Aneta z notino.cz
    11. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Prostě jsem sáhla vedle, chtěla jsem Trésor in love, hm, má chyba
    Kópia recenzie od Eva E. z notino.cz
    1. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  8. tento parfém patří mezi mé nejoblíbenější pro svou tajemnost a smyslnost
    Kópia recenzie od Mareska z notino.cz
    7. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  9. Vůně mě zklamala,je spíše pro starší
    Kópia recenzie od Dagmar z notino.cz
    6. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Luxusná,skôr sladšia vôňa-myslím,že sa hodí zrelým dámam,pre mladé ženy je dosť ťažká.
    Kópia recenzie od Angela .. z notino.cz
    5. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Vůně je silnější, květinová. Vhodná pro starší dámy. Bohužel můj výběr mě zklamal.
    Kópia recenzie od Nicol z notino.cz
    1. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  12. Manželčin nejoblíbenější parfém.
    Kópia recenzie od Tomáš V. z notino.cz
    19. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  13. Nádherná vůně. Moc se mi líbí. Čistý luxus.
    Kópia recenzie od Kristýna z notino.cz
    24. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Kupuji pravidelně, příjemná vůně, dlouho vydrží
    Kópia recenzie od Martina B. z notino.cz
    12. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  15. Tuto vůni už používám desítky let, nemění a je úžasná, vím díky hodnocení okolí. Mohu jen doporučit, i když na každém je pak navenek jiná.
    Kópia recenzie od Zdeňka K. z notino.cz
    3. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  16. Nádherná vůně
    Kópia recenzie od Ivana z notino.cz
    7. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Léty osvědčený parfem
    Kópia recenzie od Pavel z notino.cz
    23. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. oblíbená vůně, používám mnoho let
    Kópia recenzie od Alena H. z notino.cz
    6. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Až na cenu vše v pořádku - Vaše slevy přijdou pozdě a nedají se použít.
    Kópia recenzie od Vladimír P. z notino.cz
    9. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Túto vôňu mám veľmi rada, dáva pocit výnimočnosti, je intenzívna, ale nie vtieravá
    Eva P.
    29. decembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?