Prejsť na hlavný obsah
Lanvin Jeanne Lanvin parfumovaná voda pre ženy

Recenzie Lanvin Jeanne Lanvin

parfumovaná voda pre ženy

Nechajte sa unášať ovocnými tónmi, ktoré vám budú pripomínať teplé letné dni, nech bude akékoľvek ročné obdobie. Parfumovaná voda Lanvin Jeanne Lanvin je romantická vôňa plná kvetín a ovocných tónov, ktorá sa hodí ženám všetkých vekových kategórií.

43,86s kódom women
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Nechajte sa unášať ovocnými tónmi, ktoré vám budú pripomínať teplé letné dni, nech bude akékoľvek ročné obdobie. Parfumovaná voda Lanvin Jeanne Lanvin je romantická vôňa plná kvetín a ovocných tónov, ktorá sa hodí ženám všetkých vekových kategórií.

Kúpiť

Lanvin Jeanne Lanvin recenzia20

4.3
150
41
13
8
15
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Určitě zase koupím, pokud bude pro mě cena přijatelná
    Kópia recenzie od Lydie K. z notino.cz
    29. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Milujem Lanvin parfumy ale tento je príšerný, škoda aj 1 eura za tuto vodu ,to nevonia ,absolútne necítiť ako keby ste sa vodou frkli ,poznám všetky Lanvin vôňa,myslela som ,že to bude vôňa ako ostatné Lanvinky ale som veľmi sklamaná, neodporúčam ani keby bola za 0,50 centov...
    MARIANA
    15. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Je univerzální, když nevím, který parfém použít, nechci nic silného, citrusového, pudrového … sáhnu po této. Je jemňoučká, slabá, decentně se drží u těla, je to čistá nenápadná vůně. Věřím, že dost lidem přijde jako nijaký parfém, ale proto ji miluju
    Kópia recenzie od Z. z notino.cz
    4. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Chybný flakón- netesni dobre uzáver.
    Jana V.
    3. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Skvělá vůně, opakovaně se k ní vracím.
    Kópia recenzie od Alena z notino.cz
    2. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Som strašne sklamaná. Kúpila som ju mame a vôbec nevonia. Pamätám si ju ešte z dávnych čias ale toto?? Nechápem, neviem či to nie je napodobenina ale vôbec to nevoni tak ako to niekedy voňalo! A absolútne nič nevydrží. 0 bodov.
    Niki
    27. júla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Vůně letní, květinová, ale výdrž žádná, to dle mých zkušeností mají všechny parfémy .
    Kópia recenzie od Alena z notino.cz
    1. júla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Jemná, lehká, letní vůně...úžasná, kupuju mnoho let
    Kópia recenzie od Simona z notino.cz
    25. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Velmi příjemná vůně, vracím se k ní opakovaně.
    Kópia recenzie od Alena z notino.cz
    21. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Úžasná vôňa, veľmi milo ma prekvapila. Je svieža, luxusná, vyrovná sa všetkým. Mám ju prvý krát a neľutujem, budem sa k nej vracať. Cítim tam ovocie, maliny aj černice a to je veľmi príjemné.🙂
    Danka Ď.
    18. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Krásne príjemná vôňa, na to ze to je toaleta, vydrží dlho :)
    Simona Ž.
    14. júla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Príjemná
    Eva
    28. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Vůbec není můj šálek kávy , hodně sladká vůně.
    Kópia recenzie od Zuzka z notino.cz
    8. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Vůně vhodná asi do letních teplých měsíců, protože je jemná, lehká, svěží a nevtíravá. Slabší výdrž, doporučuji v průběhu dne nanést opakovaně.
    Kópia recenzie od DD z notino.cz
    18. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Úžasná vôňa, je taká jemnejšia, ženská, do sladka a vydrž je cca 5 hodín podľa môjho čuchu :)
    Océane F.
    10. februára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Toto akože vôbec nie. Nie vždy platí, ze jemná vôňa je aj príjemná. Niečo mi tam strašne vadí, nie je dobrá ani po nastriekaní, ani po rozvinutí.
    Lucia D.
    1. februára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Za mne skvělá ,žádný těžký Bolehlav❤️ jsem šťastná ,už jsem ji měla kdysi takže jsem znova Obednala,je proste fajn ,vřele doporučuji ,na mě vydrž dobra
    Kópia recenzie od Monca z notino.cz
    2. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Objednala jsem po delší době ,zvláštní je ze se vždycky vrátím k Lanvin arpege a tato,proste to tak mám asi vzpomínky a pochváleno od okolí a také vlastní dobry pocit děla své 🥰a za tu cenu mi nedělá problém se prestriknout!Takze hlavně ať se vyrábí dale!Flakon super jednoduchy a přitom elegantní .Nemam rada těžké vune ,takže mi tato vyhovuje !Dekuji ma Lanvin
    Kópia recenzie od Monča z notino.cz
    29. novembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Zakoupila jsem vzorek na základě tipu, že tato vůně je podobná Gucci EdP II, která se již nevyrábí. Bohužel mi ji nepřipomíná ani v nejmenším. Vůně je sladká, nekomplikovaná, "plochá". Neobtěžuje, ale ani nezaujme a výdrž je slabá.
    Kópia recenzie od Mai Linh B. z notino.cz
    4. novembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Jeanne (2008) je zajímavá vůně pro léto. Na první přivonění je cítit příjemná bílá frézie, pivoňky. Dál i ovoce (máslovky? maliny?), základ tvoří jemné pižmo. A santalové dřevo. To sice moc nemusím, ale tady mě neruší. Ideální do horkého dne, výdrž a intenzita je slabá.
    Kópia recenzie od Evelína z notino.cz
    26. augusta 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?