Prejsť na hlavný obsah
L’Oréal Paris Mega Volume Collagene 24h riasenka pre objem

Recenzie L’Oréal Paris Mega Volume Collagene 24h

riasenka pre objem

Dodajte svojmu pohľadu hĺbku a zmyselnosť s maskarou L’Oréal Paris Mega Volume Collagene 24h. Vďaka extra veľkej, ale veľmi jemnej kefke zaistí vašim riasam jediným ťahom maximálny objem!

8,50s kódom women
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Dodajte svojmu pohľadu hĺbku a zmyselnosť s maskarou L’Oréal Paris Mega Volume Collagene 24h. Vďaka extra veľkej, ale veľmi jemnej kefke zaistí vašim riasam jediným ťahom maximálny objem!

Kúpiť

L’Oréal Paris Mega Volume Collagene 24h recenzia20

4.6
131
15
10
5
6
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Super špirála určite odporúčam
    Dominika
    18. februára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Za mě osobně taková oblíbená stálice vždy se k ni vracím rada nezklame prodlouží zahusti ! Doporučuji všemi deseti vyrovná se jiste drazsim značkám !
    Kópia recenzie od lena z notino.cz
    28. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Riasenka mi vyhovuje. Používam ju pri každom líčení, nanáša každým ťahom dosť farby na mihálnice, to mi vyhovuje. Rozdeľujem ešte potom inou riasenkou.
    Katarína
    14. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. nejlepší řasenka jakou jsem kdy měla už 10let nepoužívám jinou dělá krásné řasy drží nežmolkuje
    Kópia recenzie od Veru z notino.cz
    14. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Dobra maskara, vraciam sa k nej už pár rokov. Pekne zvýrazní mihalnice.
    Lubik
    28. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. Tuto řasenku jsem měla párkrát a byla jsem s ni docela spokojená. Nedávno jsem koupila znovu a už to neudělám. Textura je velmi hustá, barvy se na kartáček nabere příliš mnoho. Přestože kartáček důkladně otírám o okraj lahvičky, stejně je barvy moc. Výsledkem jsou slepené řasy, obalené nánosem barvy. Velké množství barvy skončí kolem očí a musím je otírat. Navíc stačí, aby vám oko trochu zaslzelo a řasenka se roztéká. Jediná výhoda, velmi dobře se odličuje. Už nekoupím, je to šunt.
    Kópia recenzie od Kateřina J. z notino.cz
    23. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Top maskara
    Miroslava
    29. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  8. Řasenku jsem si objednala do zásoby. Dnes jsem ji poprvé otevřela, byla vyschlá a stará.
    Kópia recenzie od Monika z notino.cz
    14. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. je perfektna,som milo prekvapena
    Zuzanna
    3. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  10. Je to muj "must have", kupuji pravidelne nekolik let. Vyborny vysledek za rozumnou cenu
    Kópia recenzie od Lea z notino.cz
    1. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  11. S řasenkou jsem moc spokojena splnila očekávání a určitě koupím znovu ☺️
    Kópia recenzie od Lucie V. z notino.cz
    9. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  12. Veľmi som spokojná s týmto produktom
    Simona
    27. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Maskaru používam už niekoľko rokov. Riasy sú husté, predĺžené a pekne vytočené. Dokonca mám pocit, že pri dlhodobom používani riasy vyživuje, pretože keď som na skúšku používala chvíľu inú riasenku, tak mi po čase prišli moje riasy mdlé a nedokázala som docieliť taký pekný efekt ani s touto špirálou. Po čase sa riasy dali opäť do poriadku a ja som ostala verná tejto riasenke. Nakoľko mám dlhšie riasy, tak jedine mínus je, že sa otláča.
    Dominika
    20. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  14. Vystriedala som veľa značiek špirál ale táto je veľká topka, používam už zopár rokov.
    Jaroslava Č.
    18. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Už roky používam iba túto špirálu. Najlepšia, dlllho vydrží.
    Silvia
    13. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  16. Perfektnááá
    Viera B.
    9. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  17. Odporúčam
    Miroslava P.
    23. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  18. Krásne dlhé a husté mihalnice, efekt umelých ,už inú špirálu nechcem. Idem si zas objednať.
    Monika
    7. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. pre mna jedno velke NESTASTIE- collagen mi totoalne polepil mihalnice..cize ja som vlasnte cely den len odlepovala spojene mihalnice. Po 2. sanci isla do kosa
    Sona K.
    4. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Nejlepší řasenka jakou jsem kdy měla. používám mnoho let. Krásně prodlouží a udělá objem.
    Kópia recenzie od Jana Š. z notino.cz
    20. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia