Prejsť na hlavný obsah
L’Oréal Paris Skin Perfection micelárna čistiaca voda 3v1

Recenzie L’Oréal Paris Skin Perfection

micelárna čistiaca voda 3v1

Obohatená o drobné aktívne čiastočky, ktoré na seba pri kontakte s pleťou viažu všetky nečistoty a mastnotu, je micelárna voda L’Oréal Paris Skin Perfection . Vďaka týmto čiastočkám, tzv. micelám, zaisťuje voda dôkladné odlíčenie za pár minút a bez nutnosti tlaku alebo drenia pleti. Micely sú také účinné, že si hravo poradia aj s odolným vodoodolným make-upom.

4,20s kódom woman
Kód zadajte v košíku
-30%
Kúpiť

Obohatená o drobné aktívne čiastočky, ktoré na seba pri kontakte s pleťou viažu všetky nečistoty a mastnotu, je micelárna voda L’Oréal Paris Skin Perfection . Vďaka týmto čiastočkám, tzv. micelám, zaisťuje voda dôkladné odlíčenie za pár minút a bez nutnosti tlaku alebo drenia pleti. Micely sú také účinné, že si hravo poradia aj s odolným vodoodolným make-upom.

Kúpiť

L’Oréal Paris Skin Perfection recenzia20

4.2
16
2
3
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Nikdy víc !! Po této micelárce jsem měla alergickou reakci, kdy mi otekl obličej a až po 3 dnech od prvního užití, kdy se mi tohle stalo se mi to začalo dávat do kupy. Snažím se mít každý den hydratovanou pleť a po této micelárce ji mám nehorázně vysušenou a budu to dávat do původního stavu bůhví jak dlouho!! Děs..
    Kópia recenzie od Veronika z notino.cz
    21. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. spokojenost jen voděodolná řasenka nejde s ním dolů
    Kópia recenzie od Dana z notino.cz
    17. januára 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Na tuto značku jsem si zvykla. Nemám s ní problémy. Pěkně čistí.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x3BDA40A70CA5F350AE6D8F0D63A7824B z notino.cz
    10. marca 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. výborná, mám atopickú pleť a super, nevysušuje a perfektne odličuje, neštípe, Spokojnosť
    Valéria
    10. februára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Jsem velice spokojena avsak s cenou ne asi za tri dny jsem si ji zakoupila za nizzi cenu a to 98,-
    Kópia recenzie od Romana z notino.cz
    19. júla 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Pěstící kosmetiku L'Oreal Paris používám dlouho a jsem s ní NAPROSTO SPOKOJENÁ. Řada Skin Perfection nezklamala.
    Kópia recenzie od zuzana z notino.cz
    16. mája 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Ačkoliv má být tato čisticí voda na citlivou pleť, mně bohužel nesedla a pleť jsem měla podrážděnou, především v okolí očí. Ale každému sedne něco jiného.
    Kópia recenzie od Lenka z notino.cz
    19. apríla 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Micelárních vod už jsem vyzkoušela více, ale s touto jsem nejspokojenější, skvěle odlíčí a vyčistí pleť. Kupuji pravidelně.
    Kópia recenzie od Lucie z notino.cz
    12. januára 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Začala som používať miesto Bioderma na základe recenzií. Pleť nie je vysušená a navyše mi nedráždi oči tak intenzívne ako spomínaná Bioderma. Vyriešila som to zakúpením odličovača očí z tej istej rady a som maximálne spokojná.
    Michaela
    29. decembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Dobré vlastnosti, jemná, bez parfemace, vhodná i na oči a citlivou exematickou pleť. Nevím, jestli je vhodná i na problematickou pleť s akné. Když léčím nějaký pupínek, kombinuji s pleťovou vodou s obsahem kyseliny salicylové. Ale na oči je úplně ideální.
    Kópia recenzie od Petra z notino.cz
    26. augusta 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Jsem spokojená, mám smíšenou pleť a vyhovuje. Ostatním mohu jen doporučit.
    Kópia recenzie od Jarmila z notino.cz
    15. júla 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Pohoda v jednom kroku :)
    Kópia recenzie od Hana z notino.cz
    14. júla 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Mám smíšenou pleť a problémy s pigmentovými skvrnami. Tato micelární voda mi vyhovuje, lehce pění jakoby a pleť důkladně vyčistí, spokojenost. Jediné co bych vytkla je nepříjemná vůně.
    Kópia recenzie od Barbora z notino.cz
    13. mája 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Spočiatku som z nej bola nadšená. Potom mi však akosi prestala vyhovovať a začala ma štípať v očiach, ktoré ostali podráždené.
    LeeN
    2. marca 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Používám výrobky této značky , ale toto velké zklamání ... po aplikaci pálí obličej až zčervená , zkoušela jsem vícekrát . Podobnou odezvu jsem slyšela i od svých kamarádek .
    Kópia recenzie od Jana z notino.cz
    23. februára 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Výborná je! Dlho som používala Biodermu, ale táto sa jej vyrovná. Má len jednu chybu a to je tá, že sa zle dávkuje. Mám tiež citlivú pleť a vôbec nedráždi.
    zuzka
    8. septembra 2014
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. dobře odličuje, mastnější
    Kópia recenzie od simona z notino.cz
    25. augusta 2014
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Veľká spokojnosť. Všetky odličovacie prostriedky v jednom. Po jej aplikácii je pleť jemná a vláčna. Odporúčam
    kamka
    14. augusta 2014
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. 100 ľudí 100 chutí, ale pre mňa je toto najlepšia micelárna voda. Každá si musí nájsť tu svoju, ale podľa mňa je jemná a vhodná aj pre citlivejšie typy.
    zuzuzuz
    24. júla 2014
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. je super ,vhodna na citlivu plet, nestipe ,nedrazdi oci ,odporucam
    Ivana
    13. mája 2014
    Bolo hodnotenie užitočné?