Prejsť na hlavný obsah
L’Oréal Paris Skin Perfection micelárna čistiaca voda 3v1

Recenzie L’Oréal Paris Skin Perfection

micelárna čistiaca voda 3v1

Obohatená o drobné aktívne čiastočky, ktoré na seba pri kontakte s pleťou viažu všetky nečistoty a mastnotu, je micelárna voda L’Oréal Paris Skin Perfection . Vďaka týmto čiastočkám, tzv. micelám, zaisťuje voda dôkladné odlíčenie za pár minút a bez nutnosti tlaku alebo drenia pleti. Micely sú také účinné, že si hravo poradia aj s odolným vodoodolným make-upom.

4,56s kódom 20top
Kód zadajte v košíku
-20%
Kúpiť

Obohatená o drobné aktívne čiastočky, ktoré na seba pri kontakte s pleťou viažu všetky nečistoty a mastnotu, je micelárna voda L’Oréal Paris Skin Perfection . Vďaka týmto čiastočkám, tzv. micelám, zaisťuje voda dôkladné odlíčenie za pár minút a bez nutnosti tlaku alebo drenia pleti. Micely sú také účinné, že si hravo poradia aj s odolným vodoodolným make-upom.

Kúpiť

L’Oréal Paris Skin Perfection recenzia20

4.2
16
2
3
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Nikdy víc !! Po této micelárce jsem měla alergickou reakci, kdy mi otekl obličej a až po 3 dnech od prvního užití, kdy se mi tohle stalo se mi to začalo dávat do kupy. Snažím se mít každý den hydratovanou pleť a po této micelárce ji mám nehorázně vysušenou a budu to dávat do původního stavu bůhví jak dlouho!! Děs..
    Kópia recenzie od Veronika z notino.cz
    21. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. spokojenost jen voděodolná řasenka nejde s ním dolů
    Kópia recenzie od Dana z notino.cz
    17. januára 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Na tuto značku jsem si zvykla. Nemám s ní problémy. Pěkně čistí.
    Kópia recenzie od zákazníka z notino.cz
    10. marca 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. výborná, mám atopickú pleť a super, nevysušuje a perfektne odličuje, neštípe, Spokojnosť
    Valéria
    10. februára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Jsem velice spokojena avsak s cenou ne asi za tri dny jsem si ji zakoupila za nizzi cenu a to 98,-
    Kópia recenzie od zákazníka z notino.cz
    19. júla 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Pěstící kosmetiku L'Oreal Paris používám dlouho a jsem s ní NAPROSTO SPOKOJENÁ. Řada Skin Perfection nezklamala.
    Kópia recenzie od zákazníka z notino.cz
    16. mája 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Ačkoliv má být tato čisticí voda na citlivou pleť, mně bohužel nesedla a pleť jsem měla podrážděnou, především v okolí očí. Ale každému sedne něco jiného.
    Kópia recenzie od zákazníka z notino.cz
    19. apríla 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Micelárních vod už jsem vyzkoušela více, ale s touto jsem nejspokojenější, skvěle odlíčí a vyčistí pleť. Kupuji pravidelně.
    Kópia recenzie od zákazníka z notino.cz
    12. januára 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Začala som používať miesto Bioderma na základe recenzií. Pleť nie je vysušená a navyše mi nedráždi oči tak intenzívne ako spomínaná Bioderma. Vyriešila som to zakúpením odličovača očí z tej istej rady a som maximálne spokojná.
    Michaela
    29. decembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Dobré vlastnosti, jemná, bez parfemace, vhodná i na oči a citlivou exematickou pleť. Nevím, jestli je vhodná i na problematickou pleť s akné. Když léčím nějaký pupínek, kombinuji s pleťovou vodou s obsahem kyseliny salicylové. Ale na oči je úplně ideální.
    Kópia recenzie od zákazníka z notino.cz
    26. augusta 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Jsem spokojená, mám smíšenou pleť a vyhovuje. Ostatním mohu jen doporučit.
    Kópia recenzie od zákazníka z notino.cz
    15. júla 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Pohoda v jednom kroku :)
    Kópia recenzie od zákazníka z notino.cz
    14. júla 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Mám smíšenou pleť a problémy s pigmentovými skvrnami. Tato micelární voda mi vyhovuje, lehce pění jakoby a pleť důkladně vyčistí, spokojenost. Jediné co bych vytkla je nepříjemná vůně.
    Kópia recenzie od zákazníka z notino.cz
    13. mája 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Spočiatku som z nej bola nadšená. Potom mi však akosi prestala vyhovovať a začala ma štípať v očiach, ktoré ostali podráždené.
    Zákazník z notino.sk
    2. marca 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Používám výrobky této značky , ale toto velké zklamání ... po aplikaci pálí obličej až zčervená , zkoušela jsem vícekrát . Podobnou odezvu jsem slyšela i od svých kamarádek .
    Kópia recenzie od zákazníka z notino.cz
    23. februára 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Výborná je! Dlho som používala Biodermu, ale táto sa jej vyrovná. Má len jednu chybu a to je tá, že sa zle dávkuje. Mám tiež citlivú pleť a vôbec nedráždi.
    Zákazník z notino.sk
    8. septembra 2014
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. dobře odličuje, mastnější
    Kópia recenzie od zákazníka z notino.cz
    25. augusta 2014
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Veľká spokojnosť. Všetky odličovacie prostriedky v jednom. Po jej aplikácii je pleť jemná a vláčna. Odporúčam
    Zákazník z notino.sk
    14. augusta 2014
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. 100 ľudí 100 chutí, ale pre mňa je toto najlepšia micelárna voda. Každá si musí nájsť tu svoju, ale podľa mňa je jemná a vhodná aj pre citlivejšie typy.
    Zákazník z notino.sk
    24. júla 2014
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. je super ,vhodna na citlivu plet, nestipe ,nedrazdi oci ,odporucam
    Zákazník z notino.sk
    13. mája 2014
    Bolo hodnotenie užitočné?