Prejsť na hlavný obsah
L’Oréal Paris Casting Creme Gloss farba na vlasy

Recenzie L’Oréal Paris Casting Creme Gloss

farba na vlasy

Farba na vlasy L’Oréal Paris Casting Crème Gloss predstavuje skvelý spôsob, ako svojim vlasom dodať žiarivú farbu a bohatý lesk v pohodlí domova. Vďaka postupnému vymývaniu a patentovanému komplexu starostlivosti, ktorý zabraňuje poškodeniu vlasov, môžete odtiene pokojne meniť podľa nálady.

5,04s kódom woman
Kód zadajte v košíku
-30%
Kúpiť

Farba na vlasy L’Oréal Paris Casting Crème Gloss predstavuje skvelý spôsob, ako svojim vlasom dodať žiarivú farbu a bohatý lesk v pohodlí domova. Vďaka postupnému vymývaniu a patentovanému komplexu starostlivosti, ktorý zabraňuje poškodeniu vlasov, môžete odtiene pokojne meniť podľa nálady.

Kúpiť

L’Oréal Paris Casting Creme Gloss recenzia20

4.5
70
5
5
3
4
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Odstín 4102 je fakt super. Mám přírodní hnědé vlasy, chytá krásně do studena, nemá červené/zrzavé odlesky a vydrží cca 2 měsíce v syté barvě, po 3 měsících se mi vymyl a měla jsem zpět svoje vlasy. Zakryje první šediny! Nechávala jsem působit 20 minut.
    Kópia recenzie od Em z notino.cz
    28. februára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Barva se krásně roztírá stačila mi jedna ,barva krásná přirozená blond ,bohužel sjednocené vlásky jsem měla až po druhem použití
    Kópia recenzie od anuli z notino.cz
    29. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. bledá barva, vůbec nedrží.
    Kópia recenzie od M.k. z notino.cz
    18. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Používám často-spokojenost
    Kópia recenzie od Ingrid z notino.cz
    13. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Velká spokojenost. Vlasy, které nebyly před tím v dobré kvalitě, vypadají po aplikaci velmi dobře. Zdravě, lesklé. Šediny zakryté.
    Kópia recenzie od Helena M. z notino.cz
    3. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. chtela jsem stredni hnedou, staci to nechat jen chvili, kdyz jsem to nechala o 10min dyl.. byla to spis tmave hneda, po cca 14dnech se vymyje na tu cokoladovou barvu.
    Kópia recenzie od Jana K. z notino.cz
    12. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  7. Nejlepší barva na vlasy pro ty které chtějí mít jemně zrzavé vlasy s krásnými odlesky. Používám pravidelně už několik let a je to top barva. Aplikace je velmi jednoduchá a hlavně nemám barvu všude díky aplikátoru.
    Kópia recenzie od Janka M. z notino.cz
    13. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  8. Odstín 7.34 krásná barva, neničí vlasy, kryje šediny celkem zdatně, spokojenost.
    Kópia recenzie od Míša z notino.cz
    7. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  9. Podle recenzí jsem myslela, jaká je to perfektní barva, ale výsledek je stejný jako u barvy za 50 Kč. Odstín 412 je strašně tmavý a to nejsem žádná světlovláska. Bílých vlasů mám pár na čele a zůstaly neobarvené.
    Kópia recenzie od Lucie z notino.cz
    6. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  10. Hnědé odstíny jsou krásné ale musím vybrat světlejší, protože odstín Maroon 500 mi chytil skoro do černa a přitom je tam napsané světle hnědá.
    Kópia recenzie od Helena K. z notino.cz
    22. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  11. Farbu som kupovala v dm s obavou, lebo som si nikdy nefarbila vlasy sama a ešte aj mam blond ombre. Bol to odtieň čokoláda 535. Avšak bolo to najlepšie rozhodnutie, farba chytila ako na krabičke možno trošičku tmavšie avšak nechala som ju pôsobiť viac ako 30 minút. Vlásky su jemne a krásne čokoládové s teplým červeným nádychom. Určite odporúčam pre prirodzene tmavovlasky na oživenie farby alebo zakrytie ombre/melíru. Ps keď máte hnedé oči, farba vám mega rozžiari tvar. Určite odporúčam aj pre začiatočničky vo farbení.
    Gretka
    8. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Velmi som spokojna
    Anna B.
    15. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  13. Osvědčená kvalita,jednoduchá aplikace,hezké odstíny.
    Kópia recenzie od Eva z notino.cz
    12. júla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  14. Barva je skvělá, nezapáchá jako ostatní, dlouho vydrží a vlasy jsou po ní krásně jemné a lesklé, nejlepší barva z drogerie
    Kópia recenzie od Tereza K. z notino.cz
    12. júla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  15. spokojená
    Kópia recenzie od Mirka z notino.cz
    2. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Zatím nejlepší barva jakou jsem měla. S odstínem č.600 jsem naprosto spokojená. A jako velké plus je, že mi nezabarvila kůži.
    Kópia recenzie od Adéla z notino.cz
    24. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Jednoduchá aplikace,výborný přiložený kondicionér.Vlasy nepoškozuje a vydrží opravdu dlouho.
    Kópia recenzie od Eva z notino.cz
    7. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. jednoduchá aplikace,krásné odstíny
    Kópia recenzie od Eva z notino.cz
    6. decembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. hezký odstín,vydrží dostatečně dlouho
    Kópia recenzie od Eva z notino.cz
    6. decembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Zkoušela jsem odstíny 100 a 200 a oba jsou skvělé :) Jednoduchá aplikace, vydrží na vlasech cca 2-3 měsíce, záleží, jak často si je myjete. Kupuju opakovaně.
    Kópia recenzie od Tereza z notino.cz
    23. mája 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?