Prejsť na hlavný obsah
L’Oréal Paris Gentle odličovač očí a pier pre citlivú pleť

Recenzie L’Oréal Paris Gentle

odličovač očí a pier pre citlivú pleť

Nekompromisný k make-upu a zároveň mimoriadne jemný a šetrný k citlivej pleti. Odličovač očí a pier pre citlivú pleť L’Oréal Paris Gentle bol vyvinutý špeciálne na šetrné odstránenie make-upu v týchto citlivých oblastiach.

Kúpiť

Nekompromisný k make-upu a zároveň mimoriadne jemný a šetrný k citlivej pleti. Odličovač očí a pier pre citlivú pleť L’Oréal Paris Gentle bol vyvinutý špeciálne na šetrné odstránenie make-upu v týchto citlivých oblastiach.

Kúpiť

L’Oréal Paris Gentle recenzia16

4.4
14
3
2
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Za mě zatím nejlepší odličovač očí, který zvládne i voděodolnou řasenku
    Kópia recenzie od Terezie z notino.cz
    21. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Skvělá voda, nedráždí oči ani pleť a nevysušuje.
    Kópia recenzie od Klára z notino.cz
    6. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Nikdy viac.prve dni krasne odlicovalo a potom zápal oka som chytila..išlo to rovno do kosa
    Denisa B.
    6. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. S prípravkom som spokojná...
    Katka
    9. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. V tomto obdélníkovém tvaru se špatně nanáší na vatový tampón. Ráno mám zbytky řasenky byť se oči snažím večer odlíčit poctivě. Minule jsem kupovala na voděodolný make up od Dermacolu a ten teda neměl chybu. K tomu se zase vrátím.
    Kópia recenzie od Veronika R. z notino.cz
    26. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Je dobrý, ale maybellinky moc neodlíčí
    Kópia recenzie od Martina H. z notino.cz
    28. decembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Skvelý odličovač kupujem opakovane
    Kópia recenzie od Lenka z notino.cz
    14. septembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Vážně nedráždí a je příjemný;)
    Kópia recenzie od Michaela z notino.cz
    12. augusta 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Nedráždí oči. Odlíčení řasenky úplně nezvládne.
    Kópia recenzie od Radka S. z notino.cz
    17. novembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Výborný odličovač, niet čo vytknúť za mňa 5/5!!:)
    KvB
    28. augusta 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. velmi dobry oddlicovac na vodeodolny makeup, nedrazdi oci a aj ked obsahuje olej, po odliceni nezanechava mastny pocit na tvari
    Denisa
    9. novembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Celkem ujde, ale nic vyjímečného
    Kópia recenzie od AN_JP_0x30C099D5C9D9469F9F33FAAF061707CA z notino.cz
    15. septembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Dobře odličuje, nedráždí, dlouho vydrží, dobrá cena
    Kópia recenzie od Verča z notino.cz
    14. septembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Je dobrý, neštípe v očích. Na běžný make-up v pohodě. Ale voděodolnou řasenku neodlíčí úplně, je nutné doodlíčit ještě micelárkou
    Kópia recenzie od AN_JP_0xF40C6917FF64B4478BB5E3B0DB863F03 z notino.cz
    14. augusta 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. veľmi dobrý odličovač, krásne odlíči pleť, aj vodeodolný makeup!:)
    Liliana
    11. júla 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Je šetrný k očiam, výborná schopnosť odlíčiť maskaru, upokojuje oči. Používam ho už dlho a nemenila by som.
    Marianna
    11. februára 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?